arwiel Zverejnené 21. Január, 2009 Zverejnené 21. Január, 2009 odišli mi kríže, každý pohyb ma bolí... a musím ísť do školy si dať skontrolovať papiere...najradšej by som bola, keby ma natiahli na škripec...auuuuuuuu! :lol:
tomassi Zverejnené 21. Január, 2009 Zverejnené 21. Január, 2009 človek si konečne vybehne zabehnúť,spraví zopár brušáčikov,spotí sa ako malé prasaa potom zistí, že sa musí sprchovať v studenej vodeno krása
nutrinka Zverejnené 21. Január, 2009 Zverejnené 21. Január, 2009 doriti, nepozrela som si spoje domov, som mohla byť už o piatej doma... a ani vlak mi nejde ako som si myslela, kuur, zas sa musím trtkať busom :lol:
arwiel Zverejnené 22. Január, 2009 Zverejnené 22. Január, 2009 rozmýšľam, či to má zmysel vôbec ísť do postele... žeby sa vyspím až po skúške... keby som teraz ľahla, tak by som vstávala o 2 hodiny...ešteže v tom nie som sama a ponocujeme spolu ja aj Eiensama... :lol:
arwiel Zverejnené 22. Január, 2009 Zverejnené 22. Január, 2009 nemôžem takto žiť...je mi to jedno, ale... už fakt nemôžem...bude to buď - alebo...do utorku nie som na nete...ak ani potom nie, užijem si svojich 15 minút slávy s televíznych novinách...
arwiel Zverejnené 26. Január, 2009 Zverejnené 26. Január, 2009 ešte aj vlastný brat sa na mňa vysral... :) na škole vyhadzujú učiteľov... :lol:
doll Zverejnené 26. Január, 2009 Zverejnené 26. Január, 2009 ..arwiel...stale pises len negativa... nezamyslaj sa nad ostatnymi ludmi okolo seba ze ten nieco robi, kvoli hentomu hento, toto, ...ale nad sebou...to hovorim v dobrom... si mlada, aj ked zazijes vela padov a uskali, je to len na to, aby ta to posilnilo do zivota
arwiel Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 rozkázala som mu aby nastúpil...neposlúchol a tak som obišla dvere, naklonila som sa k šoférovi:"je... dosť ožratý..."ešte som ich oboch pozdravila "ahoj" a odišla...
sani Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 doll Pekne si poradila arwiel, ale ono väčšinou si človek uľavuje od zlého, negatívneho.Vieš si predstaviť ako si uľaví trebárs arwiel a napíše.Dnes som všetko vedela a dostala som tri jednotky he he. :lol:
doll Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 :lol: ja som reagovala na jej prispevky v ramci fora, nielen tejto temymne to teda smiesne nepride
arwiel Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 vieš, doll, nechcem si kaziť image pesimistu... niečo pozitívne by mi to pokazilo....
weirdo Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 to by bolo hrozne, mat pokazeny image pesimistu .. ludia by ta za to urcite nenavideli :lol:
arwiel Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 no, a to ja nechcem...takže treba v živote hľadať tie negatívne stránky, nech sa nič nekazí...napríklad, že ma bolí hlava a Panadol neúčinkuje...
sani Zverejnené 3. Február, 2009 Zverejnené 3. Február, 2009 ArwielDaj si 15 kvapiek Algifenu. :lol: DollNepríde ti smiešne keď si niekto "uľaví" že dostal tri jednotky ? :)
Darkman Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 Este vtipnejsia mi prijde nevedomost, ze na vyske sa znamky nedavaju (mimo vyslednej znamky predmetu). Mne osobne prisiel ten tvoj prispevok ako nevhodny, a s tym smajlom vyznel uplne arogantne.
arwiel Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 stratila som všetky poznámky na dnešnú skúšku, takže tam ani nemusím ísť... len sa prejdem dať si zapísať FX... :lol: a mohla som byť už 2 dni doma..... :) keď je niekto blbý, tak je blbý... :)
sani Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 Darkman Ak napíšem Vieš si predstaviť ako si uľaví trebárs arwiel a napíše. Dnes som všetko vedela a dostala som tri jednotky he he.„Trebárs“ znamená že dotyčná je len ako príklad a nejaké známkovanie na výške je v tomto prípade irelevantné a tiež bolo použité len ako príklad. Svojim príspevkom som chcel povedať že ak si človek uľavuje, potrebuje sa vyventilovať (na toto je táto konkrétna téma) a nie preto aby mu niekto radil čo má robiť, na to sú iné témy. Takže porozmýšľaj kto to tu pobabral. Mne pride potom do popuku keď nevieš čo znamená trebárs. :lol: Arwiel Napíš ak som sa ťa dotkol a ja sa ti ospravedlním. :)
arwiel Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 sani, vôbec si sa ma nedotkol, to dotkliví sú tu iní...
sani Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 Arwiel Som veľmi rád že si to pochopila tak ako som to myslel.Prekážky sa najlepšie prekonávajú s pozitívnym prístup k nim. :lol:
aljak63 Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 Som akýsi pridochnutý a nič ale vôbec nič sa mi nechce :) A je mi smutno :lol:
Bijou Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 prázdna chladnička, prázdny byt, prázdna peňaženka... mám hlad :lol:
tiborco Zverejnené 4. Február, 2009 Zverejnené 4. Február, 2009 Kurník, nech sa už dostanem do tempa! Mi všetko tak dlho trvá :lol:
Eiensama Zverejnené 5. Február, 2009 Zverejnené 5. Február, 2009 hajzel profesor :) nedal mi skusku zo syntaxa. narabal so mnou ako si spinou, diplomaticky ma od***aval, nebol ochotny mi priamo na nieco odpovedat (ani len ci mi zapise to blbe FX), ponizil ma a este ma brutalne urazil: "ste na vysokej skole. viete o tom, ze?" <-- no nie, ty debil, to som si este akosi nevsimla :lol: "aj deti zo zakladnej skoly vedia viac o nezhodnych privlastkoch ako vy"<--- ano? na zakladnej skole sme to ledva vedeli urcovat, no tak toto su mi fakt novinky. "ja vam verim, ze ste sa ucila, ale z viery nic nebude" <--- :) ....? keby ze som spala viac ako len tu jednu hodinu, tak mu tam vynadam. teraz mu len poprajem velku a ostru tyc do miest kde to najviac boli. skus tu najst nezhodny privlastok, debil :(
Odporúčané príspevky