tomassi Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 ze 657 Sk u zubárky a potom 531 za kvapky pod jazyk(kvôli alergii)
hisham Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Ja už ani nemám náladu, taká som vytočená.Keď aj je deň pekný, vždy ho musí niečo dodrbať.Je mi zle...Nie, je mi nahovno. A okrem toho mám špinavé všetky veci a nemám si čo zajtra obliecť.A je tu zima. :lol:
game Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 dnes som bola / a som/ totálne nevyspatá po jednom nočnom písaní na icq ... a následnom nespaní ... :) a ešte celý deň v práci muchy priam žrali .... hisham, ber si ich späť ... heš :lol:
RoSo Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Ja sa na mnozstvo spanku nestazujem, skor na jeho kvalitu. Postel mam ako koryto. Ma strasne makky matrac.
hisham Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 game, no určite :lol: Ja ich tu mám viac, ako dosť a sú čoraz prispatejšie, v tomto období ich neznášam úplne najviac.
nutrinka Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 aaaaaa, prečo nechodím o ročník nižšie, prečo nie som o rok mladšiaboha, to je aká dobrá trieda, tam samí alternatívci, dobrú hudbu počúvajú, dnes som mala dlhý rozhovor o slovenskej kvalitnej hudbe a to že tam polka triedy je taká :) nie ako u nás, tam si takto rozumiem akurát trochu s arwiel, o filmoch možno niečo s niektorými, ale to tiež nič moc :lol: prečo som sakra taká stará vykopávka :) ;)
Sniper Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Nut prepadni a o rok budeš chodiť s nimi :) :lol:
nutrinka Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 no to je ten problém, že nemôžem, je iný učebný plán, musela by som asi prestúpiť neboj, už mi to napadlo :lol:
Ignatius Zverejnené 25. September, 2006 Autor Zverejnené 25. September, 2006 Ach jo, polku dňa som zabil zbytočne v škole... :lol:
cizy Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 skola nikdy nie je zbytocna chlapec moj :lol: :) :)
peva Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Uz min pol hodiny sa snazim pripojit an icq a ono to furt ukazuje ze conncting, a nic sa s tym nedeje!!!!!Do prcic, co sa uz cely pocitac nacisto scvokol, alebo toje taky iba na mna????
Wink Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 To sa stava aj mne pravidelne kazdy vikend. To musis ICQ odinstalovat a naistalovat a ono by to malo ist :lol:
peva Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 No neviem, ono väcsinou staci ked resetnem pc, no teraz na to nemam naladu a vobec sa mi nechce.Ale inak dik
bad_guy Zverejnené 27. September, 2006 Zverejnené 27. September, 2006 uz pomalicky castejsie som v skole ako doma , mam strasne blby rozvrh od rana do vecera v skole pricom medzitym mam medzery aj 3-4hodin volna :lol: :)
Ignatius Zverejnené 27. September, 2006 Autor Zverejnené 27. September, 2006 Cítim s tebou a pridávam sa - v taký pondelok mám 6 hodín voľna medzi jedinými dvomi predmetmi...
hisham Zverejnené 29. September, 2006 Zverejnené 29. September, 2006 Teraz som prišla "zo školy" a nik tu nie je???Sakra. Nech sa mi lognú nejakí ľudia na ICQ, musím vyriešiť pár vecí :lol:
Sniper Zverejnené 29. September, 2006 Zverejnené 29. September, 2006 Dnes tu bola nuda, ale ani na ICQ nič moc, len zopár indivíduí.
Wink Zverejnené 29. September, 2006 Zverejnené 29. September, 2006 Rozstrihla som si prst, taka pekna jednocentimetrova rana :)Som ja ale sikulka :lol:
Ajk Zverejnené 30. September, 2006 Zverejnené 30. September, 2006 au au au.... 2 noci v buse, 1,3l piva, mrte prezrany... prave som sa zobudil, cely dolamany a zniceny... aaaau
nutrinka Zverejnené 30. September, 2006 Zverejnené 30. September, 2006 som si napísala päť maturitných predmetov...som to ja čistý chren :lol: :) :)
Ignatius Zverejnené 30. September, 2006 Autor Zverejnené 30. September, 2006 Si - ja som mal 5 z donútenia :lol: Kopec známych aj neznámych v okolí bolo/je chorých a niečo lezie už aj na mňa :)
hisham Zverejnené 30. September, 2006 Zverejnené 30. September, 2006 Igny, no mne to hovor... bolia ma celé priedušky, nedá sa to ani vykašľať. A je mi zle, krúti sa mi žalúdok.
Ignatius Zverejnené 30. September, 2006 Autor Zverejnené 30. September, 2006 Kuko do Slovanu :lol: /aj Hedge ma prosil, že mám spomenúť, že si uľavuje/
Sniper Zverejnené 30. September, 2006 Zverejnené 30. September, 2006 au au au.... 2 noci v buse, 1,3l piva, mrte prezrany... prave som sa zobudil, cely dolamany a zniceny... aaaauto si sa kvôli 1,3l piva hnal na Oktoberfest? :lol:
arwiel Zverejnené 30. September, 2006 Zverejnené 30. September, 2006 dnes som zažila také jedno zvláštne stretnutie... stretli sme sa dve trosky... šla som si konečne po mesiaci kúpiť zošit na literatúru, pri tej príležitosti som si kúpila aj cigarety, modré L&Mky, a šla som si zapáliť do ožranského parčíku pri kolajniciach... neviem čo som si to zvykla bčas tam chodiť.. tam človek vo dne v noci stretáva indivíduá sedieť na tráve v kruhu s cigaretami a fľašami v ruke... tak som si tam tak šla, ciga v puse a sedel tam sám chlapík s kohútom na hlave, s flašou pred sebou, tak som sa mu radšej vyhla... sadla som si pod strom a fajčila... a on prišiel za mnou... volal sa Rado myslím, povedal, že má 30 a ocitol sa tam z podobného dvôvodu ako aj ja... kvôli matke... že tá jeho má doma frajera, s ktorým by sa oni dvaja pozabíjali... tak som tam s ním sedela, ohovárali sme matky, popíjali víno... potom som šla domov, zobrala som si prachy a mala ísť kúpiť syr... a zas som sa tam zastavila... neviem či to píšem do správnej témy, no ono ma to asi ani nepotešilo, lebo som stále myslela na to, prečo tam obaja sme... a začal ma tam baliť, pýtal sa, či by som nechcela mať dvoch frajerov...
Odporúčané príspevky