Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

arwiel

Nic proti, ale stan z tesca by som nechcel ani zadarmo :lol:

Prečo? Kvalita stanu je rovnaká ako v obchode kde ho vyrobili.

Jediné čo je zlé že nemáš taký široký výber.

Kvalitu kúpiš aj v Tescu a ak ti o ňu až tak nejde, dá sa v rôznych akciách kúpiť aj lacnejšie ako v origo obchode.

ja si nemám načo ulaviť. Možno jedine nato že som skončil v práci. Ale to by som mohol dať aj do topicu "Čo ma dnes potešilo" :)

Zverejnené

Ide o to, ze v tescu kvalitny stan nekupis, pretoze ich tam nepredavaju. Len nejake tesco plachty za par korun, ktoreho kupu tazko olutujes pri prvom necase, ked ti stredom stanu zacne tiect amazonsky potok.

edit : A znackovy tovar ako Elektroniku, Bicykle, Stany, naradie.... nakupis vzdy lacnejse (pri rovnakej kvalite) v specializovanom obchode, ako v tescu, lidli, bille... a ja neviem kde este.

Zverejnené

keď už sme odbočili, vyčerpám si aj ja "povolenú menšiu dávku xatu":

súhlasím 100% s Darkmanom, stan by som rozhodne v Tesco predajni nehľadal.

Arwiel, až budeš znova v Malackách, zájdi sa pozrieť na 2. poschodie toho červeného obchodného domu, ktorý si aj odfotila. :-)

je tam špecializovaná outdoor predajňa, volá sa Ahoj. dovážajú kvalitný tovar. v ponuke majú dobré a relatívne lacné stany od českého výrobcu Husky, ale nájdeš tam toho oveľa viac..

(mrkni sa tam na ručne šitú nemeckú koženú obuv)

nájdeš ich aj v Bratislave, pretože predajňa v MA je len pobočkou väčšej Bratislavskej spoločnosti, len neviem kde v BA pôsobia.

edit:

..a ešte si aj uľavím! :lol:

v Tescu som si už dávnejšie kupoval tenisovú raketu, bolo to v časovej tiesni, tak som nehľadal kvalitnú predajňu. tá raketa sa po prvých 3 podaniach zohla do pravého uhla! :) :)

neskôr som kúpil perfektnú, kvalitnú raketu v bazáre o polovicu lacnejšie. jediným nedostatkom je, že je trocha škrknutá farba. :-)

Zverejnené

Tak, neviem aké stany v Tescu predávajú, ale uvedomte si že niekomu naozaj stačí 2 tisícový stan len aby si mal v noci kam hajnúť a ráno sa pobrať domov :lol:. Mne by stačil aj taký na tie dve noci do roka (aj to musí byť teplo, takže žiadne dážď nehrozí), ale máme Husky fighter. :)

a s tou elektronikou. No neviem ako je to v Lidli a Bile (tam som bol tak 2x v živote) ale z tesca mám niekoľkotisícové zariadenia (holiaci strojček, fotoaparát...) za tak 10% ich ceny :)

Chalani čo robia v sklade v tescu a tovar je tam príliš dlho, automaticky sa dá akcia kde ten tovar dajú ozaj za desatinu ceny. Oni o tom vedia samozrejme prví, takže skôr ako je vo výklade je v ich rukách ;)

Ohľadom iných vecí. Samozrejme je mi jasné že keď si kúpim badmintonovú súpravu v Kaufe v akcii za 30sk, tak viem že nevydrží toľko ako originálna raketa za 700 Sk. Ale na tých pár dní v roku mi stačí aj taká.

Zverejnené

Bože včera som 3x zmokol. A vždy keď som išiel domov sa práve rozpršalo. :lol:

Zverejnené

hmm, add flashov prispevok... "milovanie v dazdi..." :lol:

no, ja som dnes zmokla, ale iba decentne, na motorke...dalo sa... a inak co sa ulavenia tyka...aaaaaaau, rastie mi dalsi zub mudrosti, ale takto moc to este nebolelo...a navyse to prechadza dozadu, za usko, do bolesti hlavy :)

Zverejnené

Ach jaj...čakám dnes dve hodinky u cudzej lekárky/moja obvodná má voľno/ na to, aby mi vydali jeden papier na to, že končím PN...a keď som to už potom zaniesol na Úrad práce, tak sa im ten papier "nepozdával", takže musím čakať kým moja obvodná sa vráti z dovolenky a navyše cestovať opäť do Medera :lol: (prečo som bol tou láskou tak zaslepený, že za obvodnú mám matku mojej ex keď môžem mať aj tu v DS.... :) )

Zverejnené

vytáča ma ICQ

v jednom kuse mi chdia žiadosti o pridanie do zoznamu

a ešte sa nehanbia napísať: Kak tvoji dela?

takže automaticky ignore list ani neodpisujem

dá sa nejak zastaviť tieto pozvánky?

myslím tým - neprímať žiadosti z krajiny Rusko alebo niečo také

Zverejnené

tomassi...

jednou z možností je Miranda IM. Do nej sa dá plugin nonspam, nastavíš si ho a už ťa nič také nebude otravovať. Ja ho síce nemám, ale dosť často mi vyhadzuje pop up, "detekován spamovací bot" a zablokuje mi ho. To sa dá nastaviť v icq plugine. :lol:

a idem si uľaviť..

včera som bol na biku a uštipla ma včela, svina jedna. kebyže niekam kde to nevidieť, ale nieee, ona ma musí priamo pod dolnú peru štipnúť. ešte šťastie, že som ju nezhltol. Teraz mám spodnú peru ako botoxom naplnenú. porazí ma. a v sobotu idem na svadbu.

Zverejnené

odstavili nam teplu vodu az do 9.8. !!!!!!!

Nám tie hovadá odstavia vodu od 21.8. do 4.9., lebo neďaleko stavajú bytovku a kvôli tomu musia odstaviť vodu :lol: Mne je u riti že tu stavajú bytovku, to teraz v lete sa mám kam ísť sprchovať? Hodinu som nadával, až teraz som kludnejší.

V tejto téme je veľa príspevkov, ktoré upozorňovali na nejaký problém a hneď na to sa tu objavili príspevky ktoré daný problém chceli riešiť, takže sa tu rozbiehala diskusia. Už viac krát som upozorňoval že ak máte problém s Fórom tak píšte do kategórie Diskusie o Fóre a ak máte problémy s ICQ tak sa mi matne zdá že Messengery tu tiež majú nejakú tú svoju kategóriu. V opačnom prípade sa tie isté veci pretriasajú na viacerých miestach Fóra a potom tu vzniká mišmaš.

Keďže moje upozornenie nikto neberie vážne, téma sa zatvára.

Zverejnené

ježiš ja som debil, konečne si dám opraviť slnečné okuliare a hneď ich musím zabudnúť v skúšobnej kabínke  :lol: samozrejme desať minút potom tam už neboli 

Zverejnené

neviem, či som moc náročná, ale keď som dnes potrebovala malú podporu, povzbudenie, utvrdenie, neviem, hocičo, a ono to neprišlo, tak sa cítim akási... sklamaná  :lol:

Zverejnené

ja by som si tak rada uľavila, celý deň mi niečo je, neviem čo... smutno, tak tesno...

neviem ale prečo... niečo mi chýba...

možno je to tým, že chodím len do roboty a na intrák, tu som buď na nete alebo spím...

nijaké rozrušenie... :lol:

Zverejnené

Mňa asi drbne...najradšej by som monitor vyhodil a aby nebolo dosť aj jeden reproduktor drbne...  :lol:

Zverejnené

Ach jaj...moja matka sa vie teda uraziť a rozčúliť - píšem mail(bola v našej izbe) a zrazu sa postavila za mňa a čumela na monitor...prá sekúnd som nereagoval, no potom som jej spýtal, že prečo mi číta mail...ona, že len nejaké "hieroglify" tam kukala čo čo a potom, keď som jej povedal, že mi to i tak nie je príjemné, tak sa urazila  :lol: predtým sa aj kvôli mojej sestre urazila - lebo sa tvárila inak ako asi sa mala, hoci absolútne v pohode sa tvárila...čo už s ňou  :)

Zverejnené

včera mi takmer padol nôž na ruku... z poličky sa zošmykol... už som videla ako sa mi zabára do ruky, prechádza kožou, zarýva sa do svalu...

minul ma...

ale ja som túžila po tom, aby sa to naozaj stalo... aby sa mi zaryl do ruky, aby mi tiekla krv, aby...

zavrtela som hlavou aby som odohnala tú myšlienku so slovami: "toto už máš za sebou"

a dúfala som, že je to pravda...

Zverejnené

brigádujem v obuvi a stráááášne sa tu nudím !!!! (a málo mi za to platia)

Zverejnené

ježiš len debil ako ja sa pôjde večer spiť ako tela, keď na druhý deň ťahá dvanástku, krista, ja som myslela, že umrem :lol: v živote som takú opicu nemala.. kamarát sa chodil na mňa pozerať ako na atrakciu, ja som musela vyzerať strašne :)

Zverejnené

ježiš len debil ako ja sa pôjde večer spiť ako tela, keď na druhý deň ťahá dvanástku

haha, ja som podobne dopadla v piatok, chlastala som do šiestej ráno, štyri hoďky spánku a hurá prvýkrát do nového jobu na osmičku :lol:

Zverejnené

kurňa

skvelý tenis

Libor Charfeitág by mal hádzať o medailu

Chelski - Pompeys

ManYooo - MagPies

a ešte neviem čo ešte a mňa 1400-2000 čaká práca

nech sa už začne škola teda prázdniny

Zverejnené

voe, tak ja sa dnes trepem vybavovať na políciu a po tom ako ma z račianskej poslali na vajnorskú, z vajnorskej na kopčiansku som tam zistila, že techničák budem mať na poliankach, ale takto skoro ešte vôbec nie... :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov