Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

okrem toho že nemôžem už vôbec ísť na net a keby ma tu teraz videli, tak som mŕtvy tvor, tak sa mi "dari" ako sa len dá... :lol:

pojdem k "ženskému" pravdepodobne s mojou matkou.. tá bude mať prekvapenie... :)

nemôžem sa už s nikým stretnúť, ani len so spolužiačkami, nie ešte tak s inými... :)

musím sa učiť, lebo ide škola ale moje poznámky a učebnice sú v práci, kde som robila a kam už robiť nepojdem.... ;)

nemám peniaze ani len na cigarety... ;)

ja mi zle.. fyzicky aj psychicky.... cítim sa unavená, bolí ma hlava i duša... ;)

budete mi všetci chýbať.... ;)

Zverejnené

Prečo sa deje toľkých zlých veci? Niekedy mám pocit že všetko je proti mne... :lol:

Pôjdem za sestrou a švagrom do baru, trochu sa uvoľniť, možno prídem na iné myšlienky... A preveziem sa na aute, dlho som už nebol nikde...

Zverejnené

Dnes mám dobrú náladu. Ale po prečítaní arwielinho príspevku som sa vrátila do minulosti, pripomenula mi obdobie, keď mi bolo ako jej. Ale matka mi takéto veci nerobila...

Ja mám prachy, keby si bola tu, požičala by som ti na tie cigy :lol: A dali by sme si cigáro večer.

A k ženskému s mamou proste nechoď. Nahovor jej nejaké drísty, akože to je osobné, veď isto si niečo vymyslíš.

Zverejnené

Cítim sa ako keby ma zobudili z hrobu :) hlava sa mi krúti... ježiš to bola noc. Ešte si spomenuť s kým (s ktorou aby cizy nemal blbé narážky) som to vlastne bol..

:lol:

ale aj tak mi je dosť blblo :)

Zverejnené

prisli k nam do kanclu dvaja rakosnici pracovat. slak ma ide trafit z tej ich reci.

Zverejnené

mňa tu raz prekotí z môjho počítača :) :lol: :) ;)

Zverejnené

sakra brat sa mi vystal v izbe a teraz to sam velky ja musim umyvat :lol:

Zverejnené

Stále robím chyby a blbosti. Nič si nezaslúžim.

:lol:

edit: celkom určite... kto ich nerobí, náš vážený admin. :)

g

Zverejnené

mňa tu fakt klepne, už ani sprostú ss-ku si nemôžem prečítať :lol:

Zverejnené

Mame pokazenu RAM-ku a cely komp brutalne seka .Bol v oprave, preinstalovali nam Windows a vsetko sa nam vymazalo :-(((

Zverejnené

Ja som vedela, že sa to poserie. Vždy sa všetko poserie!!! :) :) :lol: ;) ;) :fuck2: ;) ;)

Zverejnené

zjedol som FEFERONKU!!!

ak sa moj organizmus za posledne dva roky nezmenil tak toto je moj koniec, zas nebudem ist 2 tyzdne medzi ludi

:) :lol: :) :fuck2: ;) ;)

Zverejnené

je mi ... úzko, neisto, neviem, či som spravila dosť pre jedného človeka :lol:

Zverejnené

spiny spinave mestsky policajti, dali mi papucu :)

ale viac ako 200sk nevypytal :) :lol:

Zverejnené

Faka, pred pár minútami som sa rehotala ako divá, behala som po dvore s mojou čiernou islandskou ovcou a teraz sa mi chce strašne nadávať. A teraz sa zasa smejem. Bohatstvo, ja som ako po nejakej hormonálnej injekcii. Strašne sa mi chce fajčiť . Je mi zle, sakra to bude tým kostolom, nemá to na mňa dobrý vplyv. Aspoň nadávam jednému ochotnému na ICQ, ale je to slabá útecha. Nechce sa mi učiť, môžem sa na to vykašľať, ešte skúšať ma budú v tieto posledné dni voľna... isto iste. Nie. Mám chuť na kukuricu a nemáme!!! :) :) Nie je tu čo jesť, čo je to za rodinu!!! ;)

Asi taaaaak. :lol: ;)

Zverejnené

Ked sa mi supe tak aj ja.Len som potom trochu dost flakata :-( Brat mi poradil :" Isto koza. Skus sa umyt" Kruty :-(

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov