weirdo Zverejnené 26. Júl, 2006 Zverejnené 26. Júl, 2006 v praci mi posrali den!!! som sa tesil, ze budem mat svoj prvy pracovny den, kedy nebudem nic, ale VOBEC NIC robit, a oni mi (uz som si balil ruxak) dali robotu na 15 minut. doriti, nemohlo to pockat dozajtra? :lol:
cizy Zverejnené 27. Júl, 2006 Zverejnené 27. Júl, 2006 dnes sa mi prvykrat snivalo o robote, uz to zacina :lol:
arwiel Zverejnené 27. Júl, 2006 Zverejnené 27. Júl, 2006 na ######u deň! sory za ten slovník, ale je to zatiaľ to najvýstižnejšie čo mi napadlo... mám depku... :lol:
weirdo Zverejnené 27. Júl, 2006 Zverejnené 27. Júl, 2006 arwiel, ved si bol nadsena ... what happened?
arwiel Zverejnené 27. Júl, 2006 Zverejnené 27. Júl, 2006 arwiel, ved si bol nadsena ... what happened?to vies, ked s tym mojim kamaratom :lol: robi aj jeho byvala, ktora ho nechce opustit...
nutrinka Zverejnené 27. Júl, 2006 Zverejnené 27. Júl, 2006 ja sa na to vyseriem, konečne po dlhej dobe idem hrať volejbal a hneď si musím niečo s palcom spraviť...krista, ak mám zas naštiepenú kosť a bude musieť do sadry, tak asi doktora tou sadrou potom ovalím :) :lol: arwiel, nerob unáhlené závery, ona ho možno nechce opustiť, ale on ju pravdepodobne opustil dávno... do prdele, práve som sa dozvedela, že umrel Vojtech Zamarovský...:)
Ignatius Zverejnené 27. Júl, 2006 Autor Zverejnené 27. Júl, 2006 do prdele, práve som sa dozvedela, že umrel Vojtech Zamarovský...:) :) ;) :lol:
Mazmar Zverejnené 27. Júl, 2006 Zverejnené 27. Júl, 2006 shit dnes mi domaca povedala ze mi zabudla dat listky na VIP premieru Miami Vice. shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit no nic idem v piatok sa prervat na verejnu premieru
arwiel Zverejnené 28. Júl, 2006 Zverejnené 28. Júl, 2006 Ďalší doje**ný deň! Ja tak neznášam svoju matku!!!!!!!! :lol: :)
Mazmar Zverejnené 29. Júl, 2006 Zverejnené 29. Júl, 2006 ***** aj s blbymi operatormi kto mal vedet ze bezplatne cislo vlastne neni bezplatne ak idem cez mobil? :lol: takze cakam 600SK ucet za jeden telefonat a tych telefonatov bolo viac :) :)
havarka Zverejnené 29. Júl, 2006 Zverejnené 29. Júl, 2006 arwiel nehovor tak :lol: kde je moja maminaaaaaaaaaa? :) ;) ;) :)
Nokia Zverejnené 29. Júl, 2006 Zverejnené 29. Júl, 2006 havarka neviem kde tvoja ale moja je na dovolenke :lol: :)
arwiel Zverejnené 29. Júl, 2006 Zverejnené 29. Júl, 2006 dnes ma matka zobudila o siedmej!!!! to jej nezabudnem!!!! :lol:
Hedgehog Zverejnené 29. Júl, 2006 Zverejnené 29. Júl, 2006 Arwiel, chápem, že je to už dosť neskoro a zmeškala si kus krásneho dňa, ale takto sa kvôli tomu nervovať?
havarka Zverejnené 29. Júl, 2006 Zverejnené 29. Júl, 2006 dnes ma matka zobudila o siedmej!!!! to jej nezabudnem!!!! :lol:Ale arwiel, sak ja vstavam v sobotu kazdy den o siedmej a je to krasne. Arwiel, chápem, že je to už dosť neskoro a zmeškala si kus krásneho dňa, ale takto sa kvôli tomu nervovať?Hedgegoh, pekne si to napísal, súhlas. btw: Mamina sa nasla, prisla o 5 rano domov!!! to by som mal chodit ja a nie ona, booooze!! take nervy mi zrobila!! :)
game Zverejnené 29. Júl, 2006 Zverejnené 29. Júl, 2006 btw: Mamina sa nasla, prisla o 5 rano domov!!! to by som mal chodit ja a nie ona, booooze!! take nervy mi zrobila!! :lol: tak toto je jedna z najkrásnejších "úľav" aké som kedy čítala :)
Ignatius Zverejnené 30. Júl, 2006 Autor Zverejnené 30. Júl, 2006 $@&*($^(*%(#&*_%Q#%"%}#{:%#}?%#%()#%*_%*((%)#%*()#&Q()#%:}{@:%% :lol: :) :) /toľko ohľadom odchádzajúceho zdroja... Poobede to človek vypne a večer už nenaštartuje, len ak odpojí nejaký ten hardware... Nemať onboardovú grafickú, ani uľaviť si tu nemôžem... ;) /
game Zverejnené 30. Júl, 2006 Zverejnené 30. Júl, 2006 bezprdele sa nevieš nudiť ?! :lol: človek sa to tu snaží udržať na nejakej úrovni ale večne tu niekto nadáva alebo niekto do každej témy musí mimo misu povedať nejakú blbosť :) :)
Odporúčané príspevky