hisham Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Presne tak :) Inak nemám kukuricu :lol:
weirdo Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 ok, bavte sa hoc aj o asparaguse, ked chcete... momentalne by som si asi ulavil zmlatenim niekolkych ludi, tu to moc nejde.
Sniper Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Mám veľmi zvláštnu náladu.Niečo som stratil, niečo som získal. Čas ukáže či to čo som našiel bude viac ako to čo som stratil. Verím tomu. Chcem veriť.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 keby som sa tak nemusel pozerat na nieco v rozliseni 68ox4oo rozpixlovane. vyzera to ako sachovnica co nemuselo byt keby si isty clen spomenul, a doniesol mi istu vec :lol:
nutrinka Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 zdochol mi môj jedenásťročný papagáj a so mnou to ani nehlo :lol:
Ignatius Zverejnené 4. September, 2006 Autor Zverejnené 4. September, 2006 By ma zaujímalo, či ti viac vadí, že zdochol, alebo že to s tebou ani nehlo... Hoci deň bol fajn, mám teraz taký divný pocit, hmmm...
Wink Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Strasne musiiim na zachod. A on je obsadeny :) Modlite sa aby som vydrzala, lebo inak budem musiet ist do zahrady poza stromy :lol:
havarka Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 keby som sa tak nemusel pozerat na nieco v rozliseni 68ox4oo rozpixlovane. vyzera to ako sachovnica co nemuselo byt keby si isty clen spomenul, a doniesol mi istu vec :lol:A jak som to mal vediet, ked si nic nepovedal, co mam telepatiu ? :)
Sniper Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 zdochol mi môj jedenásťročný papagáj a so mnou to ani nehlo :)berieš to tak že každý raz zdochne, preto to s tebou nehlo :lol:
cizy Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 do konca tyzdna budem zas tahat 16stky..... BEZ KOMENTARA
Wink Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 Zo skoly som o stvrtej dosla domov a to je este len druhy den :lol: Az sa bojim co bude dalej
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 ma cakaju tri debilne dni
nutrinka Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 mňa čaká deväť debilných mesiacov
Andulqa Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 aj mna to napadlo :lol: ale aj si ulavim, je mi zle, kto vymyslel aby zeny mali kazdy mesiac kramy? :) keby som o tom aspon nevedela :) je mi zle ;) boli ma brucho, nehorazne ma bolia krize ;) ;)
Ajk Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 tak nic... :lol: dame si Deli :) ale myslim ze mas namysli nieco ine... :)
Andulqa Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 tak sa budeme tesit na maleho forumacika :) :lol:
hisham Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 Nemám rada, keď musím riešiť staré veci... zvlášť také, ktoré sa stali pod vplyvom alkoholu.
Ajk Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 jj, maly nutrinko... :lol: mna nahnevala mama... konecne sa so spoluziakmi (uz ex) dohodneme... a zdanlivo nie je nikde problem... a zrazu bum : "zostanes doma"... a argument?"cele prazdniny behas v noci povonku" (pre upresnenie, max 2 noci tyzdenne - a myslim ze minam velmi velmi malo.... s vreckovym 200sk si vystacim aj na dva tyzdne
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 kto vymyslel aby zeny mali kazdy mesiac kramy? sad.gif keby som o tom aspon nevedela sad.gif je mi zle sad.gif boli ma brucho, nehorazne ma bolia krize to sa prejavuje ako resultat zmeny sposobu zivota zien v poslednych storociach. ale hlavu hore. tak sa mi vidi, ze v buducnosti vsetky tieto zalezitosti spojene s zenskou fertilitou plodenie deti, gravidita, etc. budu snate zo zien a prejde sa na Complexnu Holisticku Industrializovanu Extrasomaticku Centralne-riadenu ReProdukciu, na ktorej sa telesna schranka zeny nebude nijako podielat. starostami s rozmnozovanim a neskor isto aj s vychovou (individuellne kazdeho dietata) sa nadclovek buducnosti uz nebude musiet zapodievat.
havarka Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 edit RoSo: havarku nazlostila nemčina :lol: <> nazlostila je slabe slovo, !!!!!!!!!!!! a needituj mi prispevky, ked tie nadavky, tam maju opodstatnie.. kuafix! edit RoSo: Pravidlá na fóre, bod 2.1.
Wink Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 a prejde sa na Complexnu Holisticku Industrializovanu Extrasomaticku Centralne-riadenu ReProdukciu, na ktorej sa telesna schranka zeny nebude nijako podielat. ??? co? Take slova na nas nepouzivaj. :lol:
nutrinka Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 tak sa budeme tesit na maleho forumacika :) :lol: jj, maly nutrinko... :) tak vás sklamem, na malého forumáka si budete musieť počkať od niekoho iného, ja keby mám splodiť dieťa a bola by tu 50%-ná šanca, že je po mne, tak spácham samovraždu... všetko sa serie, ešte aj v tej škole to vyzerá na pohoda rok, až ma to serie
Odporúčané príspevky