aljak63 Zverejnené 28. Október, 2008 Zverejnené 28. Október, 2008 Ja som mal raz falosnu 20korunacku. Doteraz nechapem ako si niekto mohol dat tolko namahy falsovat taku nizku hodnotu :lol:
Aikaterine Zverejnené 1. November, 2008 Zverejnené 1. November, 2008 mizerný mizerný mizerný deňnenávidím keď na mňa niekto bez príčiny vyletí :lol:
valcik Zverejnené 1. November, 2008 Zverejnené 1. November, 2008 Aikaterine, z toho si nič nerob. horšie by to bolo, ak by si na niekoho vyletela ty. to by ťa štvalo oveľa dlhšie. nabudúce daj takému nespratníkovi lakťom pod rebro! :-)
Nokia Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 do pi** ku*va fix aj s tym...nac sa necham ukecat na pi***iny ked aj tak na to nemam naladu...potom ma to nasere len este viac :lol: :)
wysky Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 To mas tazke Nokia. Niektori ludia su neodbytni a aj ked im povies niekolkokrat ne nie, pokracuju...
Aikaterine Zverejnené 2. November, 2008 Zverejnené 2. November, 2008 napíšem sem, či do "Problémy vo vzťahu" ? to je vlastne jedno... všetko ide dole vodou, v poslednom čase.
arwiel Zverejnené 11. November, 2008 Zverejnené 11. November, 2008 som mŕtva... mám dve kávy v sebe, čo kávu poriadne ani nepijem a nič...ťahám od pol ôsmej do šiestej... už nevidím od únavy a že uč sa! :lol: okrem toho mi skončila platnosť antivíru či čo, nejde mi aktualizovať...na poslednej hodine som nášmu "skvelému" vyučujúcemu na písomku nakreslila peknú kvetinku a vedľa nej kríž... a potom som ho nakreslila obeseného... hňup jeden bohatstvo! ani tá dierka na mikrofón v notebooku mi nefunguje...škvŕka mi v bruchu a nemám na nič chuť...ešte aj matka mi začne niečo vyčítať... kur de France! dnes mám chuť niekoho rozkopať!
littlewitch Zverejnené 12. November, 2008 Zverejnené 12. November, 2008 :lol: je mi otrasne...a ešte hodnú chvilu bude....
tiborco Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 Nech sa snažím akokoľvek, zas mám z toho akurát veľký prd.
arwiel Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 včera bol zlý deň, dnes nie je lepšie...nebola síce škola, ale aj tak som bola zahrabaná v knihách, drtila som morfu, z ktorej teraz nemám dobrý pocit...dnes som odovzdala seminárku, ktorú mi s najväčšou pravdepodobnosťou vráti na prepracovanie...mierne sme sa hádali s drahým, v podstate vďaka nemu som nevyspatá...išla som ráno do školy a nevzala som si so sebou antibiotiká, tak som sa musela vrátiť...vo voľnom čase myslím na blbosti, ktoré by ma teraz fakt nemuseli trápiť...a bolí ma hlava... :lol:
aljak63 Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 Boha! Stupil som do psieho hovna. :lol: :) :) To akoze pes ma byt najlepsim priatelom cloveka, ci ako?No ja od najelpsieho priatela iste necakam ze mi bude srat pod nohy!!!
Bijou Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 aljak, to by si mal dať do "Čo ma dnes potešilo", hovorí sa, že stúpiť do hromádky znamená šťastie :lol: mňa dnes potešilo, že šéfovci boli hodne dlho preč a mohla som si nerušene v kľude hrať v práci slovný futbal :) edit: a teď si musím uľaviť, že už sú naspäť tam, kde majú byť a na dnes som dohrala :)
Bijou Zverejnené 20. November, 2008 Zverejnené 20. November, 2008 prave som sa dozvedela ze Die, die my darling je povodne od Misfits... Toto uz co je, po zisteni o Tuesday´s gone (Lynyrd Skynyrd) sa bojim, co este pride...
chlapeczjuhu Zverejnené 20. November, 2008 Zverejnené 20. November, 2008 preco, misfits nevonia ? a chyba mi chat. boha.
Bijou Zverejnené 20. November, 2008 Zverejnené 20. November, 2008 ale áno, len som žila v klame a zaradila som si die, die my darling aj tuesday´s gone do osobných top hitov metallicy a toto sa dozviem... rana pod pás... moja metallico-posadnutosť sa otriasa v základoch... aj keď dobré sú tie covere, to sa nedá poprieť, ale originál je len jeden... a od misfits parádny :lol: (od lynyrdov ešte viac)
Tom182 Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 ja som si tiez myslel ze to je song od Metallicy a akurat ked som si vcera stahoval Misfits tak som to nasiel ze to je ich..tiez som bol prekvapeny
aljak63 Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 Ah jaj, dneska bol ale otrasny den ... Rano o 6:30 som isiel do nemocnice ... hned odber krvi na infektologii, odtial ma poslali na hematologiu, odtial na oddelenie klinicikej biochemie, odtial spat na infektologiu! No a uz bolo 11 hodin. Vonku otrasne pocasie a hnusny dazd a blba zima. Nalada uplne nanic. Esteze ma rozveselila moja draha, inak by som bol naladovo totalne vriti.
aljak63 Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 Au, Au, Au :lol: Porezal som si peru ked som sa holil :)
lopata555 Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 Od utorka som na nútenej dovolenke.............. :lol:
Nokia Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 ja budem mat nutenu dovolenku od 22 decembra do 2ho januara...juchachaaa konecne 2 tyzdne volna :) :lol: :)
Aikaterine Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 Nokia, myslím, že ty si to napísal do zlej témy... :lol:
Nokia Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 ja som len reagoval na nutenu dovolenku :lol:
Aikaterine Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 reagoval, veru, reagovala reagoval dosť nevhodne :lol:
lopata555 Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 no Nokia to budes mat asi celozávodnu či celo podnikovú ..................... lenže mne ju nanútili aj teraz a potom ešte bude celozávodná .......... len neviem kde toľko dovolenky nahrabem
Nokia Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 a reagoval dosť nevhodne :)kusuj :lol: :) lopata no z ameriky nam urcili ze mimo tych co musia robit support cez sviatky mame celofiremnu dovolenku ;) mne to vyhovuje...6 pracovnych dni dovolenky a dva tyzdne volna...tolko volna dokopy som uz dlho nemal ;)
Odporúčané príspevky