Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a začal ma tam baliť, pýtal sa, či by som nechcela mať dvoch frajerov...

však len nech začne keď mu nestačí že iba frajer jeho mamy by ho najradšej prizabil.
Zverejnené

do RITE....

na zajazde v nemecku po mne cely cas pokukovala jedna zlata prvacka (presne moj typ) z gympla... dokocna nabrala odvahu a zacali sme spolu kecat, no neskor sme sa k rozhovoru uz nedostali (kua, kebyze sa snazim tak hej!) a teraz kukam fotky, taka pekna... mmm som ja hnup..

Zverejnené

Ajk takych este bude neboj :lol:

mna akurat stve ze asi posledny pekny vikend a ja som chory tak si ho nemozem naplno uzit :) :)

Zverejnené

do mindze, bol som dneska v robote ... 6dnovy pracovny tyzden aj s dneskom ... super

a o tyzden cez weekend skola, takze 13 dni bez oddychu

Zverejnené

Bohatstvo, celý deň v mojej technickej izbe sedí brat, hrá FIFU, sťahuje, pozerá filmy s kamarátmi a ja sa tu nemôžem dostať. Teraz tu zasadnem a vyhodí mi net :lol: Som zvedavá, kedy sa už konečne naštartuje to blbé ICQ, už 3 dni čakám na pár ľudí :)

Zverejnené

zmizli urcite prispevky, co ma teda vobec netesi...

poslednou dobou to tu speje do riadnych sračiek

Zverejnené

neboj sa, tvoje to neboli

kam to speje to záleží od tých čo sem píšu, nemyslíš?
Zverejnené

aj príspevky aj potencionálne sračky sú vyriešené ... Uľavte si tu splnila svoj účel ... uľavilo sa nám na chvíľu ... možno

Zverejnené

už zasa raz som sa poriadne vydesila a vyplakala ... dnes okolo polnoci ... veľmi príhodný čas :lol:

pomaly si na to zvykám v pravidelných intervaloch ... blbosť , na tie desivé šoky sa nedá zvyknúť ...

:)

Zverejnené

som v skole, som smädny a este musim ist vylepovat tie posrate plagaty na festival...

Zverejnené

Dnes a vcera sa takmer vsetky pary co poznam rozisli... :lol: minimalne 3.... esteze ja sa nemam s kym rozist... :) mohol by prist teda opak :)

Zverejnené

V téme Minulosť a prítomnosť - slovom a obrazom sa mi dosť obrázkov nezobrazuje... :lol:

Zverejnené

Závisí od toho, kedy (v ktorej časti dňa)... Nie sú to všetky, len niektoré... A to isté platí o niektorých avataroch (pokiaľ viem, s bad_guy-ovým mam problémy)

Zverejnené

badov avatar sa mi nezobrazuje v práci, a tu obrázok z Darkmanovho podpisu ...

akosi som na dne , psychicky, fyzicky, boľavo, mám pocit že potrebujem liečiť hlavu, žlčník, prášky na spanie, hlboký les a nevidieť nikoho aspoň rok ubližovať je ako ľahko priniesť dať kus zo seba už také ľahké nie je dobre mňa to prejde len som to potrebovala sem napísať aby som na niečo nezabudla

Zverejnené

Cely den prsi, aj vcera prsalo, aj predvcerom. Slak aby to trafil. A navyse som si takmer zablokoval platobnu kartu.

Zverejnené

RoSo

Tak aby som ťa utešila..... my máme krásne slnečno a vonia to tu jeseňou. :lol:

Zverejnené

za prve...ako som sa zacala aj radovat tak som sa hned aj doradovala...rezervacia listkov smer slovakia minimalne 15dni dopredu...sakra, a to som buduci piatok chcela ist domov :lol:

a za druhe...sedim tu s mokrymi botami, pretoze furt prsi prsi...sakris

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov