Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

teraz musím vyzera zle... pre istotu sa ani nepozriem do zrkadla, ale po tom víkende s drahým a vodkových večeroch a po dnešnej štrnástke v práci, keď sa mi už po šiestich hodinách chcelo nehorázne spať a nevládala som ani tanier zdvihnúť a kuchári sa ma pýtali, či nejdem radšej domov... asi fakt vyzerám zle... :lol:

Zverejnené

Tfuj... !!! Po tych skonzumovanych kukuriciach sa velmi dobre neurobilo... :lol:

Zverejnené

som hladná... :lol:

nechutne moc...

tak som chcela zavolať spolubývajúcej, ktorá si so mnou strieda smenu, že nech mi niečo donesie keď príde z roboty...

a ona nedvíha!

NEDVÍHA!!! :)

som hladnáááá.... :)

Zverejnené

Kurňa, nejak som dnes nehorázne ospalý...som mal problém vôbec prečítať pár viet v knihe, neustále som už škúlil, nakoniec som na dve hodiny bol mimo prevádzky...a to dokonca som poobede pil Red-Bull :lol:   :)

Zverejnené

chcem poďakovať rodičom

konkrétne mamke, že tu prvá prechladla

ďalej ockovi, že to chytil od nej

a obom, že ma tu systematicky vystavovali bacilom asi týždeň

vďaka, že mám hlavu ako balón a plný nos a nemôžem v noci spávať  :lol: krista v takomto počasí sa mi dýcha ako cez igelit  :)

Zverejnené

dnes bolo toho v práci veľa... asi aj viac ako iné dni... vyprážané rezne a syry mám v malíčku...

unavená som ako pes...

tak rada by som sa vyvalila do trávy a lehnila...

možno skočím na Zlaté piesky...

Zverejnené

vďaka včerajšku, teda včerajšej noci, budú moje posledné dva dni v robote utrpením...

niečo mi absolútne nepomohlo, takže sa to ani nemuselo stať...

niekto niečo nepochopil, vďaka čomu som mu nepomohla, takže to tiež bolo nanič...

a teraz mám len strach, či je niekto v poriadku... i keď je to aj... bože, bolo to pred dvanástimi hodinami...

Zverejnené

Jaj....cítim sa zas až príliš vyčerpaný...a to som teda nemal nejak náročný deň a aj celkom normálne som spal... :lol:

Zverejnené

vrátila som sa z Nórska a nebolo počuť žiadne veselé cupitanie po chodbe, žiadne štekanie na uvítanie... nášho psa prešlo auto, na mieste bol k.o. ...

Zverejnené

spolužiačka mi napísala, že ten privát, ktorý mi ponúkala, padol...

tak zháňam, inzerujem ako besná....

Zverejnené

nie si sama

minimálne ďalší traja fórumáci zháňajú privát

dokonca spoločný

bohužiaľ stále hľadajú

Zverejnené

DEN PRACOVNEHO POKOJA a sused nadomnou zacne o 8ej rano robit zo svojej steny emental :lol: :) :)

Zverejnené

keď niekto vymýšla hovadiny...

program buduceho tyzdna sa asi meni, ale kto chce kam pomôžme mu tam

Zverejnené

ja som včera niečo dodrbala...

zabudla som si vymazať smsky z mobilu...

:lol:

Zverejnené

arwiel, tak ich vymaž dnes.

..čo zabudneš urobiť včera, prelož na zajtra. :lol:

Zverejnené

arwiel, tak ich vymaž dnes.

Kedže je v tejto teme, už je asi neskoro. :lol:
Zverejnené

Na Azete mi zmizol cely profil aj s komentarmi!!! Aky som ja len nahnevanyyyyyy!!!! Takto ma uz dlho nic nevytocilo! Ten profil mi je jedno lebo si ho mozem nanovo vyplnit, ale tie Komenty (a hlavne take 3) - tie su NENAHRADITELNE!!! :)

Ale dufam ze mi to tam este vratia! Ved to neni normalne aby len tak zrazu nieco bezdovodne zmizlo! :lol:

Zverejnené

no super :lol: uz mi to dali nastastie naspat! esteze tak, lebo som bol strasne nahnevany ze mi to zmizlo!

no a teraz ma prezmenu stve weekendove pocasie v talianskych Alpach :) dazd, dazd, dazd! Cize takto asi nepojdem do Alp ale akurat tak budem sedet doma na riti!!! :)( fnuk

Zverejnené

dneska hrá v trnave slobodná európa a živé kvety

ale keďže nemám ešte žiadne ubytovanie, tak sedím doma na zadku, musela som odrieknuť výskum na september a ešte ten koncert... áááá doprčic aj s privátmi  :lol:

Zverejnené

Rozčúlilo ma, že na mňa leze nejaká hnusná choroba *kýcha a smrká ako zmyslov zbavená* ... :lol:

Zverejnené

Teraz k večeru som zosmutnela...a stále mi je zima... :lol:

Zverejnené

Kurník, moja pani psychiatrička je na dovolenke celý budúci týždeň... :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov