Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak to máš dobré ............... no hádam sa naša firma spametá .............. lebo Sony kam som plánoval isť tiež pokulháva ............... no nič dajak bolo ................. dajak bude ...............

Zverejnené

ešte som sa chcela posťažovať :lol:

vytáča ma matka, ktorá nič iné nerobí, len po mne bez príčiny šteká

akoby som ja mohla za to, že ona je chorá

Zverejnené

:lol: :) chýba mi môj priateľ...sme dlho spolu neboli..stráááášne dlho asi milion rokov

Zverejnené

Bol som cvičiť a ja že sa idem osprchovať .................. a oni odpojili vodu lebo v meste prasklo potrubie ............... takže budem s......

Zverejnené

Po dvoch týždňoch doma som dnes celý deň opisovala poznámky do školy... bola som ako robot...celý deň som len písala a písala, ruku si ani necítim :lol: a to nehovorím, o tom, že ja tú ***** matiku asi v živote nepochopím :) :)

Zverejnené

s matikou sme na tom rovnako, Desdemona :lol: nič si z toho nerob :) /aj keď, nechcem to zakríknuť, ale momentálne celkom rozumiem tomu, čo berieme :)/

Zverejnené

mám napísať dve práce do utorka, zajtra idem do BA...

nechce sa mi, píšem to po jednom slove, neviem čo písať...

mám prezentovať siedmakom na ZŠ odvodzovanie prídavných mien príponami a netuším ako...

omg... :lol:

Zverejnené

momentálne celkom rozumiem tomu, čo berieme :lol:/

no ja vôbec nie... :)

snažím sa nič si z toho nerobiť..ale...nejako to nejde ;)

ach jaj...zajtra sa mi vôbec nechce ísť do školy :)

Zverejnené

dnes sa mi potvrdilo, že na škole máme samých .... :lol: :)

učiteľka mi skoro otrieskala dve práce o hlavu, pretože ona to nechce len tak zopnuté, ona si v tom musí listovať a vyhodila ma aj so spolužiačkou z kabinetu... :)

vážený pán magister na rusine skoro vyhodil z triedy spolužiačku, lebo odpovedala na jeho otázka tak, ako sa mu nepáčilo... ;)

málo som spala, keď som konečne dopísala, čo som mala, tak som nemohla zaspať bo som mala plný nos a ráno zas tí naši zatepľovači búchali už od siedmej... človek sa rozhodne, že si aspoň ráno pospí, vykašle sa na prednášku za desať bodov k dobru a oni mi spať nedajú!!! ;)

a práve som si uvedomila, že zas nemám čo jesť, bo som vyhodila tie tvrdé týždňové rožky aj so zeleným chlebom... ;)

Zverejnené

Nejaky som pridochnuty a bez nalady, nic sa mi nechce, lebo stale nad niecim rozmyslam a nemozem sa koncentrovat poriadne. Boli ma hlava, este aj brucho, je mi zima na nohy a ruky, ... no nech uz je piatok vecer aspon a nech som konecne doma. Prosim si PIATOK!!! :lol:

Zverejnené

Ok, Aljak takže pokus o zlepšenie nálady...

...buď rád že dokážeš rozmýšľať - ľudia s Alzheimerom to majú ťažšie...hlavne keď nedokážu spoznať svojich najbližších a keď sa stratia, nevedia kde majú domov...

...keď ťa niečo bolí - je to OK, znamená to - že žiješ...

...zima na nohy a ruky?...asi na teba lezie nejaká dáma...možno pani chrípka?

...a je fajn, že máš domov - takí bezdomovci...

...ten piatok určite príde, a s ním i Mikuláš...nezabudni si vyčistiť botičky... :lol:

Zverejnené

Kúpil som si jedlé gaštany, a viac ako polovica je ich plesnivých ............... toto vie naozaj naštvať. :lol:

Zverejnené

Pleseň je úžasná, povedal pán Fleming...- a vynašiel penicilín... :lol:

Zverejnené

Ronja ty aj v tej najhoršej veci na svete dokážeš nájsť niečo pozitívne :lol:

Zverejnené

pondelok - a mne sa zas nechce...

tento týždeň mám tri zápočtovky a ešte som ani jednu nevidela...

cez víkend idem domov a rozmýšľam, že načo... aj tak mám toho vyše hlavy...

ľudia mi pripomínajú, že idú Vianoce a ja nič nestíham...

nemám peniaze ani na rožky... teda, na tie ešte áno...

a zas nám nejde AIS!!!!!! :lol:

Zverejnené

...som strasne unavena...vidim pred sebou cely tyzden a je mi zle..

robim robotu, ku ktorej mi stale nedali novu kolegynu...dnes som sa dozvedela, ze veci ktore mi approval moj sef, mi teraz budu musiet schvalit najvyssi v amerike, ktori sa tomu vobec nerozumeju, a je to poriadne na trt :lol:

nevladzem tahat 11 hodin kazdy den :) ;) :)

Zverejnené

Prosím, nech už je poobede 19. decembra, lebo inak ma šľak trafí :lol:

Podobne ako doll, aj mne je zle ked si vybavím tento týždeň...absolútne nič nestíham, cely deň ledva čumím... už potrebujem voľno...chcem si konečne po dlhej dobe otvoriť knihu a nepretržite čítať a oddychovať :)

Zverejnené

nooo to by som aj ja uz bral nech je 19teho poobede a mam hotove co som mal mat :lol: to bude hej, dva tyzdne volna...nech to je uz tu kua :)

Zverejnené

som idiot

este vacsi ako zo sme, pravdy, HN, ...

lebo len idiot moze mat otazky ako ja

Zverejnené

Prečo mi pri dnešných cenách benzínu zdraželi autobusy?

a cesta ma tak víde drahšie ako s autom :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov