Bijou Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 dnes ten deň začína tak strašne na k...t, že to horšie už ani nemôže byť
doll Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 niektori ludia vedia byt tak strasne vychcani...a to si o nich zo zaciatku ti ostatni ani len z daleka nepomyslia nieco take.. najhorsie, ze kvoli takemu cloveku, som ublizila inemu...a teraz sa mi to cele vratilo... aspon ze bola dnes lymfodrenaz a kadernik...a bude este posilka..
Aikaterine Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 moje vysvedčenie bude teraz vyzerať ukážkovo, samé jednotky a telesná výchova hold za dva... samé jedničky? :lol: ale tak.. prváčka si, že? no.. to sa ešte dá odpustiť :) počkaj na druhácku matiku, to je vzrúšo :) alebo aspoň pre mňa bolo ;) na tú telesnú sa vykašli ;) aj keď ja vim že to naštve...
Nokia Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 kaslite na znamky, v reale nikoho nebude trapit ake ste mali znamky :lol:
pralinka Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 zlata druhacka stredoskolska matika :lol: ... btw aj ja mam v svojej zbierke dvojku z telesnej, na gympli, telocvikarke hrablo v bedni :)
pralinka Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 jooo, jasneee :lol: preto 3krat do tyzdna cvicim, korculujem, a v zime snowboardujem... to bude tou mantavostou :)
Sniper Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 Je chvályhodné, že sa snažíš tento handicap zmazať :lol:
Desdemona Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 samé jedničky? ;) ale tak.. prváčka si, že? no.. to sa ešte dá odpustiť ;) počkaj na druhácku matiku, to je vzrúšo ;) alebo aspoň pre mňa bolo ;) na tú telesnú sa vykašli ;) aj keď ja vim že to naštve...Áno prváčka, ale aj tak som kopu driny preto vynaložila :) /Mimochodom chcem vidieť to tvoje vysvedčenie... tipujem, že nebude o nič horšie :lol:/ Ale veď aj prvácka matika bola celkom vzrúšo, čudujem sa ako som to dotiahla tak vysoko... ;) Ale keď tak nad tým premýšľam, musím uznať, že niekedy sú dobrí a pomocichtiví spolužiaci na nezaplatenie :) ;) Nad tou druháckou sa začnem zaoberať v septembri ;) No, ako tak sa snažím vykašľať... ale aj tak... nech mi tá profka nejde do cesty tých pár dní, čo do školy ešte pôjdem, lebo za seba neručím ;) Ja viem, že známky nie sú všetko ale v danom momente, to človeka dosť dokáže naštvať...
pralinka Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 no jo.... v istom veku (ze axel?) sa o tychto aktivitach da len snivat, s pivnym pupkom vyvalenym na fotelke :lol: inak si nemam preco ulavit, mam sa fantasticky hehe
Nokia Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 jooo, jasneee :lol: preto 3krat do tyzdna cvicim, korculujem, a v zime snowboardujem... to bude tou mantavostou :) by som to korculovanie chcel vidiet ked hradzu mam od mostu lafranconi az po cunovo casto prejdenu za den aj viac krat a teba som tam nestretol :)
pralinka Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 ... to je tvoj problem, bohvie po kom kukas :-) :-P
Bijou Zverejnené 22. Jún, 2009 Zverejnené 22. Jún, 2009 btw aj ja mam v svojej zbierke dvojku z telesnej, na gympli,že to bolo od Slavěny ? :lol: by som sa vôbec nedivila... u nás mali celkovo tí telocvikári divné móresy, tiež asi 3/4 triedy vychytalo 2-ku z telesnej za tie gymnastické halušky :) (ja ne, som si vďakabohu roztrhala paprče a bola som oslobodená) a ulavím si - zmokla som jak pes, ani centimeter na mne nezostal suchý, keďže tak od štvrťky koncertu mi už bolo jedno a zhodila som pršiplášť (a zábrany) - som sa doma ešte 15 minút súkala z nohavíc :)
nutrinka Zverejnené 23. Jún, 2009 Zverejnené 23. Jún, 2009 a ulavím si - zmokla som jak pes, ani centimeter na mne nezostal suchý, keďže tak od štvrťky koncertu mi už bolo jedno a zhodila som pršiplášť (a zábrany) - som sa doma ešte 15 minút súkala z nohavíc :lol:my sme tam ani pršiplášte nemali :) ale kým neskončil koncert, tak mi to bolo úúúplne jedno :)
pralinka Zverejnené 23. Jún, 2009 Zverejnené 23. Jún, 2009 bijou nie, u Jarky A. ... :lol: citila som sa ako debil, lebo polka ludi mala vymyslene papiere od lekarov, ze cely rok nemusia cvicit, ja som si povedala ze dobre aspon pohyb naviac... a totok :) ... najlepsie boli tie ich gymnasticke zostavy... som raz vybuchla a spytala sa naco mi bude chodza po kladine v zivote... a odvtedy ma nemala rada :) bola som aj za Gabikou D. alias riiiida, ze mame 3/4 ludi dvojky z telesnej ci to nie je trosku chore, lenze uz bolo neskoro...
Nokia Zverejnené 23. Jún, 2009 Zverejnené 23. Jún, 2009 my sme mali tiez dvojky z telesnej...ked sme nezabehli 1500ku pod urcity cas tak hold smola :lol:
lopata555 Zverejnené 23. Jún, 2009 Zverejnené 23. Jún, 2009 Išiel som na svoju obľúbenú lipu do chotára, že si nazbieram pár kvietkov aby som mal do čaju cez zimu. No a dajaký tĺk čo tam bol skorej to oberal v zmysle odpílim čo najvetšie haluze a doma to oberiem . Som zvedavý čo bude oberať o rok. Ľudská hlúposť je fakt veľká.
tiborco Zverejnené 23. Jún, 2009 Zverejnené 23. Jún, 2009 Od nedele sa mi opäť rapídne zhoršila nálada :lol:
Lolisha Zverejnené 23. Jún, 2009 Zverejnené 23. Jún, 2009 btw aj ja mam v svojej zbierke dvojku z telesnej, na gympli, telocvikarke hrablo v bedni :lol: a ma niekto v zbierke aj trojku z telesnej? :) ako napr. ja? :) od nas chceli este v prvaku ( dvakrat do tyzdna to bolo tusim, ci len raz? ) povinne chodit na pol 7 ranu na plavaren na druhy koniec mesta...kto na to kaslal ako ja...hold....
Ignatius Zverejnené 23. Jún, 2009 Autor Zverejnené 23. Jún, 2009 Trojky nám ani nedávali :lol: síce počas polroka boli známky že 2, 3, 3, 4, 5, ale výsledok bola krásna 2 a v poslednom ročníku po zapracovaní triednej sa tam aj tá 1 objavila :) a k téme - uľavujem si z toho dažďa, uľavujem si z toho, že už by konečne mohli byť výsledky poslednej skúšky a hlavne si uľavujem z tohoto obdobia v posledných veľa dňoch, kedy pomaly jediným naozaj svetým momentom bol včerajší koncert... ach...
game Zverejnené 24. Jún, 2009 Zverejnené 24. Jún, 2009 srdečne ďakujem za dnešný deň ... neprosím si viac takých
doll Zverejnené 24. Jún, 2009 Zverejnené 24. Jún, 2009 faka, cely vecer nejde tepla voda keby viem, tak vyuzijem sprchu v posilke, hned po cviceni :) :) ;) a este pocasie... naozaj fajny zaciatok leta :lol:
tiborco Zverejnené 25. Jún, 2009 Zverejnené 25. Jún, 2009 Noo, mám pred sebou rušné leto, musím urobiť zásadné rozhodnutia...problémom je, že zatiaľ všetko možné som spackal, takže neviem...
littlewitch Zverejnené 25. Jún, 2009 Zverejnené 25. Jún, 2009 :lol:..nejak veľa sa toho dnes na mňa vysypalo...som vyčerpaná a smutná
Odporúčané príspevky