Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ok, bavte sa hoc aj o asparaguse, ked chcete...

momentalne by som si asi ulavil zmlatenim niekolkych ludi, tu to moc nejde.

Zverejnené

Mám veľmi zvláštnu náladu.

Niečo som stratil, niečo som získal. Čas ukáže či to čo som našiel bude viac ako to čo som stratil. Verím tomu. Chcem veriť.

Zverejnené

keby som sa tak nemusel pozerat na nieco v rozliseni 68ox4oo

rozpixlovane. vyzera to ako sachovnica

co nemuselo byt keby si isty clen spomenul, a doniesol mi istu vec

:lol:

Zverejnené

zdochol mi môj jedenásťročný papagáj

a so mnou to ani nehlo :lol:

Zverejnené

By ma zaujímalo, či ti viac vadí, že zdochol, alebo že to s tebou ani nehlo...

Hoci deň bol fajn, mám teraz taký divný pocit, hmmm...

Zverejnené

Strasne musiiim na zachod. A on je obsadeny :) Modlite sa aby som vydrzala, lebo inak budem musiet ist do zahrady poza stromy :lol:

Zverejnené

keby som sa tak nemusel pozerat na nieco v rozliseni 68ox4oo

rozpixlovane. vyzera to ako sachovnica

co nemuselo byt keby si isty clen spomenul, a doniesol mi istu vec

:lol:

A jak som to mal vediet, ked si nic nepovedal, co mam telepatiu ? :)
Zverejnené

zdochol mi môj jedenásťročný papagáj

a so mnou to ani nehlo :)

berieš to tak že každý raz zdochne, preto to s tebou nehlo :lol:
Zverejnené

Zo skoly som o stvrtej dosla domov a to je este len druhy den :lol: Az sa bojim co bude dalej

Zverejnené

aj mna to napadlo :lol:

ale aj si ulavim, je mi zle, kto vymyslel aby zeny mali kazdy mesiac kramy? :) keby som o tom aspon nevedela :) je mi zle ;) boli ma brucho, nehorazne ma bolia krize ;) ;)

Zverejnené

tak nic... :lol: dame si Deli :) ale myslim ze mas namysli nieco ine... :)

Zverejnené

Nemám rada, keď musím riešiť staré veci... zvlášť také, ktoré sa stali pod vplyvom alkoholu.

Zverejnené

jj, maly nutrinko... :lol:

mna nahnevala mama... konecne sa so spoluziakmi (uz ex) dohodneme... a zdanlivo nie je nikde problem... a zrazu bum : "zostanes doma"... a argument?

"cele prazdniny behas v noci povonku" (pre upresnenie, max 2 noci tyzdenne - a myslim ze minam velmi velmi malo.... s vreckovym 200sk si vystacim aj na dva tyzdne

Zverejnené

kto vymyslel aby zeny mali kazdy mesiac kramy? sad.gif keby som o tom aspon nevedela sad.gif je mi zle sad.gif boli ma brucho, nehorazne ma bolia krize

to sa prejavuje ako resultat zmeny sposobu zivota zien v poslednych storociach.

ale hlavu hore. tak sa mi vidi, ze v buducnosti vsetky tieto zalezitosti spojene s zenskou fertilitou plodenie deti, gravidita, etc. budu snate zo zien a prejde sa na Complexnu Holisticku Industrializovanu Extrasomaticku Centralne-riadenu ReProdukciu, na ktorej sa telesna schranka zeny nebude nijako podielat.

starostami s rozmnozovanim a neskor isto aj s vychovou (individuellne kazdeho dietata) sa nadclovek buducnosti uz nebude musiet zapodievat.

Zverejnené

edit RoSo:

havarku nazlostila nemčina :lol:

<> nazlostila je slabe slovo, !!!!!!!!!!!! a needituj mi prispevky, ked tie nadavky, tam maju opodstatnie.. kuafix!

edit RoSo:

Pravidlá na fóre, bod 2.1.

Zverejnené

a prejde sa na Complexnu Holisticku Industrializovanu Extrasomaticku Centralne-riadenu ReProdukciu, na ktorej sa telesna schranka zeny nebude nijako podielat.

??? co? Take slova na nas nepouzivaj. :lol:

Zverejnené

tak sa budeme tesit na maleho forumacika :) :lol:

jj, maly nutrinko... :)

tak vás sklamem, na malého forumáka si budete musieť počkať od niekoho iného, ja keby mám splodiť dieťa a bola by tu 50%-ná šanca, že je po mne, tak spácham samovraždu...

všetko sa serie, ešte aj v tej škole to vyzerá na pohoda rok, až ma to serie

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov