Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Shit... včera zomrela aj Farah Fawcett, to sa dohodli?? :lol:

Pamätám si, keď Jackson mal 30 rokov, vtedy začínal so svojimi "premenami", aby sa dožil 130 rokov. No, s týmto asi nikto nepočítal, ani on.

Zverejnené

JACKO

neuveritelne :lol:

aj ked bol iba clovek, nikdy som neuvazovala nad tym ze by nas mohol tak nahle opustit

milovala som jeho piesne

R.I.P. :)

Zverejnené

prečo tá sprostá búrka nemohla počkať ešte DESAŤ MINÚT !!!! uaaaa všetko mám mokré a to úplne všetko, komplet veci v ruksaku, notebook, do prdele tam

Zverejnené

je len 3. júla a ja už neviem, čo so sebou :lol:

Zverejnené

Jedol som maliny a mravec ma poštípal na jazyk :lol:

Zverejnené

smútok

slzy

pocit zrady

:lol: ...clovek by vsak mal mysliet aj na svoje stastie a byt trosku sebecky..

Zverejnené

ospravedlňujem sa, vylievať by som sa tu nemala...

ale aby som sa vyjadrila k téme: vyzerá to tak, že budem musieť opustiť Nitru... :lol:

Zverejnené

lebo tu niet práce... a potrebujem z niečoho platiť intrák...

a neviem ešte ako v škole, bo som ešte stále neukončila ročník a skúškové skončilo teraz v piatok...

ale odísť budem musieť kvôli tomu, že si tu neviem nájsť brigádu...

Zverejnené

2.krát za toto leto som sa bol korčuľovať a rozbili sa mi kolieska, takže je po korčuľovaní :lol: "Super" - celé leto je totálne nanič, kazí sa všetko čo sa dá, všetko je nanič a človek pomaly už nemá ani čo robiť... Ah, kedy sa už niečo zmení, že človek začne mať konečne už aj radosť??? :)

Zverejnené

no to si môžme podať ruky, moje korčule na tom tiež nie sú najlepšie, neužívali si korčuľovanie v daždi tak ako ja.. :lol:

ale sú pojazdné :) viacmenej

Zverejnené

kriste, chlapi, preco ste taki tvrdohlavi? :lol: :)

• Pridať bod 2
Zverejnené

ale nie..tak dobre sa mi spalo..a zrovna musela zvoniť poštárka :lol:

nikdy sa s tým neobťažovala, doteraz vždy len hodila lístok adresát nezastihnutý...no teraz jak naschvál, musela ma vytrhnúť z príjemného snenia :)

Zverejnené

aika

nemala by sa vyspávať tak dlho, pekne skoro ráno vstaň! :lol:

Inak ja som nejak rozladený, včera odišla sestra späť do Anglicka a zas budem musieť celé dni počúvať sťažnosti matky...ešteže, že mám dajaké plány, dúfam, že čoskoro sa naplnia...

Zverejnené

Nebude novy pocitac, lebo otec zmenil rozhodnutie. Budu akurat tak nervy nervy nervy a este raz nervy, lebo niektori ludia vidia len SEBA a potom SEBA a SEBA a SVOJE problemy a SVOJE peniaze a SVOJE obrovitanske nestastie. :lol: :) :)

Zverejnené

človek si ani nemôže ísť trsnúť na born to be wild :lol:

Zverejnené

vďaka tomu, že včera niekoľkokrát spŕchlo, som musel kosiť dneska, kvôlo čomu som premeškal výletík s kamošmi, kam bych veľmi rád šiel... zas ďalšia vec čo kvôli posúvaniu dačoho som nemohol absolvovať... ach... :lol:

Zverejnené

z akcie, ze mam ist pomoct postavit dedovi plot a reakcie, ze mu zavolam, aby sme sa dohodli, lebo mam aj vlastne plany, sa vyklula neuveritelna polhodinova vrieskava hadka medzi mnou a mamou, kde som bol obvineny z veci, ze som len ziral a viacmenej mi bolo povedane, ze vsetko, co som za svoj zivot spravil, som sk*rvil. krista preco prave ja musim mat rodicov, ktori mi vydrzkuju, ze mam full servis, ze mam teple jedlo furt na stole a furt oprate, a ze mam drzat hubu a krok a vazit si to. nevedia pochopit, ze ja budem mat stokrat radsej chleba s maslom a okolo seba veselych nic neriesiacich ludi, ktorym nebude vadit, ak kvoli mojim planom umyjem riady o piatej a nie do tretej. :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

prečo nejdú počas sviatkov normálne spoje z Bratislavy?! chcem ísť na koncert, ktorý začína o ôsmej a nemôžem!!!

dokelu tam aj so spojmi!!!!! :lol:

Zverejnené

nejaký bastard mi ukradol na záhrade kukuricu / nech mu poriadne zaskočí /

• Pridať bod 2
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov