Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

boli ma hlava, je mi zle, kamoska je na mna nastvana, chcem pomoct byvalemu ale to nebude take lahke, serem na vsetko...

Zverejnené

ach bože

sestra sem zrazu chodí každý deň...aj s tým zasopleným, urevaným, rozmaznaným sedemročným deckom, ktoré odvráva horšie jak ja, to kto má furt počúvať...boha, tá čo bude robiť, keď bude v puberte

Zverejnené

zacinam mat pocit, ze nieco s mojim fotakom nie je vporiadku....a vobec sa mi to nepaci

Zverejnené

Hádam už skoro celý list v ICQ mám online ale to meno čo by som rád videl online je stále v červenom :) :) :lol:

Zverejnené

Zajtra ráno, ak vstanem, asi pôjde do lochu. Neviem či sa mi bude chcieť vstávať, hoci možnosť dobrého zárobku k tomu nabáda. Mám dilemu :lol:

Zverejnené

neznášam tieto poopicové stavy

takto strašne ma po pijanekšn hlava ešte nebolela :lol:

Zverejnené

Je sobota. Nemusím ani do kalendára pozerať. Viem to preto lebo susediné decká mi zase dupocu nad hlavou. Prisámbohu ja to raz postrieľam.

Zverejnené

Nenávidím tie drbnuté prispaté muchy, čo mi v pohode narazia do čela a nič so z toho nerobia!!! Nenávidím!!! :lol:

Zverejnené

Prečo, vy tam také muchy nemáte??? :lol: Ja tu sedím s mucholapkou v ruke, na tvári výraz psychopata a vraždím.

Zverejnené

uz zajtra sa vracia zvysok rodiny z hispanie. :)

zaujimave, ked odisli bol som rad. ked boli prec, chcel som, aby sa uz vratili. a teraz, ked sa maju vratit, chcem, aby sa nevracali. hm, hm .. :lol:

Zverejnené

aaaaaaaaa.... suchotyyy... hlavaaa.... nic sa mi nechceeee...

vcera som to prehnal....

Zverejnené

V poslednej dobe viacerí akosi často pijete. Začínam mať o vás starosti. 4 ožrani na fóre, z toho traja s moderátorskými právomocami... to je teda vizitka :lol: :)

Zverejnené

aby som zistila jeden prispatý premietací čas na Projekte 100 sa musím do bánoviec a do prievidze trepať

lebo samozrejme, do programu sa len dátum fachne, čas ani na nete nezoženiem :lol:

trdlá prispaté, mňa tu trtne z tohto systému

Zverejnené

No do Bánoviec to je výlet jak prasa

Musel som ísť čakať mamu z roboty a nevidel som Emanuelov góóól

- ani by ma to nšetvalo, keby som neodchádzal okolo 82. minúty a on padol v 85.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov