arwiel Zverejnené 18. August, 2008 Zverejnené 18. August, 2008 teraz musím vyzera zle... pre istotu sa ani nepozriem do zrkadla, ale po tom víkende s drahým a vodkových večeroch a po dnešnej štrnástke v práci, keď sa mi už po šiestich hodinách chcelo nehorázne spať a nevládala som ani tanier zdvihnúť a kuchári sa ma pýtali, či nejdem radšej domov... asi fakt vyzerám zle... :lol:
wysky Zverejnené 19. August, 2008 Zverejnené 19. August, 2008 Tfuj... !!! Po tych skonzumovanych kukuriciach sa velmi dobre neurobilo... :lol:
arwiel Zverejnené 19. August, 2008 Zverejnené 19. August, 2008 som hladná... :lol: nechutne moc...tak som chcela zavolať spolubývajúcej, ktorá si so mnou strieda smenu, že nech mi niečo donesie keď príde z roboty...a ona nedvíha!NEDVÍHA!!! :) som hladnáááá.... :)
tiborco Zverejnené 20. August, 2008 Zverejnené 20. August, 2008 Kurňa, nejak som dnes nehorázne ospalý...som mal problém vôbec prečítať pár viet v knihe, neustále som už škúlil, nakoniec som na dve hodiny bol mimo prevádzky...a to dokonca som poobede pil Red-Bull :lol: :)
nutrinka Zverejnené 22. August, 2008 Zverejnené 22. August, 2008 chcem poďakovať rodičomkonkrétne mamke, že tu prvá prechladlaďalej ockovi, že to chytil od neja obom, že ma tu systematicky vystavovali bacilom asi týždeň vďaka, že mám hlavu ako balón a plný nos a nemôžem v noci spávať :lol: krista v takomto počasí sa mi dýcha ako cez igelit :)
arwiel Zverejnené 22. August, 2008 Zverejnené 22. August, 2008 dnes bolo toho v práci veľa... asi aj viac ako iné dni... vyprážané rezne a syry mám v malíčku...unavená som ako pes...tak rada by som sa vyvalila do trávy a lehnila...možno skočím na Zlaté piesky...
arwiel Zverejnené 24. August, 2008 Zverejnené 24. August, 2008 vďaka včerajšku, teda včerajšej noci, budú moje posledné dva dni v robote utrpením... niečo mi absolútne nepomohlo, takže sa to ani nemuselo stať...niekto niečo nepochopil, vďaka čomu som mu nepomohla, takže to tiež bolo nanič...a teraz mám len strach, či je niekto v poriadku... i keď je to aj... bože, bolo to pred dvanástimi hodinami...
tiborco Zverejnené 26. August, 2008 Zverejnené 26. August, 2008 Jaj....cítim sa zas až príliš vyčerpaný...a to som teda nemal nejak náročný deň a aj celkom normálne som spal... :lol:
Bijou Zverejnené 27. August, 2008 Zverejnené 27. August, 2008 vrátila som sa z Nórska a nebolo počuť žiadne veselé cupitanie po chodbe, žiadne štekanie na uvítanie... nášho psa prešlo auto, na mieste bol k.o. ...
arwiel Zverejnené 27. August, 2008 Zverejnené 27. August, 2008 spolužiačka mi napísala, že ten privát, ktorý mi ponúkala, padol... tak zháňam, inzerujem ako besná....
tomassi Zverejnené 27. August, 2008 Zverejnené 27. August, 2008 nie si samaminimálne ďalší traja fórumáci zháňajú privátdokonca spoločnýbohužiaľ stále hľadajú
Nokia Zverejnené 29. August, 2008 Zverejnené 29. August, 2008 DEN PRACOVNEHO POKOJA a sused nadomnou zacne o 8ej rano robit zo svojej steny emental :lol: :) :)
nutrinka Zverejnené 31. August, 2008 Zverejnené 31. August, 2008 a niečo som teraz pekne dodrbala :lol:
phersu Zverejnené 31. August, 2008 Zverejnené 31. August, 2008 keď niekto vymýšla hovadiny...program buduceho tyzdna sa asi meni, ale kto chce kam pomôžme mu tam
arwiel Zverejnené 2. September, 2008 Zverejnené 2. September, 2008 ja som včera niečo dodrbala... zabudla som si vymazať smsky z mobilu... :lol:
valcik Zverejnené 2. September, 2008 Zverejnené 2. September, 2008 arwiel, tak ich vymaž dnes. ..čo zabudneš urobiť včera, prelož na zajtra. :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 2. September, 2008 Zverejnené 2. September, 2008 arwiel, tak ich vymaž dnes.Kedže je v tejto teme, už je asi neskoro. :lol:
aljak63 Zverejnené 9. September, 2008 Zverejnené 9. September, 2008 Na Azete mi zmizol cely profil aj s komentarmi!!! Aky som ja len nahnevanyyyyyy!!!! Takto ma uz dlho nic nevytocilo! Ten profil mi je jedno lebo si ho mozem nanovo vyplnit, ale tie Komenty (a hlavne take 3) - tie su NENAHRADITELNE!!! :) Ale dufam ze mi to tam este vratia! Ved to neni normalne aby len tak zrazu nieco bezdovodne zmizlo! :lol:
aljak63 Zverejnené 10. September, 2008 Zverejnené 10. September, 2008 no super :lol: uz mi to dali nastastie naspat! esteze tak, lebo som bol strasne nahnevany ze mi to zmizlo! no a teraz ma prezmenu stve weekendove pocasie v talianskych Alpach :) dazd, dazd, dazd! Cize takto asi nepojdem do Alp ale akurat tak budem sedet doma na riti!!! :)( fnuk
nutrinka Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 dneska hrá v trnave slobodná európa a živé kvety ale keďže nemám ešte žiadne ubytovanie, tak sedím doma na zadku, musela som odrieknuť výskum na september a ešte ten koncert... áááá doprčic aj s privátmi :lol:
Desdemona Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 Rozčúlilo ma, že na mňa leze nejaká hnusná choroba *kýcha a smrká ako zmyslov zbavená* ... :lol:
littlewitch Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 Teraz k večeru som zosmutnela...a stále mi je zima... :lol:
tiborco Zverejnené 19. September, 2008 Zverejnené 19. September, 2008 Kurník, moja pani psychiatrička je na dovolenke celý budúci týždeň... :lol:
Odporúčané príspevky