Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

stve ma ze v BA smrdia hovna, je to nechutne :lol:

Hahaaaaaa toto je záder! :)
Zverejnené

odpadávam, som hladný, nevyspatý, oci mam jak fetak, ale este musim robit

Zverejnené

už nikdy nebudem pozerať film, o ktorom mi už bol porozprávaný dej :lol: :)

Zverejnené

Ok, tak to potom nikdy nechci pozerať film s mojím bratom /zdravíme Daekina :)/... Ak ten film videl on, tak stále chce povedať, čo príde, a keď ja, tak stále sa na to pýta... :lol:

Zverejnené

Ak ten film videl on, tak stále chce povedať, čo príde, a keď ja, tak stále sa na to pýta...

:) :lol:
Zverejnené

no mne sa ulavilo hned ako som sem klikol...ale čo ma fakt naštvalo je jedna misia v red alerte za sovietov...mam oslobodiť inžinierov v nejakej atómovej elektrárny...ale ne a ne to prejst :lol:

Zverejnené

Som unavený ako pes. A to chcem ešte večer za sestrou zbehnúť. A to nehovorím o zajtrajšku ak to vyjde :lol: :)

Zverejnené

Vonku máme prietrž mračien a ja budem mať zase v tej starej šunke bazén. Netesní mi strešné okno. :lol:

Zverejnené

Zas to ide pomaly... No čo, masovo odpovedať budem, až sa to rozbehne, lebo na toto nemám trpezlivosť...

Zverejnené

no momentálne ma strašne vytočila naša obec...teda už ma vytáča 19 rokov ale v týchto dňoch sa to prejavilo...a hlavne jeden človek s nickom "aa" to ma uplne vytočilo hned som si zmeral tlak a mal som 140/81 a tep 87....čo je dosť slušné na to ako som bol rozčúlený !!!

Zverejnené

bolí ma hlava, víkend sa mi zdá príliš krátky, prebudil ma buchot u susedov, kde sa furt búcha a vŕta v nedeľu ráno ... už musí mať steny ako ementál ... :lol:

Zverejnené

######ol som sa na ulici o nejake rozbite tenke sklo. dufam ze nemam AIDS.

Zverejnené

doriti aj so zasratou robotou, druhy dispecer potrebuje dovolenku kvoli skole, takze to vyzera ze budem cely tyzden tahat 16stky :) :) :lol:

Zverejnené

šialenstvo mojej matky vyprchalo... nechalama doma samu a ja som si naplanovala kamosku a ze nieco podnikneme a tak... a teraz mi volala matka, ze mam ist za nimi na chatu... musim kamosku zrusit a budem tam trpiet s nasimi... je mi z toho do placu... :lol:

vravte si co chcete, no ja svoju matku neznášam!!!

Zverejnené

Arwiel, zaujímalo by ma, koľko máš rokov. Strašne som neznášal svojho otca, párkrat sme sa pobili (zo začiatku len on mňa, keď som bol starší, tak už to bolo vzájomné). Teraz mám 28, otca som nevidel asi 11 rokov, ale naše vzťahy sa po telefóne celkom znormalizovali. Dokonca si viem predstaviť, že by sme sa aj stretli.

Takže si myslím, že tvoj problém s mamou, nech už je akýkoľvek, sa časom vyrieši. Mamu máš len jednu.

Zverejnené

Mám toho dosť, ja si na tomto fóre niekedy nepripadám ako starostlivý administrátor, ale ako krotiteľ divej zveri!

:lol:

Zverejnené

:lol:

no to máš tak, Axel,

Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť.

Btw. myslel som vlka ako vlka, nie ako vlka :)

Zverejnené

Vlka som ešte našťastie nemal ale chcel by som mať vlka. Taký vlk nie je zlý, ale zase keď máš vlka to nie je bohviečo. Inak taký vlk... no už fakt neviem o ktorom vlkovi píšem ... :lol:

Zverejnené

poslednu noc som spal 14 hodin a stale sa citim skapaty ..

Zverejnené

RoSo

Arwiel, zaujímalo by ma, koľko máš rokov.

krásnych sedemnásť, bohužial, len 17... :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov