Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pán terapeut ju tam asi podstrčil,aby sa mu rozšírila klientela .... si myslím ja :)

No jo, ale že som ju našla akurát včera... :lol:

Kebyže ju nájdem akýkoľvek iný deň, tak si pomyslím, to čo ty, ale včera...ako keby irónia

A o skakani pod auto ...na to ani nemysli,nie to hovor nahlas :)

Už nemyslím. Včera bol fakt deň blbec /skôr deň blbec na druhú/... ;) Už som sa nato vyspala...Pod auto neskočím, nespravím im tú radosť ;) A dnes je pekný deň, absolútne neplánujem nič robiť, len oddychovať, čiže sa teším. Ale to by som tuším mala písať do Čo vás potešilo ;)
Zverejnené

pred chvíľou som dostala správu, že zajtra bude mať pohreb jedna spolužiačka z gympla

Zverejnené

prave som nasla torzo mojej cervenej bojovnice :lol: ako si na nej pochutnava prisavnik

horsie ze sa neda teraz urcit co sa jej mohlo stat... kedze z nej ostali uz len... radsej nebudem ani pisat

slaka

Zverejnené

doll, nepoužívaš tie odparovacie repelenty, ktoré sa dávajú do elektrickej zástrčky? niektoré rybky sú na to citlivé, dúhovky napríklad.

Zverejnené

do riti, dnes som si akosi nestihla ísť lahnúť a už je zrazu ráno :lol:

Zverejnené

valcik

nie nie, nic take...v podstate to mohlo byt hocco...kludne aj staroba..

btw, prvy krat sa mi vyskytla v akvarku bojovnica, takze netusim

predtym nejavila znamky choroby, chovam rybky uz roky rokuce a to by som spoznala...

ale uz nekupim bojovnice...mne je luto ked je nejaka rybka v akvariu bez "partnera" :lol:

Zverejnené

cítim sa odpálený, nepotrebný, ako niekto kto zlyhal...no proste veci sa majú na hovno

Zverejnené

ale Tibbi! neber si to tak...

pojdeme na billiard, nechám ťa vyhrať a hneď ti bude lepšie! :lol:

Zverejnené

cakam na idiotsku postarku kedy zazvoni, ale samozrejme to sa ani neobtazuje a hodi mi do schranky, ze adresat nezastihnuty

a nejdu mi vytlacit potvrdenia pre hostel a o letenkach , kvoli tej mojej idiotskej tlaciarni, co v polke tlace napise, ze ze tisk dokumentu sa nezdaril

porazi ma

Zverejnené

Tých poštárov ani ja nechápem.

Celý deň doma a napíšu že nezastihnutý a treba ísť do mesta atď....

Vytáča to.

Zverejnené

...vobec nie som stastna..myslim na nieco na co by som nemala....

blizia sa statnice a viem prt

v praci vela roboty

ale najviac ma demotivuje to, ze mam hlavu ponorenu v myslienkach...o tom ci robim dobre....resp zle... :lol:

Zverejnené

rano o deviatej mam poslednu skusku, z predmetu, ktory som este nevidel...tazke pocitanie takze ziadne opisanie, ci improvizacia nepomozu :lol:

Zverejnené

Ja, krava sprostá, sa stále snažím vidieť v ľudoch len to najlepšie, aj keď sú to iba sprosté sviňe...

a zase raz sa mi to vypomstilo... :lol:

Zverejnené

cakam na idiotsku postarku kedy zazvoni, ale samozrejme to sa ani neobtazuje a hodi mi do schranky, ze adresat nezastihnuty

cizavec na toto sa normálne choď sťažovať, zo strany poštárky je to porušenie pracovnej disciplíny za čo môže mať aj vyhadzov.
Zverejnené

bola som dnes po dlhej dobe vyskúšať solárko (turbo na stojáka) a po piatich minútach mi tam došlo brutál zle, snažila som sa zo všetkých síl vydržať a neodpadnúť a prekonať to, ale nakoniec som musela predsa len vyliezť ešte pred koncom predplatených minút :lol:

ešte teraz mi neni moc dobre... fujha...

Zverejnené

Staval sa máj a muselo akurát pršať. A ja som si to chcel pozrieť. A takto nič ach jaj.

Zverejnené

Priatel je divny... Netusim, co si mam mysliet, pripadam si mu lahostajna, sprava sa, akoby mu bolo uplne vsetko ukradnute... A dovod si mam vycucat z prsta asi :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov