Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

DO**** ********* ********* **********, VCERA MI NIEKDE UKRADLI 8 LITROV Z PENAZENKY, TOTO JE SNAD ZLY SEN, ****!!!

Zverejnené

dobre vybavil som si v robote od sefky ze mi da teraz 8 litrov a strhnu mi z najblizsich dvoch vyplat po 4 litre

Zverejnené

Nokia 6230i

kto povedal, že poslucham?!

dnes som povedala mužovi v posteli nie... akosi mu nedošlo, že myslím áno... :lol:

Zverejnené

najhorší deň v mojom živote :) :) ;) :lol:

prvýkrát v živote mám skutočné výčitky svedomia

Zverejnené

desne ma bolí hlava

a to teplo v práci je už trochu priveľa ... 34 stupňov :)

a zajtra mám byť ešte teplejšie :lol:

Zverejnené

zajtra budem v praci dlho, idem na siedmu rano a o druhej este musim ist do ziliny so zasielkou

Zverejnené

celý deň si myslím, že je streda a teším sa na to, ako si pozriem starú Kleopatru z 1934, z čias rozmachu a slávy klasických štúdiových filmov...pred hodinou mi trklo, že je štvrtok :lol: :)

Zverejnené

Do Ziliny dnes nejdem doriti, prepravu bola stornovana :lol:

Zverejnené

vcera v robote 11 hodin, dnes mam ist do nitry a do levic a to uz je obed, zas sa bohviekedy vratim a to je piatok :) :lol:

Zverejnené

Nokia

ja som dnes v robote od siedmej rana, je stvrt na sedem, cize som tu uz cez 11 hodin, tak sme na tom podobne :lol:

Zverejnené

heh 11 hodin?? a nas dnes pustili skor, o pol druhej :lol:

Zverejnené

piatok a ja sedím doma bo zajtra robota :lol:

prosím adminov nech dajú robote :)

Zverejnené

au au au :lol: vcera som bol na motokarach a asi v tridsiatke som celne narazil, omlatilo ma o volant a mam modrinu na bruchu ako Johnny Knoxville z Jackassu, ked ho postrelili gumenym nabojom :)

Zverejnené

bohatstvo, je polovica júla a ja už musím vybavovať nejaké veci školy týkajúce sa, ktoré ale vôbec nesúvisia s vyučovaním a mojím vzdelávaním...neznášam, keď na mňa hádžu druhí ľudia svoju zodpovednosť, zbabelci leniví :lol:

aby sa človek trápil septembrovými vecami už teraz :)

Zverejnené

Sobota a ja som sa dozvedel, že nikto z kamošov nie je doma

toto bol víkend fakt na jednicu :lol:

Zverejnené

včera som išla z Tesca a na zemi uprostred cesty ležala mačka... :lol: vyzerala presne ako tá moja. :) pustila som tašku na zem, vošla na cestu a zdvihla tú mŕtvolku... :) nemala som ju kde dať, tak som ju aspom uložila pod strom... ;) mačička to asi schytala do hlavy, ešte jej tiekla z ucha krv... ;) doma som potom moju Bonnie tak vystískala/až keď som si vydrhla ruky/....

Zverejnené

Prišiel som zvonku a hneď som sa šlahol do ľadovej vody. Blbý nápad :lol:

Zverejnené

:lol: hodne blbý ... tak privodiť si infarkt prinajmenšom poriadnu nevoľnosť ... ;) ;)

dnes sme v práci merali celodenné teplo kalibrovaným digitálnym teplomerom ... celý deň medzi 35 - 36 °C ... / doma som ani nezniesla úplne studenú vodu ... to prehriatie bolo priveľké ... / :) :) ;)

Zverejnené

krista boha máriu, zajtra ma čaká celý deň strávený so sestrou... :lol: :) :)

som zvedavá, či ju prizabijem už doobeda alebo si to nechám na poobedie

Zverejnené

nutrinka zase nastupuje agresia? :)

kua ja prijdem v pondelok do roboty a cely vikend bola v kancli vypnuta klima, no spanom bohom.. :lol:

Zverejnené

blbý deň! matka ma zobudila o 6:17 :) a to mám budík nastavený na 9:00 aj to málokedy vstanem! okrem toho mi stihla navaliť toľko roboty, že ani neviem, či si dnes ešte sadnem... :) ach, bože, fakt nám je treba matky?! :lol:

Zverejnené

nutrinka zase nastupuje agresia? :)

a prešla ma niekedy? :lol:

ježiši, ja som tak vyšťavená, unavená, polomŕtva...asi si dám pár dní fajront a ani z postele nevyleziem :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov