Desdemona Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 Pán terapeut ju tam asi podstrčil,aby sa mu rozšírila klientela .... si myslím ja :)No jo, ale že som ju našla akurát včera... :lol: Kebyže ju nájdem akýkoľvek iný deň, tak si pomyslím, to čo ty, ale včera...ako keby irónia A o skakani pod auto ...na to ani nemysli,nie to hovor nahlas :)Už nemyslím. Včera bol fakt deň blbec /skôr deň blbec na druhú/... ;) Už som sa nato vyspala...Pod auto neskočím, nespravím im tú radosť ;) A dnes je pekný deň, absolútne neplánujem nič robiť, len oddychovať, čiže sa teším. Ale to by som tuším mala písať do Čo vás potešilo ;)
game Zverejnené 19. Apríl, 2009 Zverejnené 19. Apríl, 2009 pred chvíľou som dostala správu, že zajtra bude mať pohreb jedna spolužiačka z gympla
doll Zverejnené 21. Apríl, 2009 Zverejnené 21. Apríl, 2009 prave som nasla torzo mojej cervenej bojovnice :lol: ako si na nej pochutnava prisavnikhorsie ze sa neda teraz urcit co sa jej mohlo stat... kedze z nej ostali uz len... radsej nebudem ani pisat slaka
valcik Zverejnené 21. Apríl, 2009 Zverejnené 21. Apríl, 2009 doll, nepoužívaš tie odparovacie repelenty, ktoré sa dávajú do elektrickej zástrčky? niektoré rybky sú na to citlivé, dúhovky napríklad.
Bijou Zverejnené 22. Apríl, 2009 Zverejnené 22. Apríl, 2009 do riti, dnes som si akosi nestihla ísť lahnúť a už je zrazu ráno :lol:
doll Zverejnené 22. Apríl, 2009 Zverejnené 22. Apríl, 2009 valcik nie nie, nic take...v podstate to mohlo byt hocco...kludne aj staroba..btw, prvy krat sa mi vyskytla v akvarku bojovnica, takze netusimpredtym nejavila znamky choroby, chovam rybky uz roky rokuce a to by som spoznala... ale uz nekupim bojovnice...mne je luto ked je nejaka rybka v akvariu bez "partnera" :lol:
tiborco Zverejnené 23. Apríl, 2009 Zverejnené 23. Apríl, 2009 cítim sa odpálený, nepotrebný, ako niekto kto zlyhal...no proste veci sa majú na hovno
arwiel Zverejnené 23. Apríl, 2009 Zverejnené 23. Apríl, 2009 ale Tibbi! neber si to tak...pojdeme na billiard, nechám ťa vyhrať a hneď ti bude lepšie! :lol:
cizy Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 cakam na idiotsku postarku kedy zazvoni, ale samozrejme to sa ani neobtazuje a hodi mi do schranky, ze adresat nezastihnuty a nejdu mi vytlacit potvrdenia pre hostel a o letenkach , kvoli tej mojej idiotskej tlaciarni, co v polke tlace napise, ze ze tisk dokumentu sa nezdaril porazi ma
bobsapp Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 Tých poštárov ani ja nechápem.Celý deň doma a napíšu že nezastihnutý a treba ísť do mesta atď....Vytáča to.
doll Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 ...vobec nie som stastna..myslim na nieco na co by som nemala.... blizia sa statnice a viem prtv praci vela roboty ale najviac ma demotivuje to, ze mam hlavu ponorenu v myslienkach...o tom ci robim dobre....resp zle... :lol:
Nokia Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 rano o deviatej mam poslednu skusku, z predmetu, ktory som este nevidel...tazke pocitanie takze ziadne opisanie, ci improvizacia nepomozu :lol:
doll Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 no Nok neviem neviem...mas v plane ist na hokej :lol:
Nokia Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 no vsak toto :lol: uvidim co zajtra vykuzlim :)
Desdemona Zverejnené 27. Apríl, 2009 Zverejnené 27. Apríl, 2009 Ja, krava sprostá, sa stále snažím vidieť v ľudoch len to najlepšie, aj keď sú to iba sprosté sviňe...a zase raz sa mi to vypomstilo... :lol:
Sniper Zverejnené 27. Apríl, 2009 Zverejnené 27. Apríl, 2009 cakam na idiotsku postarku kedy zazvoni, ale samozrejme to sa ani neobtazuje a hodi mi do schranky, ze adresat nezastihnutycizavec na toto sa normálne choď sťažovať, zo strany poštárky je to porušenie pracovnej disciplíny za čo môže mať aj vyhadzov.
Bijou Zverejnené 28. Apríl, 2009 Zverejnené 28. Apríl, 2009 bola som dnes po dlhej dobe vyskúšať solárko (turbo na stojáka) a po piatich minútach mi tam došlo brutál zle, snažila som sa zo všetkých síl vydržať a neodpadnúť a prekonať to, ale nakoniec som musela predsa len vyliezť ešte pred koncom predplatených minút :lol:ešte teraz mi neni moc dobre... fujha...
lopata555 Zverejnené 30. Apríl, 2009 Zverejnené 30. Apríl, 2009 Staval sa máj a muselo akurát pršať. A ja som si to chcel pozrieť. A takto nič ach jaj.
Wink Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 Priatel je divny... Netusim, co si mam mysliet, pripadam si mu lahostajna, sprava sa, akoby mu bolo uplne vsetko ukradnute... A dovod si mam vycucat z prsta asi :lol:
chrust Zverejnené 3. Máj, 2009 Zverejnené 3. Máj, 2009 Bližšie k tomu píšem v hobby sekcii o cyklistike.
Odporúčané príspevky