Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

fuuu... mám depresiu, ale sama si za to môžem, keď som sa vykašľala na to a nič sa nenaučila :lol:

Zverejnené

...ach..nech už je doma moj priateľ... :lol: len dva dni tu nie je a už mi chýba....

Zverejnené

som šla domov z privátu a niesla som notebook, plnú cestovnú tašku a plný cestovný ruksak, na ktorom sa mi poodtŕhali pred bytom všetky pútka... kým som došla z autobusovej zastávky na vlakovú, som myslela, že dušu vypľujem, cca 300m za 25 minút, ledva som stihla vlak :lol: ešteže v partizánskom po mňa prišla sestra

Zverejnené

do riti buď som stratil USB alebo som ho nechal v trnave dufam že som ho tam iba zabudol :lol:

Zverejnené

booože zase sa tu dotrepala pomaly celá rodina... jak ja nemám rada takéto stretnutia :lol:

Zverejnené

kua moj silvester v prahe nabral prave velmi vazne trhliny :lol: :) :)

na otocku sa mi tam moc trepat nechce

Zverejnené

Včera ma neskutočne naštval DJ na diskotéke, išli sme sa partia zabaviť to by bolo všetko v poriadku, ale také debiliny aké on hral ............ bože neviem či som starý alebo sa nerozumiem dnešnej modernej hudbe .................... aspoň že nám zahral rock en roll čo sme si vyprosili ............. i keď iba 3 pesničky

Zverejnené

No tak pred 3 rokmi som sa ešte vedel zabaviť na diskotéke .................. ale tak to je vekom, teraz mi to fakt pripadá že tam hrajú iba debiliny ......... DDD

Zverejnené

Juhuuuuuu... v t-come maju rozbity routing => polka netu mi nejde..parada chlapci!

Zverejnené

No ja mam tiež net od t - comu dúfam že to nebudem aj ja pociťovať .........

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Dačo na mňa dneska začalo liezť a nie je to hmyz ani pavúk ( :lol: ) - hrdlo na bolí, smrkám a mám pocit jak kebych mal trošku teplotu, ale radšej nemerám, aspoň sa takto môžem utešovať, že sa mi to len zdá... :) a do toho ma bolia kríže jak som blbo sedel pri učení a nie a nie sa toho zbaviť... a asi to bude tým účením, ale mám takú chuť ísť von na nejakú dlhšiu prechádzku po okolí, ale nemôžem, bo sa musím učiť... ach jaj, tak si uľavujem... :)

Zverejnené

niektori ludia asi nie su zvyknuti ked ich niekto zaskoci nazorom, ktory sa vymyka ich predstavam, respektive ich istym sposobom napomenie...

horsie je ze som si otvorila usta na mojho otca...den predtym ako mal odist do zahranicia

strasne sme sa pohadali...a dnes rano uz odisiel...

:lol: ja som chybu nespravila, len som povedala co si myslim... druha strana reagovala dost prehnane...

co z toho bude netusim...necham ho vychladnut, mozno ho omrzia vsetky tie slova co mi povedal... :)

Zverejnené

Som si cez tie sviatky zvykol na ničnerobenie a zajtra treba nastúpiť do práce.

Nedalo by sa až od pondelka?

Fuuuuuu......

:lol:

Zverejnené

Do pekla...mám pocit, že mám horúčku :lol:

Ja nechcem byť chorá :)

Zverejnené

no do zadku, pripájam sa k uľavujúcim chorľavejúcim, nemôžem sa zbaviť bolesti hrdla, ktorá sa stupňuje a začínam sa dusiť kašlom :lol:

Zverejnené

Do čerta, chce sa mi spať. Musel som včera spať do pol jedenástej? Potom sa mi pravdaže večer nechce spať a ráno treba vstávať skoro do práce. :) Dnes to vidím na rýchly odchod z práce a doma pekne zaľahnem spať. :lol:

Zverejnené

Dva týždne sa nepracovalo, kúrenie vypnuté a výsledok je ten že teplomer ukazuje 5 stupňov na dielni a ja mám v kancli 12, normálne zima, sedím za compom, do nového roku robím nové výkazy a som celý zmrznutý.

Zverejnené

Fuuuu ešteže Websupport robí automaticky zálohy databáz, lebo pred chvíľou sa mi jedna databáza zrútila a záloha nešla obnoviť kvôli nejakej syntatickej chybe.

Zverejnené

kurňa to su fakt tazkosti, mne sa zrutila firma a je to na hov.... :lol:

Zverejnené

fras! zhasla mi ziarovka a nevidim na klavesnicu.

Zverejnené

Po nehorázne dlhých prázdninách zajtra znova do školy. Už sa neviem dočkať... :lol:

Zverejnené

Desdemona ja som na tom podobne ...................... až na to že ja idem namiesto do školy idem do roboty .................

Zverejnené

Po nehorázne dlhých prázdninách zajtra znova do školy. Už sa neviem dočkať... :lol:

ach no to je tak, ťažko sa vám bude po tak dlhej dobe rozbiehať

zato my, čo sme si dali "zabiehacie" dni už tento týždeň, zajtra nastúpime s elánom do nového týždňa :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov