lopata555 Zverejnené 24. Február, 2009 Zverejnené 24. Február, 2009 No šak lopata je dobrá vec :lol: :)
Ignatius Zverejnené 24. Február, 2009 Autor Zverejnené 24. Február, 2009 Nejako som sa rozkašľaľ... ani sopľavý nos, ani horúčka, ani zapálené hrdlo, len taký srdečný a "zdravý" kašeľ... nepáči sa mi to... :lol: A ešte k tomu odhŕňaniu snehu ma napadlo - jednak aktuálny problém pri odhadzovaní príjazdovej cesty ku nám do garáže začína byť, že neni pomaly kam hádzať - už teraz sme tam nahádzali vyše meter a pol vysoký val, a komu sa bude chcieť stále vyššie a vyššie hádzať... :) no ale ešte o dve várky snehu dozadu bol úchvatný odhŕňač, ktorý určite musel číhať niekde za rohom, aby sledoval, kedy odhádžeme pár desiatok metrov cesty, aby sme sa dostali vôbec autom do dvora, lebo 5 minút na to suverénne nabehol akoby nič a prehŕňal si veselo, keď to najhoršie - vjazd do ulice - už mal prekonané... :)
chrust Zverejnené 27. Február, 2009 Zverejnené 27. Február, 2009 Dnes som nastúpil do električky a všetci sedeli,iba ja som stál :lol: -To nemám rád :)
Nokia Zverejnené 27. Február, 2009 Zverejnené 27. Február, 2009 nejazdi elektrickou :lol:alebo si mal nejakej sumnej slecne sadnut na kolena :)
Ryan Giggs Zverejnené 27. Február, 2009 Zverejnené 27. Február, 2009 Dnes som nastúpil do električky a všetci sedeli,iba ja som stál :) - To nemám rád :) ;) :lol: ;) Mať tak tvoje problemy!
wysky Zverejnené 27. Február, 2009 Zverejnené 27. Február, 2009 Alebo si nos vlastný stolček... taký rozkladací.
chrust Zverejnené 27. Február, 2009 Zverejnené 27. Február, 2009 Alebo vlastnú električku :lol: ..............nie ?!?
lopata555 Zverejnené 2. Marec, 2009 Zverejnené 2. Marec, 2009 nahnevali ma hnusný kapitalistický bankári ktorý nevedia hospodáriť z peniazmi čo im obyčajný človek zverí
chrust Zverejnené 2. Marec, 2009 Zverejnené 2. Marec, 2009 zatrhli mi AmerikuPozeráš na to zo špatného uhla.Správny uhol pohľadu je: Amerike zatrhli mňa ! :lol:
Ikra Zverejnené 2. Marec, 2009 Zverejnené 2. Marec, 2009 Nejak sa neviem sustredit na ucenie, googlim nejaky stimul na nete a nic :lol:
Desdemona Zverejnené 2. Marec, 2009 Zverejnené 2. Marec, 2009 Ikra, negoogli a radšej vypni počítač :lol: Ten zvykne dosť pri učení rozptylovať :)
Ikra Zverejnené 2. Marec, 2009 Zverejnené 2. Marec, 2009 No ale pc je moja ucebna pomocka, to by som isla proti skolskemu poriadku :lol: Takze ten stimul bude asi to, ze nestihaaaam odovzdat veci na skusku...to ma prebere :)
Nokia Zverejnené 4. Marec, 2009 Zverejnené 4. Marec, 2009 chytil som pekny suter do predneho okna :lol: :)
Jovzin Zverejnené 5. Marec, 2009 Zverejnené 5. Marec, 2009 No ale pc je moja ucebna pomocka, to by som isla proti skolskemu poriadku :lol: Takze ten stimul bude asi to, ze nestihaaaam odovzdat veci na skusku...to ma prebere :) Hmm asi potrebujes niekoho nech ta trochu postimuluje co :)
Nokia Zverejnené 5. Marec, 2009 Zverejnené 5. Marec, 2009 termin odovzdania diplomovky sa posunul na 30 aprila...do <>..... :lol:
lopata555 Zverejnené 5. Marec, 2009 Zverejnené 5. Marec, 2009 Ja som v poslednej dobre zvedavý na každý deň ......................... prestávam byť optimista ........
doll Zverejnené 6. Marec, 2009 Zverejnené 6. Marec, 2009 NOKmy mame do 30 marca, a vcera som zacala robit na praktickej casti :lol: skoda ze robim vsetko mozne, len pisanie diplomky akosi unika
Ryan Giggs Zverejnené 6. Marec, 2009 Zverejnené 6. Marec, 2009 nahnevali ma hnusný kapitalistický bankári ktorý nevedia hospodáriť z peniazmi čo im obyčajný človek zveríČo ti prišiel vypis z DSS? :lol:
chrust Zverejnené 6. Marec, 2009 Zverejnené 6. Marec, 2009 Ja som v poslednej dobre zvedavý na každý deň ......................... prestávam byť optimista ........Keď už nebudeš ani zvedavý na každý deň,tak to už bude rovno na mašľu..... sa vzchop.Nie?!? Mne dnes zmokla na bicykli riť !!! A čo ?!? Zas uschne......ne tak ?!?
arwiel Zverejnené 6. Marec, 2009 Zverejnené 6. Marec, 2009 rada by som sa momentálne teraz v tomto momente venovala niečomu čo súvisí s umením...no ale nemôžem sa neustále fotiť...a nápady na písanie nemám...čítať sa mi nechce...dobrý filme nemám...spievať sa mi nechce...tancovať neviem...dokelu! :lol:
lopata555 Zverejnené 6. Marec, 2009 Zverejnené 6. Marec, 2009 Ryan ........... Čo ti prišiel vypis z DSS? aj to kde ma tiež nasrali ale teraz som myslel na dačo iné - odkladám si na iný účet a zistil som že tam mám už o 11 000 menej ako som tam dal :lol: / a za toto im platíme / Chrust ............. Keď už nebudeš ani zvedavý na každý deň,tak to už bude rovno na mašľu..... sa vzchop.Nie?!? Mne dnes zmokla na bicykli riť !!! A čo ?!? Zas uschne......ne tak ?!? neboj nič, ja sa z toho dostanem, len toho bolo na mňa v poslednej dobe dosť
Nokia Zverejnené 6. Marec, 2009 Zverejnené 6. Marec, 2009 aj to kde ma tiež nasrali ale teraz som myslel na dačo iné - odkladám si na iný účet a zistil som že tam mám už o 11 000 menej ako som tam dal :lol: / a za toto im platíme / preboha to si si co za ucet vybral, kde sporis a este prides o 11 tisic...sorry ale toto je podla mna cisto tvoja chyba...ja co mam ucet kde si sporim peniaze, tak som na nom este ani o korunu(euro) neprisiel ale uz som na nom nieco zarobil....
Odporúčané príspevky