game Zverejnené 19. Jún, 2006 Zverejnené 19. Jún, 2006 hnusný hic ... žiadna klimatizácia, teplomer v miestnosti 30 stupňov a jeden korunovaný idiot oznámi, že budeme to musieť merať digitálne ... dúfam vtedy, keď bude - 10 ... blbec jeden :) a ešte je mi smutno ... akosi sú veci nejaké vyšinuté ... asi som aj ja korunovaný hlupák ... :lol:
cizy Zverejnené 20. Jún, 2006 Zverejnené 20. Jún, 2006 vonku je teplo jak v riti, musim ist na vysluch, kde sa ma budu pytat debilne otazky a odtial hned do roboty kde budem az do vecera proste pekny den :lol:
cizy Zverejnené 20. Jún, 2006 Zverejnené 20. Jún, 2006 dnes som sa sam od seba zobudil o 05:03, toto uz zacina byt divné
chorche Zverejnené 21. Jún, 2006 Zverejnené 21. Jún, 2006 Ktory diletant mi ubral moznost branit sa pred elfantovym nespravodlivym okydavanim? Ten starec uz presiahol svoje kompetencie pri dani banu mne na inom fore a teraz ma sustavne coraz viac nasiera! pricina? No len citajte jeho stupidne prispevky na moju adresu! Patri do samotky a nie na toto ani ine forum!!!!
Sniper Zverejnené 21. Jún, 2006 Zverejnené 21. Jún, 2006 Tému som odomkol takže môžeš sa tam vyjadriť. A keď sa budeš na adresu tunajších moderátorov (ktorí tému uzamkli) vyjadrovať že sú diletanti tak PF nebude jediné fórum kde máš ban. OK? :lol:
RoSo Zverejnené 21. Jún, 2006 Zverejnené 21. Jún, 2006 Dnes som sa stretol s jednou "známou", ktorej som sa už dlhšie vyhýbal - osobná váha. Zistil som, že tie kilá, čo sa mi podarilo zhodiť, som znovu nabral - plus kilo navyše. Som tlustý jak to prasa. Keby som na tú váhu mal aspoň výšku.
takamte Zverejnené 21. Jún, 2006 Zverejnené 21. Jún, 2006 s chujvený život aj s celím zdravotníctvom a podobnými blbosťami. Keby som bol sviňa a nezáležalo na blížnych tak už to mam za sebou ešte dobre že tento den konči a je tu nádej že bude zajtra lepšie. :) :lol: :) ;)
Ajk Zverejnené 22. Jún, 2006 Zverejnené 22. Jún, 2006 Dnes ma nastvali na blogu.sme.sk... :lol: mi zrusili clanok z titulky, len preto ze bol trocha kriticky :)
tomassi Zverejnené 22. Jún, 2006 Zverejnené 22. Jún, 2006 Dnes som ráno pekne zmokolto bola čistá Kráása
weirdo Zverejnené 22. Jún, 2006 Zverejnené 22. Jún, 2006 o necele 3 hodky bude cez brno prechadzat moj najlepsi kamarat, ktory si to potom namieri z Prahy priamo do DC. fest ma mrzi, ze Student Agency nestoji aspon 5minut v Brne, co na tom ze by bolo pol stvrtej rano, siel by som si s nim zapalit jednu obligatnu ... :lol:
nutrinka Zverejnené 24. Jún, 2006 Zverejnené 24. Jún, 2006 neznášam takéto stavy...niečo medzi úplnou opitosťou a podnapitým stavom /dobrou náladou/...shit...vtedy ma vždy chytí depka z môjho poj*** sk*** života...shit :lol: :) :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 24. Jún, 2006 Zverejnené 24. Jún, 2006 no na chate to na depku nevyzeralo a tam si presla snad vsetkymi fazami spolocenskej unavy :lol:
weirdo Zverejnené 24. Jún, 2006 Zverejnené 24. Jún, 2006 nut, ber to z tej lepsej stranky. ked uz nic ine, stale pises lepsie ako cizy, ked je v tomto stave :lol:
nutrinka Zverejnené 24. Jún, 2006 Zverejnené 24. Jún, 2006 leg vidno, že nepiješ :lol: :)táto fáza sa dostavuje iba vo výnimočných prípadoch a výnimočných situáciách za výnimočne nepriaznivých okolností
nutrinka Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 šit, stále mi padá pripojenie, každých päť minút, som zvedavá, kde je chyba, ale ak to ešte chvíľu potrvá, tak niekoho nakopem :lol:
RoSo Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 :) dnes to padlo aj mne, na dosť dlho. Najprv pršalo, potom sa zablyslo, vypadol prúd a tak šupa ako z dela. A potom mi net nešiel asi hodinu :lol:
arwiel Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 Chytila som daky zlý kašel a celé noci sa drhnem.... :lol:
cizy Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 dnes som spal do dvanastej, cize som prespal polovicu soboty :lol:
Darkman Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 jedna z kapiel odpalila nase repraky v skusobni.... samozrejme ze nieje toho boha, ktory by sa priznal :lol: :)
nutrinka Zverejnené 2. Júl, 2006 Zverejnené 2. Júl, 2006 dva dni prázdnin za mnou a ja už sa idem unudiť do nepríčetnosti. fakt už neviem, čo so sebou, v telke nič, na filmy chuť nemám, hrať sa mi nechce, čítať sa mi nechce, von nemám s kým, slniť sa nedá nuda zabíja :) ;) :lol: :)
Odporúčané príspevky