Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

zacina ist do tuheho...

do pondelka referat, do 2 tyzdnov prvu semianarku a do 3 dalsiu, a este nemam nic a neviem ani ako zacat :lol: :)

Zverejnené

Ma hlava boli uz... Nejak som som si presilila mozog :lol: To je tak, clovek sa nikdy neuci a ked sa ma naraz 5 stran... veru tazko to ide, tazko :)

Zverejnené

Prečo dokáže byť smrť aj taká krutá? :lol: :) :) ;) ;)

fiore co sa stalo?
Zverejnené

Vypadol mi net práve keď to bolo dôležité a nakoniec sa to ukázalo ako záhadná chyba u mňa.. :lol:

Zverejnené

pisal som do oxfordu nech mi poslu nejake materialy tak dufam, ze mi poslu nieco uzitocne

Zverejnené

za pol hodiny mam zapoctovy test z Vladnych Vydavkov vo Verejnej Sprave a neviem z toho ani to prislovecne h***o :lol:

ale ja neeechcem hoovorit, kto .. :)

Zverejnené

Nechápem, ako ja chcem skončiť školu. Nechápem, načo sú tu vlastne ľudia ako ja - vlastne ani neviem, či existuje niekto tak nenormálne tupý ako ja. Nemám na seba slov :lol:

Zverejnené

je to vprdeli, som v p.ci

vyhodia ma uz z druhej vysky, sak co

mozem to stavit na lopatu a pivo

Zverejnené

Možno ťa zoberú tam kde si robil.

A ak ja budem flákať VŠ tak ako flákam angličtinu tak ma vyhodia už na zápise :lol:

Zverejnené

pomôže mi otrieskanie si hlavy o stenu k tomu aby som mala lepšie pamäť a lepšie dedukčné schopnosti?! :lol:

Zverejnené

tri hodiny som spal v noci na dnes. som mrtvy. cizy idem prave k tebe na facultu FiF UK na seminar z latiny.

a mam vypnuty mobil a nemozem sa regnut na stranku operatora. donnerwetter noch mal

edit: idem sa ist najest v meste. aspon to mozem.

Zverejnené

tri hodiny som spal v noci na dnes.

Nápodobne, 3 hodiny spánku :lol:

Ale vstala som o siedmej, čo ma teší; neznášam, keď dlho spím a potom mám pol dňa v prdeli.

A čaká ma poznámkovanie, učenie... nechce sa mi :)

A bolí ma ľavé rameno a pravý bedrový kĺb.

Zverejnené

dnes to mohol byt perfectny den (a noc) schlag ma traffi! verdammt!! :lol:

Zverejnené

kua znervoznuje ma, ked sa tu niekto rozculuje a neuvedie ani dovody pre co

edit : a este ja sa pridavam sem tiez - lebo dnes som tazko pracoval doma a som unaveny

Zverejnené

škola, vysoká...

môžem dať papa :lol:

ja fakt skončím na hutníctve

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov