Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pustil som si v jednom podniku z jubox-u pár pesničiek, všetko by bolo Ok ak by mi jednu pesničku nestíšil až na úplne minimum :lol:

Zverejnené

trpezlivost mam bozsku...ale nie nekonecnu...

som dnes jedneho asi uz nie kamarata poslal do pi*e za to jak sa furt sprava...mam chut mu hubu rozbit :) :lol:

Zverejnené

Nieco sa stalo a ja som vzala viac tabliet na spanie ,ako som mala a teraz som mimo :lol:

Zverejnené

Slovenská lietarárna moderna je istým spôsobom zaujímavá, aj tvorba takého Jesenského, Krasku, Smreka, Hlbinu, Roya, Haľamovej, Galla, Lukáča, Novomeského, Fábryho, Beniaka, Poničana, Krčméryho či Rázusa, ale učiť sa o expresionizme, impresionizme, vitalizme, symbolizme, poetizme, dekadencii, surrealizme, novoromantizme, dadaizme, futurizme, kubizme, konštruktivizme, neosymbolizme, DAVistoch, PRÚDistoch, HLASistoch, katolíckej moderne...

človeku z toho všetkého vznikne v hlave len jedno - GULÁŠ!!!

a tak si skúšku presúvam o týždeň neskôr... :lol:

Zverejnené

vedela som, že nemôžem čakať úplnú slobodu a niečo mi ju prekazí... nenávidím to tu, potrebujem už aj hneď vyhrať loto a kúpiť si byt, alebo inak vyriešiť svoju bytovú otázku... nezvládam žiť s ľuďmi, ktorý si neustále vymýšľajú nelogické průpovidky ako im strašne musím pomôcť a nemajú sa k činom, nedodržia na čom sme sa dohodli... nachystala som si korčule, teším sa na to od rána, a teraz už tri hodiny čakám, kým si láskavo môžem dovoliť odviesť babku na polikliniku !!! Zabila som zase celý deň pri PC !!! ****

mňa asi je*ne z tejto rodiny

pripadá mi už, že to robia naschvál, že potrebujú svoje strasti preniesť na niekoho iného, a keď mu práve priamo nebránia v uskutočňovaní si svojich túžob, tak mu dokážu absolútne všetko totálne znechutiť...

choré prostredie, hnilá atmosféra... v p***

Zverejnené

Super, dneska som sa bol asi po 9 mesiacoch korčuľovať.

Medzi kolieska sa mi niečo zachytilo, zasekli sa a pád bol na svete:

Bilancia: narazené zápästie, rozbité koleno a natiahnutý stehenný sval

Zverejnené

mňa práve štve, že som sa tak pekne rozbehla so športovou aktivitou po dlhšej dobe, ale vydržalo to len tri dni, nakoľko od rána sa mi narobili hnusné hrče na krku a napuchla mi papuľa a mám teplotu... ááách jaj :lol:

Zverejnené

tiež som chorá...

vlastne už od koncertu alexandrovcov pokašliavam,ale včera to nabralo grády, tak ma drhlo že to skončilo objímaním záchodovej mise... dnes vyliezť z postele bolo takmer nemožné, je mi stále zle...

a preto som sa rozhodla, že si ešte vybavím najnutnejšie veci v Nitre a idem domov sa liečiť... viem že je to len krajné východisko, ale treba... zároveň si môžem vybaviť reklamáciu mobilu a notebooku...

len si musím aj skúšku presunúť... :lol:

Zverejnené

tiež som chorá...

vlastne už od koncertu alexandrovcov pokašliavam,

no vtedy fakt dosť fúkalo a bola veru aj zima. Jedna žena čo sedela oproti mne mala počas celej doby tričko na ramienka :lol:

Zverejnené

tričko na ramienka

preboha! :lol:

keď som stála pri vstupe a čakala na spolužiačky, tak som zachytila také rozhovory typu:

"Ja som si vzala zimnú vetrovku"

"Ja mám aj čižmy a deku pod zadok"

"Ja som si pre istotu vzala aj vankúš"

neviem ako tam dole, kde si sedel, ale hore vyťahovali termosky s čajom :)

bola mi tam kosa, tak som sa tam prechádzala a tak počúvala koncert a mohla som tak fotiť z rôznych uhlov...

/inak, bola som aj dole približne tam, kde si ty sedel/

Zverejnené

Tam dole dlho fúkalo, vlastne až keď sa zotmelo tak sa aj vietor zabil. Ja som mal našťastie hrubý sveter takže mne zima nebolo. Ale tá termoska by sa mi zišla.

/inak, bola som aj dole približne tam, kde si ty sedel/

na moment som Ťa uvidel keď si fotila. :lol:

Zverejnené

Niečo sa mení... ani neviem čo, len viem, že niečo... a pre mňa to momentálne má zlé následky... :lol:

Zverejnené

u mna sa tiez nieco meni...viem aj co... je to vsak uz nezvratne...a trapi ma to hlavne kvoli niekomu inemu

:lol: niektore veci vedia byt niekedy tak neuveritelne komplikovane :)

Zverejnené

aika, v tomto je gympel príprava na vysokú školu, lebo ja som bohovanie na systém na výške doviedla oproti strednej do omnoho vyšších levelov :lol:

Zverejnené

kokos, zabudla som zavreť okno (alebo zhasnúť) a lozí mi nad posteľou aspoň 15 kusov obrovských hmyzov :lol: no ja sa asi od strachu dos...m v noci...

Zverejnené

Haha :lol: treba sieťku na okno, kedysi som ju nemal a tiež mi toho dosť do izby naliezlo. Odkedy ju mám tak som tu hmyz ešte nevidel.

Zverejnené

15 kusov obrovských hmyzov

Si viem živo predstaviť tú veľkosť keď o tom hovorí nejaká žena :lol:

Spať môžeš kludne.

Z mojich skúseností viem, že tie najškaredšie a najväčšie kusy aj tak zriedka kedy vidieť, lebo sú šikovné a rýchlo sa schovajú.

Tie malé vidieť všade, ak nie je sieťka. (škoda že na niektoré okná to u nás nejde)

Ale neubližuje ani jeden tak či tak :)

Zverejnené

pobyt doma mi dal množstvo sklamaní... a vedomie, že naša rodina je na tom horšie ako som si myslela... a okrem rodinýých vzťahov, sú na tom zle aj moje osobné...

a tá pondelková skúška... sakra!

:lol:

Zverejnené

rob si srandu ...

síce s menším mama-pavúkom, takým pekným čiernym dvoj - trojcentimetrovým, ale raz som to zažila, presne v rohu medzi stenami a plafónom sa práve liahli tisíce minipavúkov, to teda bol hektický vydesený lov, s handrami, zo stoličky, so všetkým čo sa mi dostalo do ruky som to splachovala v záchode ... nemám nič proti pavúkom, ale keď je ich priveľa, už mám :lol:

Zverejnené

axel ak by ten velky pavuk mal pol metra, tak to by som sa posral asi aj ja od strachu a to mi inac pavuci nevadia :lol: :)

Zverejnené

Ono je to odfotené ako keby ten pavúk fakt mal pol metra :lol:

Keď som tú fotku prvý krát videl skoro mi zabehlo :)

Zverejnené

Ľudia, dajte tú fotku okamžite preč, lebo sem prestanem chodiť... :)

Ja mám od narodenia panický strach z pavúkov a z akéhokoľvek hmyzu, dokonca sa aj motýľov bojím... :lol:

A keď som tamto videla... ;) Pomóóóc...

No ale k téme:

Mám sto chutí zabiť moju profesorku telocviku. :)

Tá fula nám väčšine podavala dvojky, no ja som utrpela najväčšiu ujmu: moje vysvedčenie bude teraz vyzerať ukážkovo, samé jednotky a telesná výchova hold za dva...

No jo, tak človek skončí, keď sa snaží... ;)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov