Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

v praci mi posrali den!!! som sa tesil, ze budem mat svoj prvy pracovny den, kedy nebudem nic, ale VOBEC NIC robit, a oni mi (uz som si balil ruxak) dali robotu na 15 minut. doriti, nemohlo to pockat dozajtra? :lol:

Zverejnené

dnes sa mi prvykrat snivalo o robote, uz to zacina :lol:

Zverejnené

na ######u deň! sory za ten slovník, ale je to zatiaľ to najvýstižnejšie čo mi napadlo... mám depku... :lol:

Zverejnené

arwiel, ved si bol nadsena ... what happened?

to vies, ked s tym mojim kamaratom :lol: robi aj jeho byvala, ktora ho nechce opustit...
Zverejnené

ja sa na to vyseriem, konečne po dlhej dobe idem hrať volejbal a hneď si musím niečo s palcom spraviť...krista, ak mám zas naštiepenú kosť a bude musieť do sadry, tak asi doktora tou sadrou potom ovalím :) :lol:

arwiel, nerob unáhlené závery, ona ho možno nechce opustiť, ale on ju pravdepodobne opustil dávno...

do prdele, práve som sa dozvedela, že umrel Vojtech Zamarovský...:)

Zverejnené

do prdele, práve som sa dozvedela, že umrel Vojtech Zamarovský...:)

:) ;) :lol:
Zverejnené

shit dnes mi domaca povedala ze mi zabudla dat listky na VIP premieru Miami Vice. shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

no nic idem v piatok sa prervat na verejnu premieru

Zverejnené

Ďalší doje**ný deň! Ja tak neznášam svoju matku!!!!!!!! :lol: :)

Zverejnené

***** aj s blbymi operatormi kto mal vedet ze bezplatne cislo vlastne neni bezplatne ak idem cez mobil? :lol: takze cakam 600SK ucet za jeden telefonat a tych telefonatov bolo viac :) :)

Zverejnené

arwiel nehovor tak :lol:

kde je moja maminaaaaaaaaaa? :) ;) ;) :)

Zverejnené

havarka neviem kde tvoja ale moja je na dovolenke :lol: :)

Zverejnené

dnes ma matka zobudila o siedmej!!!! to jej nezabudnem!!!! :lol:

Zverejnené

Arwiel, chápem, že je to už dosť neskoro a zmeškala si kus krásneho dňa, ale takto sa kvôli tomu nervovať?

Zverejnené

dnes ma matka zobudila o siedmej!!!! to jej nezabudnem!!!! :lol:

Ale arwiel, sak ja vstavam v sobotu kazdy den o siedmej a je to krasne.

Arwiel, chápem, že je to už dosť neskoro a zmeškala si kus krásneho dňa, ale takto sa kvôli tomu nervovať?

Hedgegoh, pekne si to napísal, súhlas.

btw: Mamina sa nasla, prisla o 5 rano domov!!! to by som mal chodit ja a nie ona, booooze!! take nervy mi zrobila!! :)

Zverejnené

btw: Mamina sa nasla, prisla o 5 rano domov!!! to by som mal chodit ja a nie ona, booooze!! take nervy mi zrobila!! :lol:

tak toto je jedna z najkrásnejších "úľav" aké som kedy čítala :)

Zverejnené

$@&*($^(*%(#&*_%Q#%"%}#{:%#}?%#%()#%*_%*((%)#%*()#&Q()#%:}{@:%% :lol: :) :)

/toľko ohľadom odchádzajúceho zdroja... Poobede to človek vypne a večer už nenaštartuje, len ak odpojí nejaký ten hardware... Nemať onboardovú grafickú, ani uľaviť si tu nemôžem... ;) /

Zverejnené

bezprdele sa nevieš nudiť ?! :lol:

človek sa to tu snaží udržať na nejakej úrovni ale večne tu niekto nadáva alebo niekto do každej témy musí mimo misu povedať nejakú blbosť :) :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov