Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

hnusný hic ... žiadna klimatizácia, teplomer v miestnosti 30 stupňov a jeden korunovaný idiot oznámi, že budeme to musieť merať digitálne ... dúfam vtedy, keď bude - 10 ... blbec jeden :)

a ešte je mi smutno ... akosi sú veci nejaké vyšinuté ... asi som aj ja korunovaný hlupák ... :lol:

Zverejnené

vonku je teplo jak v riti, musim ist na vysluch, kde sa ma budu pytat debilne otazky a odtial hned do roboty kde budem az do vecera

proste pekny den :lol:

Zverejnené

dnes som sa sam od seba zobudil o 05:03, toto uz zacina byt divné

Zverejnené

Ktory diletant mi ubral moznost branit sa pred elfantovym nespravodlivym okydavanim? Ten starec uz presiahol svoje kompetencie pri dani banu mne na inom fore a teraz ma sustavne coraz viac nasiera! pricina? No len citajte jeho stupidne prispevky na moju adresu! Patri do samotky a nie na toto ani ine forum!!!!

Zverejnené

Tému som odomkol takže môžeš sa tam vyjadriť. A keď sa budeš na adresu tunajších moderátorov (ktorí tému uzamkli) vyjadrovať že sú diletanti tak PF nebude jediné fórum kde máš ban.

OK? :lol:

Zverejnené

Dnes som sa stretol s jednou "známou", ktorej som sa už dlhšie vyhýbal - osobná váha. Zistil som, že tie kilá, čo sa mi podarilo zhodiť, som znovu nabral - plus kilo navyše. Som tlustý jak to prasa. Keby som na tú váhu mal aspoň výšku.

Zverejnené

s chujvený život aj s celím zdravotníctvom a podobnými blbosťami. Keby som bol sviňa a nezáležalo na blížnych tak už to mam za sebou ešte dobre že tento den konči a je tu nádej že bude zajtra lepšie. :) :lol: :) ;)

Zverejnené

Dnes ma nastvali na blogu.sme.sk... :lol: mi zrusili clanok z titulky, len preto ze bol trocha kriticky :)

Zverejnené

Dnes som ráno pekne zmokol

to bola čistá Kráása

Zverejnené

o necele 3 hodky bude cez brno prechadzat moj najlepsi kamarat, ktory si to potom namieri z Prahy priamo do DC. fest ma mrzi, ze Student Agency nestoji aspon 5minut v Brne, co na tom ze by bolo pol stvrtej rano, siel by som si s nim zapalit jednu obligatnu ... :lol:

Zverejnené

neznášam takéto stavy...niečo medzi úplnou opitosťou a podnapitým stavom /dobrou náladou/...shit...vtedy ma vždy chytí depka z môjho poj*** sk*** života...shit :lol: :) :)

Zverejnené

no na chate to na depku nevyzeralo a tam si presla snad vsetkymi fazami spolocenskej unavy :lol:

Zverejnené

nut, ber to z tej lepsej stranky. ked uz nic ine, stale pises lepsie ako cizy, ked je v tomto stave :lol:

Zverejnené

leg vidno, že nepiješ :lol: :)

táto fáza sa dostavuje iba vo výnimočných prípadoch a výnimočných situáciách za výnimočne nepriaznivých okolností

Zverejnené

šit, stále mi padá pripojenie, každých päť minút, som zvedavá, kde je chyba, ale ak to ešte chvíľu potrvá, tak niekoho nakopem :lol:

Zverejnené

:) dnes to padlo aj mne, na dosť dlho. Najprv pršalo, potom sa zablyslo, vypadol prúd a tak šupa ako z dela. A potom mi net nešiel asi hodinu :lol:

Zverejnené

Chytila som daky zlý kašel a celé noci sa drhnem.... :lol:

Zverejnené

dnes som spal do dvanastej, cize som prespal polovicu soboty :lol:

Zverejnené

jedna z kapiel odpalila nase repraky v skusobni.... samozrejme ze nieje toho boha, ktory by sa priznal :lol: :)

Zverejnené

dva dni prázdnin za mnou a ja už sa idem unudiť do nepríčetnosti. fakt už neviem, čo so sebou, v telke nič, na filmy chuť nemám, hrať sa mi nechce, čítať sa mi nechce, von nemám s kým, slniť sa nedá

nuda zabíja :) ;) :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov