Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nic nefungiüje..do šlaka :lol:

a este náš super internet je asi háklivý na dážd..stači par kvapiek a je po nom... :) :)

Zverejnené

mal by som sa uz oholit, lebo uz mam bokombrady jak v 19.storoci porád

Zverejnené
dnes mi otvorili oči.. ospravedlňujem sa všetkým, ktorých som zranila... :lol:
Zverejnené

chorche vie, ze banuje a vie, ze ban je za porusenie konkretneho pravidla, ale co mu predchadzalo si este vydiskutujeme!!!

Zverejnené

no dnes ma strašne nasr... hra našich futbalistov ... sme vyhravali 2:0 a nakonec sme prehrali 2:3...taký som rozčúlený ani svet ... :lol:

Zverejnené

zas pondelok, zas dalsi pracovny tyzden, dalsi pracovny den....ach jaj

Zverejnené

zas pondelok, zas dalsi pracovny tyzden, dalsi pracovny den....ach jaj

presne... :lol:

ešteže som si na štvrtok vybavila voľno... bude žúúúúúúrka!!!!

Zverejnené

neznášam, keď sa nad niečím dlho rozhodujem a potom sa len tak dozviem, že sa všetko ruší

eF O

Zverejnené

Mala som krásny sen... a museli ma zobudiť keď to už konečne vyzeralo, že sa niečo stane!!!!!! :lol:

Zverejnené

Človek si raz za čas vyjde s niekým von, že si niekde sadnú... a krčma zavretá... jak jinak. Z druhej nás barmanka vyhodila s pivom von, doslova povedala: "A bež s tým do p***." Ja to nechápem... slušné dievča, poznáme sa a takto... Za hodinu zavreli, začalo prčať...

Nevravím, že mi nebolo fajn. Ale s tým zatvorením tej prvej to bol úder pod pás :lol:

Zverejnené

Prišiel ma do práce pozrieť môj rozmilý otecko.

Nenašiel ma medzi živými, tak mi nechal na lístku odkaz:

Prišiel som ťa pozrieť, ale nemal som na teba šťatie.

Ing. ***meno ***priezvisko.

:)

a ja riešim, že po kom som taká drbnutá..... veď takto kvalitnú genetickú výbavu má naozaj málokto. :lol:

Zverejnené
mala by som si už zvykať na blbé dni... v poslednej dobe ich je až až... no nemôžem si pomôcť, je toho na mňa moc... priznávam, že dnes som aj plakala... je toho na mňa jednoducho až príš... a najhoršie na tom je, že si za to môžem ja...
Zverejnené

šefkuchár sa zase snažil variť a ako obvykle bez popálení a sa to nezaobšlo

Zverejnené

stve ma ze v BA smrdia hovna, je to nechutne :lol:

dufam ze to rycho prejde :)

ble

Zverejnené

Andulqa aj ja som to dnes citil, nevies co to bolo?? :lol:

Zverejnené

nekukáte správy???

fúka silný južný vietor, ten zápach ide z rusoviec, či odkiaľ, je tam nejaké družstvo, kopa hnoja a tak...sranda, ako u nás na dedine :lol:

Zverejnené

Akoze ked uz nenadavam, tak je ozaj zle. (Alebo som na mol.) Webstranka mi v kancli spadla bezpocetkrat....

Zverejnené

Andulqa aj ja som to dnes citil, nevies co to bolo?? :lol:

nekukáte správy???

fúka silný južný vietor, ten zápach ide z rusoviec, či odkiaľ, je tam nejaké družstvo, kopa hnoja a tak...sranda, ako u nás na dedine :)

hej, ide to z Rusoviec, vsak Bratislava je len jedna velka dedina, nee? :)

Zverejnené

som strasne unaveny........a ked pomyslim co ma este dnes caka v praci :lol:

Zverejnené

Nechce sa mi ist kupit dusa do bicykla... ale bicyklovat by sa mi chcelo... ach

Zverejnené

:) :lol: ze som sa ja na tu debatu daval.... "vsak stiahnite, vypocujte, posudte..".. som stiahol, vypocul.. a odniesol to moj last.fm profile :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov