cizy Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 som strasne unaveny a este mi ide po krku aj zdravotna poistovna, ktora sa mi vyhraza nejakymi pokutami a konaniami
RoSo Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 Hmm, mám obavy, že niečo také sa chystá aj na mňa. :lol:
game Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 bože, chlapci, furt si vyrábate nejaké problémy ... toto sa už nedá ani čítať :lol: :) a mňa bolí zasa hlava ... alebo teda už skoro furt :)
Sniper Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 Hneď zrána som sa musel rozčúliť a len kvôli tomu že niekto nevie písať tak ako sa má písať. A aj napriek tomu že už bol na to niekoľkorát upozornený, a ešte sa diví že mu za to porušenie pravidiel zvýšim warn level :lol: Ja fakt nechápem aký má význam namiesto CH písať X, potom iba z toho vyhľadávač zblbne.
Jovzin Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 tak tu hodim aj ja Dnes rano ma nastvalo :) ze mi niekto nadava za moje X :lol: Ale nakoniec vyzera ze sa vsetko v klude :) poriesilo a aj vlk cely aj koza cela ;) A este mam aj poupratovat u niekoho ;) ;)
tomassi Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 neznášam, keď debilkovia na sieti nedajú zdielať inštalačku, ale už naistalovaný programa mne to potom nejde spustiťa keď im napíšeš čo s týmani obraz ani zvuk(- _ -) M!ČO :lol:
cizy Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 dnes idem uz do roboty, takze avanturky s alkoholom koncia. Po dlhej dobe som si pripomenul stare casy bez povinnosti, kedy jedinym problemom bolo dohodnut sa kde a kedy sa ide pit
Sniper Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 Dnes mám zase akúsi divnú náladu :lol:Depresívne počasie, depresívne nálady :)
game Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 ... divnú náladu :) ... Depresívne počasie, depresívne nálady ;) och jajžebože ... :lol: :) :)
Hellé Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 chcem bývat v Prešove..a nie v tomto sprostom meste... :lol:
game Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 dofrasa so všetkým !!! :lol: :) skutočne už občas ... to nejde ...
weirdo Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 viete co je to, ked clovek cely den nezere, objedna si o 17.15 pizzu a donesu mu ju po 3 hodinach? :) :) :lol:
weirdo Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 dobra bola ale ***** su v tej pizzerke neviem kto mi to vyeditoval ale kazdopadne tam nebolo slovo, len bolo zo skratky jasne, co som chcel povedat ...
Nokia Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 dnes mi taka puca nedala prednost, kua mat vacsie auto tak ju zblokujem, vytiahnem von a dostane par poza usi zboznujem take priblble bloncky s vyfajcenym vodicakom, ktore skoro sposobia dopravnu nehodu a este sa ani neunuvaju ospravedlnit :lol: asi si fakt kupim auto s ktorym ma nebude trapit ci ho niekde odrem :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 s vyfajcenym vodicakom :lol: LOL!
chorche Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Dnes ma zasa dozral jeden stary uj, ktory si mysli, ze je Boh, ale pritom to nie je ani male h***o! A okrem toho som rano prakticky zbytocne vstaval, prakticky zbytocne vyhodil 25 SKK, prakticky zbytocne zavrazdil vela drahocenneho casu.... Len kvoli neprezieravemu tahu veduceho katedry. Ono sa veci aj tak vykrystalizovali potom inac....
Ignatius Zverejnené 8. August, 2006 Autor Zverejnené 8. August, 2006 Zas ide ten net pomaly... Celý deň fičí a večer to výrazne spomalilo... ach jo :lol:
game Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 totálne mi zrušili net..... :) jaj, arwiel... to mi je moc ľúto ... veľmi ľúto :) :lol:
Sniper Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 Ja keď chytím susedine decká ja ich vyhodím z okna! Čo tá krava tým svojim malým sopliakom nevie niečo povedať nech nedupocú jak telce?! :fuck2: :fuck2: :fuck2:
arwiel Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 cizy taky je zivot, ze ano život je pes a my telegrafné stĺpy... občas nás to ociká.... :lol:
Odporúčané príspevky