Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nemôžem sa prihlásiť do schránky na poste :lol: A to maily na poste kontrolujem raz za mesiac. To je ako naschvál.

Zverejnené

Najhorší deň môjho života.... :)

a to uz preco? :lol:
Zverejnené

zničila som si to najkrajšie čo som mala pre výčitky svedomia...

Zverejnené

houston...ššššššhhhššš... halooo...šššššššhhššš.... ozvite sa...

(nutri, to by chcelo vyjst niekde mimo netu a vypnut motory... - ucinne, ver mi)

Zverejnené

hlásim problém...

/ajk, nejde o to, spravila som, prosto to všetko ide mimo mňa, niekedy mám pocit, že žijem inde ako ostatní/

Zverejnené

zdechlo mi ICQ..sakra v polke dolezitej debaty..ja chcem svoje ICQ, a chcem a chcem a chcem!!! som bez neho ako bez ruky... :) :lol:

Zverejnené

posledny augustovy tyzden si druhy dispecer berie dovolenku, takze to znamena ze budem vpraci od siedmej rana do desiatej vecer cely tyzden, tesim sa... :) :lol:

Zverejnené

ale nemas ban to by si tam nemal titul elitny clen, ale len guest... myslim :lol:

Zverejnené

aha tak dik :lol:

no ale nechapem v pohode sa prihlasim no a ked dam pridam prispevok tak napise

toto -

Nemáte oprávnenie na prezeranie týchto stránok, dôvody môžu byť nasledovné:

Nemáte oprávnenie k prístupu na túto stránku. Chceli ste editovať niekoho príspevok? Chceli ste vykonať nejakú z administrátorských funkcií? Skontrolujte či ste oprávnený vykonávať tieto možnosti na POST.SK Fóre.

Ak sa snažíte pridať príspevok a administrátor zrušil Vaše konto poprípade Vaše konto čaká na aktiváciu.

cudne... :)

Zverejnené

mne sa raz stalo, ze mi omylom dali ban :lol:

som hned kontaktovala manika, nech s tym nieco robi, ci ma chcu odtial vykopnut alebo co :)

skus napisat elfantovi, alebo nejakemu moderatorovi (prip.adminovi) SS, ze ti to nejde, nech sa zisti chyba :)

Zverejnené
Nemáte oprávnenie na prezeranie týchto stránok, dôvody môžu byť nasledovné: 
Nemáte oprávnenie k prístupu na túto stránku. Chceli ste editovať niekoho príspevok? Chceli ste vykonať nejakú z administrátorských funkcií? Skontrolujte či ste oprávnený vykonávať tieto možnosti na POST.SK Fóre.
Ak sa snažíte pridať príspevok a administrátor zrušil Vaše konto poprípade Vaše konto čaká na aktiváciu.
no ono to kľudne môže byť aj v Cookies. Alebo Bronto opäť mal dostať ban, len adminovi sa zatriasla ruka a klikol na bazalku.
Zverejnené

axel :lol:

no mozne to je :)

malinka :)

a dali sa ti pisat ss?

huh, mne sa ani tie nedaju

inac axel co znamena to cookie? je to zle?

Zverejnené

bazalka

pokiaľ mám dobré informácie, tak chudák bronto mal na mále, aby dostal ban ... vyzeralo to tak, že sa nad ním zľutujú a nedostane ho, ale medzitým sa mohlo prihodiť všeličo :lol:

bazalka, zistím ti to... čo mi pre tých našich nespravíme :) ... keď to nebude ono, tak to budú cookies :)

Zverejnené

Cookies sa v protokole HTTP označujú ako malé množstvo dát, ktoré WWW server pošle počítaču, ktorý ich uloží na disk. Pri každej návšteve konkrétneho serveru tak prehliadač posiela tieto dáta serveru.

V praxi si to vieme predstaviť na diskusných fórach, keď sa chceš prihlásiť na nejaké fórum, tak server ťa vyzve na zadanie mena a hesla, po správnom zadaní sa tieto údaje uložia do cookies, takže po ďalšom kliknutí už nemusíš zadávať svoje údaje. Keďže dáta z cookies sa dajú zneužiť, je dobré ich po odpojení z netu vymazávať.

Zverejnené

no Bronto momentálne nemá ban ... chyba bude niekde inde

keď to nebudú cookies, ešte sa skúsim spojiť s niekým z postu - keď ti to ovšem ešte stále nejde

sme tu tuším mimo - keď bude niečo nové, prosím ss . díky . :lol:

Zverejnené

asi som dostal na pf ban alebo co :lol:

nedostal si nic, dokonca ani bronto, momentalne banuje len chorche

ak si si menil mailovu adresu v profile tak sa ti mohlo stat, ze pokial ti nepride registracny mail tak ta to tam nepusti

ak to bude dlho trvat posli mail adminovi nech ti to upravi manualne

forum@post.sk

Zverejnené

kurnik sopa, nevsimol som si, ze sklenea pokrievka je polozena az prilis blizko plamena a strcil som ju do vody .. keby nebola v drese, tak ma to lietajuce sklo mohlo krasne shotnut ... :lol:

Zverejnené

nedostal si nic, dokonca ani bronto, momentalne banuje len chorche

ak si si menil mailovu adresu v profile tak sa ti mohlo stat, ze pokial ti nepride registracny mail tak ta to tam nepusti

ak to bude dlho trvat posli mail adminovi nech ti to upravi manualne

forum@post.sk

jasne mail ;)

menil som si ho, takze tak to je :)

tak dakujem vsetkym co pomahali :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov