RoSo Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 Makam jak blazon, taham hodiny, vydrem si zvysenie platu a ked si prepocitam mzdu, zistim, ze na odvodoch a daniach zaplatim 11 litrov. Zeby ti nasi spoluobcania mali nacas socialne davky. Bodaj im zabehlo, tam kde su teraz.
weirdo Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 buchta stratila tabletky ... fasa ..
doll Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 koncim...ziadne nedrapovacky sa v praci... mam 45 hodin nadcasov, platenu nemam z nich ani jednu hodinu...akoze k comu sa takto drat v praci?? keby si aspon ta robota na mna nepocka :) slaka, a dnes od sefa este jedna fasa sprava... som sa otocila chrbtom, odisla a cestou povedala ironicky "vsak ako myslis" :lol: ja som neni typ cloveka ktory sa necha vyuzivat a bude posluchat na slovo
wysky Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 Tak tak... Ukazes, ze si pracovita a ustretova budu ta vyuzivat... Vsetko odtial-potial.
Nokia Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 presne tak, kaslat cele nadcasy a snahu ked to nik neoceni...juj ako som rad ze po mne nik nadcasy nechce :lol:
doll Zverejnené 21. Október, 2008 Zverejnené 21. Október, 2008 ani po mne nik nadcasy nechce...lenze robota, ktoru predtym robili dvaja, teraz zostala iba na mne...a musim podavat spravy, reporty, platit, plus uctovat .... a niektore veci sa proste nedaju odlozit na dalsi den..nevraviac o konci mesiaca, kedy som obmedzovana aj zakonom o DPH na druhej strane, teraz je prilezitost, kedy mozem pritlacit na sefa a povedat, ze bud alebo.. bud mi prihodia penazie....alebo adios... :lol: som si proste na dnes hodila dofcu, nikoho som sa nepytala...len by sa ma skusili opytat ze preco...
Nokia Zverejnené 21. Október, 2008 Zverejnené 21. Október, 2008 no to je nevyhoda robit s financiami, uctovnictva a ine srandy...tlaci ta zakon :) mna tlaci hocikto, poviem im ze vtedy a vtedy a bude :lol:
littlewitch Zverejnené 21. Október, 2008 Zverejnené 21. Október, 2008 ..bolo mi skvele a je mi otrasne :lol: ....
arwiel Zverejnené 21. Október, 2008 Zverejnené 21. Október, 2008 s matrioškou sme tak unavené, že sa furt len rehoceme... aj na tom, že nevidíme text pred sebou, azbuka sa nám zlieva... okrem toho si neustále spievame Kaťušu alebo toho ruského Arasha... no šibe nám skvelo... od únavy... ... vždy lepšie ako plakať...
lopata555 Zverejnené 22. Október, 2008 Zverejnené 22. Október, 2008 Makam jak blazon, taham hodiny, vydrem si zvysenie platu a ked si prepocitam mzdu, zistim, ze na odvodoch a daniach zaplatim 11 litrov. No to je ten náš slávny Kapitalizmus
Sniper Zverejnené 24. Október, 2008 Zverejnené 24. Október, 2008 Doprdele mám tu v Contact liste v QIPe sedem ľudí v skupine administrátorov, supermoderátorov a moderátorov a všetci sú offline. Banda lenivá, zase sa niekde zašívajú!
lopata555 Zverejnené 24. Október, 2008 Zverejnené 24. Október, 2008 Dneska ma nahnevalo to že som sa dozvedel že už do našej fabriky došla hospodárska kríza a budú prepúštať, už som na rade.................. asi.
phersu Zverejnené 25. Október, 2008 Zverejnené 25. Október, 2008 Doprdele mám tu v Contact liste v QIPe sedem ľudí v skupine administrátorov, supermoderátorov a moderátorov a všetci sú offline. Banda lenivá, zase sa niekde zašívajú! ja som nebol off len invisible :) :lol:
game Zverejnené 25. Október, 2008 Zverejnené 25. Október, 2008 ach ach ... a ja som bola včera o tom čase prosím pekne ešte v práci :lol:
valcik Zverejnené 25. Október, 2008 Zverejnené 25. Október, 2008 messenger spúšťam len občas, pretože ma otravuje. :lol:(všetci aké alibi vyťahujú, sledujte, a téma Výhovorky zíva prázdnotou..)
game Zverejnené 25. Október, 2008 Zverejnené 25. Október, 2008 mno asi preto, lebo to nie je výhovorka, ale Pravda :lol: žiaľ :)
Nokia Zverejnené 25. Október, 2008 Zverejnené 25. Október, 2008 Štát by mohol v krajnom prípade pristúpiť aj k znárodneniu dôchodkových úspor občanov. V dnešných Sobotných dialógoch Slovenského rozhlasu to pripustil predseda vlády Robert Fico. ako vidim, uz nevedia kde by kradli...ak mi sahnu na moje usporene peniaze na dochodok, asi osobne niekomu ruky dolamem :lol:
littlewitch Zverejnené 25. Október, 2008 Zverejnené 25. Október, 2008 :) bratríček je smutný a ja to nejak naberám od neho...ach...tie trápenia s láskami :lol:
wysky Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 KUA, PetitPressu padaju dnes servre a ja by som tak chcel napisat reakciu na jeden zapis.... :)Tak sa podarilo... Uz tie servre zodvihli... :lol:
game Zverejnené 27. Október, 2008 Zverejnené 27. Október, 2008 zachytila som jednu falošnú tisíckorunáčku
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 27. Október, 2008 Zverejnené 27. Október, 2008 ako si prisla na to, ze je falosna?
game Zverejnené 27. Október, 2008 Zverejnené 27. Október, 2008 nemá každý po ruke uv lampu, ale svetlo, hoci aj denné, má každý ... pozrite si vodoznak, keď sa vám bankovka nezdá pod uv lampou medzi ostatnými svietila na modro, niekedy svietia aj vypraté bankovky, vodoznak ju jednoznačne zaradil medzi falzifikáty
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 27. Október, 2008 Zverejnené 27. Október, 2008 a potom co s tym, kto nou platil?
game Zverejnené 27. Október, 2008 Zverejnené 27. Október, 2008 dostane jednu kópiu protokolu - na to je špeciálny protokol, bankovka sa pošle na expertízu do NB a jeden protokol na políciu. štandardný postup.
Odporúčané príspevky