Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

keď to takto pôjde ďalej, tak do týždňa-dvoch som v blave

Zverejnené

cizy je deň keď nemyslíš na to s kým sa ožereš? :lol:

Zverejnené

Dnes po prestávke (10:45) na mňa chlapi pozerali zblednutí závisťou a dievčatá s miernym rumencom v líciach

nevedel som čo sa deje

po práci som išiel za mamou do roboty

asi o 14:20 som opúšťal B1LLA-u som zacítil príjemný ochladzujúci vánok

pozrem a zips na nohaviciach rozopnutý :lol:

rozmýšľal som či tetno príspevok nezaradím do rubriky, čo ma dnes potešilo, ale nakoniec som sa rozhodol pre túto tému

takže ak ho admins, supermoderators alebo moderators budú chcieť presunúť, majú moje zvolenie

Zverejnené

By ma zaujímalo s čím sa provider zase sere že chvíľu nejde web, potom sql a už len čakám kedy nepôjde aj ftp :-/

Zverejnené

;) ;) ;) ;)

nenávidím vírusy

:lol: :) :) ;)

Zverejnené

a nebodaj si v tomto teple chytila chrípku či dokonca angínu ? ? ?

Zverejnené

ja nie, môj kompjúter áno

ááághgh scheisse, dnes sa všetko kašle. nemá pre mňa ešte niekto nejakú zlú správu?nech to odbijeme hneď....

Zverejnené

Dne som mala zly den. Nic mi nevychadzalo, som sama doma... Bože! Už je zajtra! Tak sa poravujem:

Včera bol zlý deň, nič mi nevychádzalo, som sama doma, tak som sa opila. A asi som to trošku prehnala s pisanim na ICQ, nepamatam sa, čo som komu pisala.... :)

Teraz som triezva a je mi blbo, lebo fakt neviem čo som kumu písala.... :lol:

Zverejnené

A okrem toho som zistila, že som zaľúbená do dvoch osôb. Jedná je moja dlhoročná platonická láska, ktorú nikdy nezmením na ozajstnú a druhá láska ani nie je platonická, no reálna taktiež nie. Mám taký pocit, že mi zas niekto zlomí srdiečko.... :lol: :)

Zverejnené

Kurnaaaaaaaaaa ukradli nam nasu Škodovku 120 :lol: bodaj by dostali infakrt

Zverejnené

Linkman tak to vam skor spravili uzitok nie? :lol: :)

Zverejnené

Spýtaj sa Axel-a či o tom náhodou niečo nevie

podľa mňa Axel medzičasom vypracoval tajný plán a nasledujúci polrok budú na SVK záhadne miznúť škody 120 a staršie

Zverejnené

:)

nešiel mi net, od včerajšej noci až do dnes, do 21:17 :lol:

Zverejnené

Moja matka ma nechce pustiť večer von dlhšie ako do deviatej. A moj kamarát :) robí a nestíhame sa stretávať a ak sa stretneme, tak len na pol hodinku a to nie je ono.... :) :lol: ;)

Zverejnené

Nokia 6230i

Sedemnásť, prečo sa pýtaš?!

Dnes mi pár krát prihorel ríbezlový lekvár..Hádam bude dobrý...

Zverejnené

pretože si asi myslí, že máš vek odpovedať na otázku: " Kedy prídeš? "

" P R Í D E M ! ! !"

Zverejnené

Šľak ma trafí z takého software, keď to stále padá a keď konečne nie, chová sa to absolútne nelogicky... :lol: Idem radšej domov...

Zverejnené

jaaaj tak sorry, v 17tich som este aj ja posluchal :)

teraz sa ma nik nepyta ani len kedy prijdem :lol:

Zverejnené

sakra zajtra zase pracovny den ma caka. skore vstavanie uuuu

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov