Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

cítim sa zle... /ako vždy keď sa venujem škole/ a taktiež zúfalo, lebo už fakt neviem, čo tam, do mojej seminárky napísať! :)

mám 5,5 strany a má ich byť 10... :)

a dnes nejako rekordne kurim... to bude tou nervozitou... :lol:

EDIT: /vrámci uľavovania/:

Janko Jesenský bol slaboch, čo sa musel za všetko skrývať, nevedel sa vzchopiť!!!

a nemám ho rada.

Zverejnené

a je to tu, nezvyčajne dlhóóó som sa držala vo forme, ale už to prišlo, nádcha, bolesti hrdla, hlavy, kĺbov. kriste, až sa bojím ísť spať s predstavou ako mi bude zajtra, keď sa to dnes len rozbieha... :lol:

a nechce sa mi drtiť na štátnice !!!!

Zverejnené

ostalo mi nejako smutno z tej fotky, čo som si dala aj teraz do profilu...

šatku, ktorú tam mám /to čo tam povieva okolo mňa/ mi stratil bývalý... a ja som ju mala tak rada... :lol:

a celkovo, keď tu fotku vidím, napadne ma, že to boli krásne časy... ale aj to, že už sú preč... :)

Zverejnené

Zas sa úspešne dostávam do obdobia, keď ma nič nebaví....a čím ďalej, tým je to horšie, najradšej by som sa mal asi zahlušiť :lol:

Zverejnené

Dnes asi plávala nad TN zlá karma. Bol som svedkom troch hádok keď ľudia, ktorí sa vlastne ani nepoznali sa kvôli blbostiam začali hádať a ziapať po sebe. Dobre že som aj ja po papuli nedostal :lol: (mne nič nehrozilo ale zakaždým som bol moc nebezpečne blízko).

Zverejnené

Mám jeden prúser za druhým a čo je horšie, mám aj dlhy...

Zverejnené

s učením na štátnice to bolo doteraz celkom fajn....ale teraz som si pozrela druhý predmet, ďalších 110 strán na učenie, nekonečných teoretických blbostí, a je mi do plaču :)

a to som ešte netlačila tretí predmet, ďalších sto strán ;) ;) :lol: :)

;)

Zverejnené

:lol: mal si posluchat,Dark,a dostal by si zeriav k narodkam odo mna :)

Zverejnené

pardon ... čo ti zmizlo ?!

Zvykol som obdivovat jeden taky zeriav, hrackarsky, vo vyklade. Uplne uzasny, vzdy som vravel ze si ho raz kupim (z coho sa niekto tu pritomny nevedel prestat smiat :lol: ). A vcera z toho vykladu zmizol :)
Zverejnené

to je smutný príbeh :)

veľké žeriavové sny sa majú predsa vyplniť ... čistý Andersen :lol: ... ale možno raz keď budeš veľký a dobrý ... :)

Zverejnené

nechce sa mi ucit aaaaaa

uz mam len 2 dni :lol:

Zverejnené

dozvedela som sa niečo o bratovi

:lol:

Zverejnené

Stále u nás neprší a neprší ak to pojde takto ďalej tak moje sadenie bolo úplne zbytočné. Nech už konečne prší chcem tak veľa?

Zverejnené

v čom je problém?

slabý dažďový tanec? :lol:

čo tak pomôcť rastlinám vlastným úsilím a nespoliehať sa na prírodnú vlahu?

Zverejnené

No aj to je riešenie. Takže už len ostáva si vykopať buď na roli studňu, alebo potiahnuť hadicu až z paneláku cca 2 km. Poprípade z potoka brať v krhličke vodu, pri velkosti role a vzdialenosti toho potoka by mi trvalo asi týždeň kým by som to polial.

Ale každý záhradkár mi dá za pravdu že dážď je X krát lepší ako dajaké uméle zavlažovanie.

Zverejnené

pc v prdeli, na štátnice nič neviem a už mám len 11 dní, prší a mám křče v rukách... debilné nálady ma chytajú, nejako som so všetkým nespokojná...

Zverejnené

nejak ma chytá blbá nálada :lol: asi by som mala ísť spať... aspoň týždeň.. a keď sa potom zobudím, tak mesiac

Zverejnené

kúpila som si dnes nové botinky...

večer som ich chcela "rozchodiť" ta som si ich vzala na pivo/kofolu...

otlačili ma, ta som si, keďže som nemala leukoplast, strčila kapesníky do ponožiek, nech to nie je také zlé...

odprevadila som spolužiačku k jednému intráku a ja som šla na druhý... asi po 10 metroch som vedela, že to neprežijem...

a tak som šla cez Nitru bosá...

toto mi moje nohy nikdy neodpustia...

Zverejnené

blbne mi modem... vybíja sa, vypína, notebook ho nechce prijať... ako kedy...

nejde mi ICQ, furt len ожидает...

FSP ma neustále vyhadzuje...

aspoň skype mi ide...

Zverejnené

nejaký sa cítim posledné 3 či 4 taký nijaký, nálada sa mi zlepšuje len na chvíľku, k tomu som podráždený a nervózny... ach jaj... :lol: a navyše sa ani v kamoške momentálne nevyznám, čo sme zvykli vykecávať o všeličom možnom, tak teraz mi príde raz odmeraná a strohá, aby potom o pár hodín neskôr to bola zas ona (alebo niekedy len skoro ona, lebo predsa len človek vníma detaily, ak sa niečo odlišuje....) a neviem ani prečo toto... a potreboval bych hovoriť s druhou kamoškou, ale samozrejme ako na potvoru už desne dlho na ICQ nebola a nie je vyhliadka, aby dáko skoro bola, a iný normálny kontakt na ňu nemám...

Zverejnené

blbne mi modem... vybíja sa, vypína,

FSP ma neustále vyhadzuje...

Zakaždým keď sa ti modem znovu pripojí tak Fórum ťa považuje za nového návštevníka, priradí ti novú session a preto sa musíš znovu prihlasovať.
Zverejnené

resp. ako klaun

to nemám z vlastnej hlavy :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov