Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Chcel by som von vybehnúť len neviem či moja obľúbená krčma bude už otvorená a moja obľúbená krčmárka :lol: bude čapovať.

:) :)

Zverejnené

nespala som od včera rána

stále sa niečo kazí, stále niečo nejdem furt aby človek niečo riešil

neskutočne ma bolí hlava v poslednej dobe

ibalgin, moja jediná záchrana, mi je odoprená. vraj už na ňom začínam byť závislá

vlastne, ani sa nečudujem, beriem ho ako cukríky

ale keď, sakra, inak sa nedá, bohatstvo, ja bez tých tabletiek nedožijem víkendu

auč moja hlava :)

ja chcem spať

a pokým ma neprestane bolieť hlava, tak spať nebudem ;) :lol: :)

Zverejnené

išla som z Tesca a len tak som si spomenula na moju malú mŕtvu mačičku, obzrela som sa a jej telo bolo ešte stále pod stromom kam som ju dala.... :) :lol: :)

Zverejnené

axel zeby umrela?

inac nemyslim ze je vhodne davat mrtvu macku len tak pod strom

Zverejnené

Nokia keď je to malá mačička predpokladá sa že tá mačička bola mladá. A mladá mačička si len tak nezomrie, nemyslíš?

Zverejnené

bolí ma hlava

pomaly ma už stále bolí hlava. nemôžem spávať, neviem zaspať, neustále premýšľam, či robím dobre to čo robím, či neubližujem ešte viac, ako pomôcť tak, aby to aj pomohlo ... furt ma bolí hlava a cítim sa byť bezradná a zúfalá a vyplačem sa a je mi nanič ... stále dokola ... :lol:

Zverejnené

to sme 3... Leze na mna nejaka haved a hlava mi duni ako od kostolneho zvona.

Zverejnené

mna dnes hlava vynimocne neboliiiiiii :) :)

ale predvcerom pri kupani ma rozbolela jak svina :lol:

Zverejnené

Od dnes robim a preto ma matka zobudila o 6:17!!!! :lol: ja som si pekne nastavila budík na 8:50 aby som o 9:00 bola vo firme... :)

Zverejnené

Leze na mna nejaka haved

Aspoň budeš vedieť ako sa toho zbaviť... Ja už druhý týžďeň kašlem a netuším, čo to je - inak som zdravý ako rybička... pomaly to síce prechádza, ale zrejme sa nedozviem, čo to bolo a ani čo zabralo /alebo či nič nezabralo a to samé odišlo ako prišlo.../
Zverejnené

štyria trojani včera, dnes ďalší jeden...koho nakopem do ehm, zadnice :lol:

Zverejnené

Hmmm... je mi nejak smutno. To mi už dlho nebolo. Keby som si tak mala s kým sadnúť do okna... :lol:

Zverejnené

dnes som znova zaspala do prace... a som bez penazi... a dva tyzdne do vyplaty...

Zverejnené

Dnes ma jeden milý človek :) nechal spať o šesť minút dlhšie.... A to preto, lebo som mu večer prízvukovala aby ma ráno nebudil, lebo do práce idem až na desiatu!!!! :lol: /hej, zas moja matka... :) /

Zverejnené

Hergot zase sa nejaká buchta vydáva a zase mi tu škriekajú, vytrubjú a vyhrávajú rovno pod oknami! :lol:

To fakt nemajú inej roboty len sa stále vydávať? :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov