Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

som strasne unaveny a este mi ide po krku aj zdravotna poistovna, ktora sa mi vyhraza nejakymi pokutami a konaniami

Zverejnené

Hmm, mám obavy, že niečo také sa chystá aj na mňa. :lol:

Zverejnené

bože, chlapci, furt si vyrábate nejaké problémy ... toto sa už nedá ani čítať :lol: :)

a mňa bolí zasa hlava ... alebo teda už skoro furt :)

Zverejnené

Hneď zrána som sa musel rozčúliť a len kvôli tomu že niekto nevie písať tak ako sa má písať. A aj napriek tomu že už bol na to niekoľkorát upozornený, a ešte sa diví že mu za to porušenie pravidiel zvýšim warn level :lol:

Ja fakt nechápem aký má význam namiesto CH písať X, potom iba z toho vyhľadávač zblbne.

Zverejnené

tak tu hodim aj ja

Dnes rano ma nastvalo :) ze mi niekto nadava za moje X :lol:

Ale nakoniec vyzera ze sa vsetko v klude :) poriesilo a aj vlk cely aj koza cela ;) A este mam aj poupratovat u niekoho ;) ;)

Zverejnené

neznášam, keď debilkovia na sieti nedajú zdielať inštalačku, ale už naistalovaný program

a mne to potom nejde spustiť

a keď im napíšeš čo s tým

ani obraz ani zvuk

(- _ -) M!ČO :lol:

Zverejnené

dnes idem uz do roboty, takze avanturky s alkoholom koncia.

Po dlhej dobe som si pripomenul stare casy bez povinnosti, kedy jedinym problemom bolo dohodnut sa kde a kedy sa ide pit

Zverejnené

Dnes mám zase akúsi divnú náladu :lol:

Depresívne počasie, depresívne nálady :)

Zverejnené

... divnú náladu :) ... Depresívne počasie, depresívne nálady ;)

och jajžebože ... :lol: :)

:)

Zverejnené

chcem bývat v Prešove..a nie v tomto sprostom meste... :lol:

Zverejnené

dofrasa so všetkým !!! :lol: :)

skutočne už občas ... to nejde ...

Zverejnené

viete co je to, ked clovek cely den nezere, objedna si o 17.15 pizzu a donesu mu ju po 3 hodinach? :) :) :lol:

Zverejnené

dobra bola ale ***** su v tej pizzerke

neviem kto mi to vyeditoval ale kazdopadne tam nebolo slovo, len bolo zo skratky jasne, co som chcel povedat ...

Zverejnené

dnes mi taka puca nedala prednost, kua mat vacsie auto tak ju zblokujem, vytiahnem von a dostane par poza usi

zboznujem take priblble bloncky s vyfajcenym vodicakom, ktore skoro sposobia dopravnu nehodu a este sa ani neunuvaju ospravedlnit :lol:

asi si fakt kupim auto s ktorym ma nebude trapit ci ho niekde odrem :)

Zverejnené

s vyfajcenym vodicakom

:lol: LOL!

Zverejnené

Dnes ma zasa dozral jeden stary uj, ktory si mysli, ze je Boh, ale pritom to nie je ani male h***o! A okrem toho som rano prakticky zbytocne vstaval, prakticky zbytocne vyhodil 25 SKK, prakticky zbytocne zavrazdil vela drahocenneho casu.... Len kvoli neprezieravemu tahu veduceho katedry. Ono sa veci aj tak vykrystalizovali potom inac....

Zverejnené

Zas ide ten net pomaly... Celý deň fičí a večer to výrazne spomalilo... ach jo :lol:

Zverejnené

totálne mi zrušili net..... :)

jaj, arwiel... to mi je moc ľúto ... veľmi ľúto :) :lol:

Zverejnené

Ja keď chytím susedine decká ja ich vyhodím z okna! Čo tá krava tým svojim malým sopliakom nevie niečo povedať nech nedupocú jak telce?! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Zverejnené

cizy taky je zivot, ze ano

život je pes a my telegrafné stĺpy... občas nás to ociká.... :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov