Desdemona Zverejnené 11. Január, 2009 Zverejnené 11. Január, 2009 Aika dakujeme :lol: Nielen že som tie slová počúvala celý tento týždeň od mojej sestry, ktorá tiež nastúpila vo štvrtok, ale ešte sa aj ty pridáš :)
Aikaterine Zverejnené 11. Január, 2009 Zverejnené 11. Január, 2009 rado sa stalo, desdemona, aj nabudúce :lol: omg ja som strašne prežžžratá po sviatkoch :-/myslím, že si dám diétu :)
Nohiki Zverejnené 11. Január, 2009 Zverejnené 11. Január, 2009 Vy končíte s volnem teď? My jsme naklusali už 5. 1. :-/
pralinka Zverejnené 11. Január, 2009 Zverejnené 11. Január, 2009 a my, co sme rychli a sikovni so skuskami, mame od buduceho tyzdna volno az do 7.februara, to je hnusne, co :lol:
aljak63 Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Kiezby aj my sme mali moznost spravit skusky tak skoro! :lol: My este len zajtra zaciname :)
Desdemona Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Ja viem, že je plynová kríza, ale mohli by aspoň trošku kúriť v našej škole... Mám pocit, že zmrznem zachvíľu :lol:
Nokia Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 a my, co sme rychli a sikovni so skuskami, mame od buduceho tyzdna volno az do 7.februara, to je hnusne, co :) krpec nekric hop :lol: :)
arwiel Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 podľa plánu končím so skúškami 28.jan. ... bóže ako sa mi ale nechce učiť na zajtrajšiu skúšku... tá kniha sa mi vôbec nepáči, neláka ma...ale idem... bolo by načase... :lol:
Proteus Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Ja by som prázdniny zrušil. :lol: :) Vtedy ani poriadne mhd nejde. To všetko kvôli vám študenti. :) ;) ;) ;)
Darkman Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 a my, co sme rychli a sikovni so skuskami, mame od buduceho tyzdna volno az do 7.februara, to je hnusne, co :lol:A nam, co mame terminy skusok pevne dane skolou, rychlost a siknovost nepomoze...
nutrinka Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 ježiši mohol by niekto mojej sestre vysvetliť, že má 34 rokov a tak by sa už nemusela správať ako desaťročné decko, ktoré mi robí naprotiveň :lol:
Aikaterine Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 a keby si jej to skúsila vysvetliť názorne, ako ten smajlík... :) ? :lol: wah ja mám kopec roboty a nič nerobím :)
nutrinka Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 no keby tu bola, tak to zaručene urobím :lol:
Bijou Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 doma posledné dni fungujeme štýlom "komu je menej zle a práve nevracia, stará sa o ostatných", a nikto z lekárov nám nepovedal ešte, čo nám je, malého bráška si nechali na kramároch, že vraj nemá ďaleko k upadnutiu do bezvedomia :lol:
Tom182 Zverejnené 14. Január, 2009 Zverejnené 14. Január, 2009 cim viac citam a prekladam nemcinu..tym viac ten hnusny jazyk neznasam :lol:
arwiel Zverejnené 14. Január, 2009 Zverejnené 14. Január, 2009 musím čakať...je to horšie ako tú informáciu vedieť hneď... :lol:
game Zverejnené 15. Január, 2009 Zverejnené 15. Január, 2009 pred chvíľou som prišla z roboty, tento týždeň každý deň najskôr o pol ôsmej, predtým týždeň, predtým týždeň, predtým skoro každý deň, zajtra, a vyzerá to tak, že ešte najbližších pár týždňov minimum trikrát týždenne a roboty toľko, že nám z nej už šibe a máme toho plné zuby a ja duplom a dnes sme ešte poradovali ... ach jaj ... keby sa mi aspoň nadávať chcelo, už ani to nie
Sniper Zverejnené 15. Január, 2009 Zverejnené 15. Január, 2009 kurňa to su fakt tazkosti, mne sa zrutila firma a je to na hov.... :lol:Jožko keby som mal vymenovať čo všetko je na hov.... tak to by bol veľmi dlhý zoznam. Radšej na nič nemyslím, tak je to najlepšie. Tento rok bude krutý s nejasným koncom. Ale už som si povedal, že nebudem brať ohľad na iných. Dosť bolo tolerancie a pochopenia pre iných, teraz budem myslieť už iba na seba. Život je džungla a prežije len najsilnejší.
Aikaterine Zverejnené 16. Január, 2009 Zverejnené 16. Január, 2009 rozišla som sa s priateľomsmoklím tu ako malé deckoa nadávam ako pohan
Nokia Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 ako vidim tak na novy rok sa to je*e asi viacerym nielen mne...
Sniper Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 Nedávno som si zmazal jeden adresár s názvom Fórum, myslel som si že to bola kópia zálohy. Postupne zisťujem, že to nebola kópia... ach jaj do riti.
Nokia Zverejnené 18. Január, 2009 Zverejnené 18. Január, 2009 dodnes som si myslel ze nieco ma len tak neprekvapiale ked ma dnes o*ebali v podniku stylom, ze ma jedna cola vysla na 10 eur tak to uz je moc
doll Zverejnené 18. Január, 2009 Zverejnené 18. Január, 2009 priatel siel vcera s kamosmi na nejaku disku na Moravu....na tom by nebolo nic zle, keby nejde s kamosmi, ktorych som videla davnejsie ako flirtuju s kockami na jednej zurke kde sme boli vsetci dokopy /oni samo bez svojich priateliek/... ach jaj :lol: myslienky mi behaju kade tade...
bobsapp Zverejnené 20. Január, 2009 Zverejnené 20. Január, 2009 ako je možné že bytové družstvo PN nemá mailovú adresu :lol:
Odporúčané príspevky