Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

och panebože ... toto je sila :)

arwiel, je mi to ľúto :lol: ... vydrž, vieš, čo máš robiť, rozum, vydrž ... :)

Zverejnené

Každý sa len sťažuje.

Tomuto nejde toto, hentomu nejde hento, tamten nevie tamto...

Už mám hlavu jak melón :lol:

Zverejnené

zlatí fórumáci ... :lol:

jeden mi píše na icq, druhý mi píše na icq, tretí mi píše na icq, jeden do ss, jeden sa na niečo pýta, druhý nadáva, mám pritom sledovať jednu tému, snažím sa riešiť nejako ťažkosti jednej osôbky, trochu ukľudniť admina, okrem toho tu behám, lebo varím, a ... skúste si to nejako podeliť, prosím ... asi urobíme poradovník :)

:)

Zverejnené

ludia sa furt rozculujete, vypnete pc a vybehnite von, je tak krasne :lol:

Zverejnené

mam taky pocit ze ludia tu si uz nevedia uzivat jednoduche veci :lol:

Zverejnené

nokia

ved ako ked uz internet ponuka skoro vsetko co aj realita

Zverejnené

vsak prave to

ja som bol vcera cely den na korculiach, vecer na zlatych pieskoch sa najest, proste uzasny den, ktory mi len dosrali komare vecer ale inac bomba, a net mi ani trosku nechybal... len deti tu uz proste nevedia zit normalnym zivotom

Zverejnené

na KORCULACH SOM BOLA VCERA AJ JA! BOLA SOM SI ZHANAT CIGY AVSETKO BOLO ZAVRETE NO JEDNA ZASITA KRCMA MA NESKLAMALA.... TERAZ MI CIGARETKA PADLA VELMI VHOD...

Zverejnené

jeden mi píše na icq, druhý mi píše na icq, tretí mi píše na icq, jeden do ss, jeden sa na niečo pýta, druhý nadáva, mám pritom sledovať jednu tému, snažím sa riešiť nejako ťažkosti jednej osôbky

holt game, čo sme si navarili to teraz máme :lol:
Zverejnené

Už mám hlavu jak melón ;)

holt game, čo sme si navarili to teraz máme :lol:

máme :) a je to super :)

Zverejnené

na KORCULACH SOM BOLA VCERA AJ JA! BOLA SOM SI ZHANAT CIGY AVSETKO BOLO ZAVRETE NO JEDNA ZASITA KRCMA MA NESKLAMALA.... TERAZ MI CIGARETKA PADLA VELMI VHOD...

Kašli na cigarety :lol: :)

Zverejnené

invazia komarov! a este k tomu u nas v BA, omg!!! :lol:

dufam, ze sa to rychlo vyriesi

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov