Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Varím si zemiaky, ale odbehol som si pozrieť či dakto nenapísal dačo na FSP a samozrejme že mi zatiaľ zemiaky vykypeli .... a teraz budem musieť umyť šporák .... :lol:

Zverejnené

mám migrénu jak hovado, už asi štvrtý deň ma to chytá v poobednom čase, absolútne na nič sa nemôžem sústrediť, a už vôbec nie na učenie

zožrala som už viacero tabliet a nepomáha nič...

Zverejnené

keď sa nemôžem zbaviť migrény ja a nezaberajú ani tabletky,

tak riešením sú jedine prsty v krku

možno si už skúsila, ale ak nie, tak isto skús

oplatí sa

Zverejnené

Dneska bol otrasný deň ... vstávanie o 4:20 (to až tak nevadilo), cesta v kupé plnom ožratých Rumunov, no a potom krásnych 9 hodín v novej práci (našťastie len na 3 týždne) = 9 hodín na priamom slnku, 9 hodín práce s lopatou, motykou, krompáčom, rýľom, fúrikom,... A to najlepšie - Honorár = 0 Euro 0 centov! Áno - aj taká je "archeológia" na Slovensku. No a aby toho nebolo málo, človek už sa teší ako si ľahne konečne na priváte a čo sa mu stane? Zlomí sa mu kľúčik a nikto nieje doma! "Famózny" Pondelok. A zajtra to bude podobné, teda znovu prax v teréne (aneb Návrat do otroctva)!

Zverejnené

9 hodín práce s lopatou

predstav si, že by to bolo

9 hodín práce s lopatom :lol: :) :)

Zverejnené

S tými peniazmi to nie je len v archeológii. Drtivá väčšina praxí ktoré si sám nevybavíš nebýva platená vo väčšine odborov.

Ale napríklad aj v tej archeológii som videl v novinách jeden príspevok že na nejakej mrte dôležitej a veíkej zrúcanine hradu zhltne najviac peňazí príspevok študentom ktorý tam prichádzajú pracovať. :lol:

Zverejnené

Náhodou Lopata je v pohode (až na jeho politické názory), ale ako človek je v podstate sympatický.

Takže určite radšej 9 hodín s Lopatom, ako s lopatou!! :lol:

Zverejnené

9 hodin s lopatou a lopatom...to by bola smrtelna kombinacia :lol:

Zverejnené

Drtivá väčšina praxí ktoré si sám nevybavíš nebýva platená vo väčšine odborov.

Aha, zabudol som poznamenať. Máme to povinné, a doteraz to bývalo tak, že sme si mohli hľadať praxe aké sme chceli. Ale naša drahá škola sa rozhodla, že nám bude uznávať len jeden výskum - a to práve tento. A vymysleli si to naozaj geniálne - je to povinné, takže tam každý musí ísť na 3 týždne, oni majú personál zadarmo, a my máme ... hmmm ... ahá - 3 kredity! A nehovorím, že nám majú platiť 3 Eurá na hodinu, ale proste aspoň 50 centov, nech máme aspoň sa začo najesť a napiť. Nepáči sa mi to... :lol:

Zverejnené
tomassi, nokia .... robte si prdel z plastelíny
Zverejnené

lopata trosku srandy ta nezabije :lol:

aljak my ked sme mali povinne praxe, tak sme boli radi ze mame prax, nieto este aby nam za nu platili :)

Zverejnené

No najesť a napiť by vám mali zabezpečiť. Čiže ak musíš za svoje, niekde je chyba.

Potom ak si človek môže vybaviť vlastnú prax, v 90% oklame, čiže sa chce takto univerzita ubezpečiť o tom že budeš skutočne praxovať.

Iba raz som chodil na prax ktorú som musel. Vtedy nám dávali peniaze iba keď sa im chcelo, niekedy áno, niekedy nie. Nestačilo to ani na pitie, stravu a cestovné. A hej, nespokojnosť bola podobná ako tá tvoja.

Zverejnené

vcera som bola hrat futbal, a teraz mam obviazane koleno, lebo mam obrovske bolesti

vsetko svalstvo ma boli

a to vsetko som musela odtrpiet v praci... komplet dead

Zverejnené

kopírovanie poznámok na dva predmety /slovenský realizmus a slovenská moderna/ bude okolo 300 strán a krát 0,07 eura... OMFG!!!! :lol:

Zverejnené

prepis rucne :)

kua o tretej mam skusku a este musim postihat nieco do prace porobit :lol: hlavne ze som pozeral dve hodiny xmenov :)

Zverejnené

v pondelok mám tie sk...... skúšky a nedokážem sa prinútiť učiť... dala som tomu tak 4 hoďky zatiaľ a od pondelka mám zas pauzu... :lol:

úplne sa toho desím...

Zverejnené

bijou, mam nieco podobne..uz sa nedokazem ucit tie ######iny a to niesom ani v polovici...neviem sa dockat kedy spravim tie skusky a uz sa tam nikdy neukazem

Zverejnené

retardovana sestra preliacila naraznik na nasom aute :):):lol::):)

Zverejnené

Ide sa prerábať celý Pokec, ble :lol: :) I HATE CHANGES!!!

Zverejnené

O tej prerábke Pokecu som čítal čosi, ale netrápi ma to :lol:

Keď sa bude prerábať Fórum, to ešte len bude :)

Zverejnené

:lol: dufam,ze prerabka fora nebude trvat moc dlho...tiez ma ten pokec nejak netrapi,ale ked zoznam.sk prerabal svoje stranky,trvalo to viac ako tyzden,to bolo ine kafe!!!

Nemohla som sa dostat do mailov skoro ma vystrelo!

Uz som neskor zacala pisat aj ostrejsie maily na ich webmastra,lebo to co za bordel tam mali... :)

Zverejnené

niežeby som sa učila morfu alebo držala plánu: "cez deň sa uč, večer choď nakupovať" ja musím ísť s Eien sa "prechádzať" a skončí to tak, že o druhej spím na intráku na WC a ktosi mi udiera do hlavy v snahe sa tam dostať...

je mi tak nějak blbě... :)

a chcem aby už bolo 3.6. ... :lol:

Zverejnené

...nudim sa... :)

mala som v plane ist na korcule...ale je chladno a pod mrakom

chlap isiel na okruznu jazdu po Slovensku na motorke s kamosmi...fasa... :lol:

a ja sedim doma na riti

Zverejnené

hm, tak strašne som sa na všetko vy.....a, že toto mi už ani náhodou nemôže prejsť :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov