Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

posledné dni stále počujem divné zvuky, pišťanie, buchot a stále mám pocit, akoby za mnou niekto stál, aj keď som sama doma... dneska v prázdnom dome počujem už aj hlasy  :)

asi mi už šibe  :lol:

Zverejnené

presral som zakazku a vdaka tomu kamos nestihne odovzdat diplomku nacas. fasa.

Zverejnené

jáj! vyznať sa z IMHD Nitry asi nevyžaduje LEN maturitu... :lol: krucinále! :)

Zverejnené

aaaaa domov som dosiel o stvrtej a za dve hodiny musim ist zas robit a urcite bude zas vela ludi jak vcera a neni mi prave najlepsie :lol:

Zverejnené

práve som prišla z práce, je mi zle, od rána od pol ôsmej akurát plné zuby, utrhla som sa na kolegyňu, lebo som tie reči nedokázala na chvíľu zniesť, som rozklepaná ako detva, mám dosť ...

Zverejnené

mám za sebou hrozné dni plné množstva nezrovnalostí, nátlakov, kriku a aj plaču... už je dobre...

až na to, že škola je v plnom prúde, keby ma niekto hľadal, pravdepodobne ma nájde v našej mestskej knižnici zahrabanú v kope kníh...

našťastie v nedeľu sa už sťahujem do svojho a toto všetko sa zminimalizuje...

Zverejnené

práve som sa dozvedela, že môjmu bývalému priateľovi a stále kamarátovi umrela dnes dcéra...

myslím, že nemala ani rok...

:lol:

Zverejnené

aj ja som chora, ble, bolelo ma hrdlo a teraz mam nadchu ako hrom, nic necitim

Zverejnené

práve som prišla z práce, poradovali sme, milujem dopredu prechod na euro, mám dnes dosť aj eura aj roboty aj porád a všetkého :lol:

Zverejnené

dve hodiny lezim v posteli jak taky idiot a ne a ne zaspat, keby som aspon skoro nevstaval tak by mi to bolo jedno...

Zverejnené

mám toho až príliš veľa...

nestíham nič, samé knihy, papiere, cvičenia...

okrem toho stretám ľudí s nezmyselnými alebo prinejmenšom nedôležitými požiadavkami...

a, samozrejme, chronický zápal prínosných dutín sa opäť ozval...

v sobotu po brigáde sa ani nehnem... prídem na privát a celé poobedie nebudem nič robiť...

od nedele sa môžem opúť naháňať...

Zverejnené

Ja robim nocne smeny a co je najhorsie roboty velmo malo, cize cloveku sa chce spat je to uplne nafigu ale tak co narobime

Zverejnené

po týždni a dačo prídem na francúzštinu,a profka: "knihy si odložte, napíšeme si test"

ja samozrejme nič neviem, nemám tušenia čo sa bralo keď som chýbala...som zvedavá jak to dopadne :lol: musím sa to doučiť nejak.. :)

a ešte krúžok chémie na ktorý som sa prihlásila zatiaľ vyzerá, že bude v pondelok 7.a 8. hod, lebo jedine tak to vyhovuje maturantom, a ja zrovna pondelok 7.-8. nemám voľno :)

Zverejnené

nejaky mily clovek zablokoval mojmu priatelovi auto a ten musel ist domov peso a rano pred robotou sem bude musiet prist aby si ho zobral, esteze byva tak blizko, neviem ako by sme to riesili kebyez byva dalej...niektori ludia fakt nerozmyslaju, som tam dotycnemu nechala mily odkaz za stieracom

Zverejnené

Az apát, kristušát, ......ba, .......ba. ......k, ......s, ......ny ! To je všetko, čo viem maďarsky.

Ale, pomohlo - ešte prevetrám " kolo", v Kukátku od Lasicu je nádherne.

Zverejnené

Neznasam nas debilny, otrasny, idiotsky, blby rozvrh, ktory mi totalne nevyhovuje!!! Do boha aj s takym rozvrhom!!! :lol: :) :)

Zverejnené

ach jaj nemám rád keď mám toho dosť na práci a nechce sa mi nič ale totálne nič len tu sedím za PC a pozerám klipy

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov