arwiel Zverejnené 7. Júl, 2008 Zverejnené 7. Júl, 2008 do šľaka! netečie teplá voda...... a som unavená jak pes, hrozne ma bolia nohy...
Sniper Zverejnené 11. Júl, 2008 Zverejnené 11. Júl, 2008 Tri dni som bol doma, ale zajtra robím! V nedeľu robím! A aj v pondelok robím! :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 11. Júl, 2008 Zverejnené 11. Júl, 2008 Do ***** **** ***** ako ma svrbi noha!!! A pod sadrou sa tak ťažko škrabe. :lol:
Ignatius Zverejnené 11. Júl, 2008 Autor Zverejnené 11. Júl, 2008 Do kelu, odštiepil sa mi ďalší kúsok zuba! Hádam sa mi s tým podarí nejako do pondelka existovať, potom mám cestu okolo zubárky, tak sa tam skúsim zastaviť... Ale štve ma to riadne - v stredu som tam bol a predtým v piatok a stále voľačo... :lol: Edit: A keď sa sťažujem, tak na všetko; ešte aj nejaký zápal alebo čo do očí som chytil... proste keď sa darí... :)
nutrinka Zverejnené 12. Júl, 2008 Zverejnené 12. Júl, 2008 štyri hodiny spánku a teraz dvanástka, paráááda :lol:
tomassi Zverejnené 12. Júl, 2008 Zverejnené 12. Júl, 2008 mne to hneď nešlo do hlavy, že ty prispievaš takto skoro a nikam necestuješ :lol:
phersu Zverejnené 12. Júl, 2008 Zverejnené 12. Júl, 2008 včera sa mi zabil spolužiak zo strednej :lol:
tiborco Zverejnené 13. Júl, 2008 Zverejnené 13. Júl, 2008 phersu :) Úprimnú sústrasť No ja si tu teraz ulavujem z jedného dôvodu - poobede sa mi tak rozbolelo brucho, že som asi hodinu v kuse bol na záchode spotený a vyčerpaný :lol:
tiborco Zverejnené 22. Júl, 2008 Zverejnené 22. Júl, 2008 Kurník, na 5 dní je odstávka teplej vody - no u nás proste júlová klasika :lol:
Bijou Zverejnené 22. Júl, 2008 Zverejnené 22. Júl, 2008 ty kokos, došla mi domov obálka od t- mobilu, mám ževraj zaplatiť zmluvnú pokutu 6880,- Sk za to, že som zrušila net (stalo sa tak po uplynutí doby viazanosti - čiže nechápem...), no to som zvedavá ako sa toto vyvinie !!!
wysky Zverejnené 22. Júl, 2008 Zverejnené 22. Júl, 2008 Zname vcelie prislovie vravi: CO FUNGUJE SA NEMA MENIT! ZMENIL SOM -> navrat vsak nepomohol. NEFUNGUJE.. :lol:
Nokia Zverejnené 22. Júl, 2008 Zverejnené 22. Júl, 2008 ty kokos, došla mi domov obálka od t- mobilu, mám ževraj zaplatiť zmluvnú pokutu 6880,- Sk za to, že som zrušila net (stalo sa tak po uplynutí doby viazanosti - čiže nechápem...), no to som zvedavá ako sa toto vyvinie !!! skusaju ci zaplatis, chod im tam spravit poriadny bordel :lol:
weirdo Zverejnené 23. Júl, 2008 Zverejnené 23. Júl, 2008 stratil som penazenku. vsetko v nej bolo. boha ...
Bijou Zverejnené 23. Júl, 2008 Zverejnené 23. Júl, 2008 No bola som (2 krát). Najprv som plánovala, že tam pôjdem aj s matkou, čo by sa zaručene strhlo v hysterickú scénu medzi nami dvoma sprevádzanú výkrikmi: "Tak si to zaplať, keď si blbá!" "Jak blbá, ty ničomu nerozumieš a budeš tu hrať chytrú zase!" "To ako sa so mnou bavíš?!" a podobne. Normálne si viem predstaviť, že by sa to v takom prípade zrazu vyriešilo behom pár sekúnd :lol: No výsledkom mojej double-návštevy T-mobilu bolo, že baby asi môjho veku (možno brigádničky) študovali zmluvu ako priblblé a zhodnotili, že je to neoprávnená pokuta, ale jediné, čo s tým môžu spraviť je odložiť dobu splatnosti a požiadať kolegov vyššie nech ďaľšiu faktúru správne vykreditujú... no nechápem niekedy načo tam sedia vôbec tí ľudia... ešteže ma napadlo ozvať sa známemu z t-mobilu, sľúbil, že to urýchli a nevidí v tom žiadny problém... fuuu, no poriadne mi odľahlo...
tiborco Zverejnené 24. Júl, 2008 Zverejnené 24. Júl, 2008 Kurník, ten net je dnes ale inak drbnuto pribrzdený :lol:
tiborco Zverejnené 26. Júl, 2008 Zverejnené 26. Júl, 2008 Kurník cítim sa nejak mimo...vlastne som aj nejak mimo :lol:
Bijou Zverejnené 26. Júl, 2008 Zverejnené 26. Júl, 2008 nerozumiem ľuďom, nikdy som im ani nerozumela, neviem sa normálne dlhšie s nikým rozprávať, mimo tých pár osôb, čo poznám roky, pripadám si ako idiot, aj tak asi vyzerám, keď som celá napätá a v strese, ak náhodou ostanem s niekym cudzím sama... začína to nadobúdať rozmer silných úzkostných stavov :lol:
Flash Zverejnené 27. Júl, 2008 Zverejnené 27. Júl, 2008 á bez dížne se = e / Do pekle mi pedle klevesnice ne zem e odletel mi enter e e. E nemôžem ich eni nejsť nikde :lol: juuuj. Obidve gombiky rozonecene eni se nede stlečiť bo i deke pliešky mi odleteli.
arwiel Zverejnené 29. Júl, 2008 Zverejnené 29. Júl, 2008 zle... celé zle...dva dni som kupovala alkoholikovi vodku...jedenásťročné dieťa volá, že čo má robiť so štvorročným chlapcom keď plače, lebo rodičia sú mimo...plus som videla hrozné podmienky, v akých sa ani nedá poriadne žiť a predsa mi tam býva známi... celé zle... zle, zle, zle...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 29. Júl, 2008 Zverejnené 29. Júl, 2008 á bez dížne se = e / Do pekle mi pedle klevesnice ne zem e odletel mi enter e e. E nemôžem ich eni nejsť nikde :lol: juuuj. Obidve gombiky rozonecene eni se nede stlečiť bo i deke pliešky mi odleteli. lol, tak to uz radsej to "á" namiesto. cize takto : á bez dížňá sá = á / Do peklá mi pádlá klávesnicá ná zem á odletel mi enter á á. Nemôžem ich áni nájsť nikde :) juuuj. Obidvá gombiky rozonecene áni sá nedá stláčiť bo i dáke pliešky mi odleteli. hr, este horsie.
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2008 Zverejnené 30. Júl, 2008 Zname vcelie prislovie vravi: CO FUNGUJE SA NEMA MENIT! ZMENIL SOM -> navrat vsak nepomohol. NEFUNGUJE.. :lol:Lenin hovoril: Zálohovať! Zálohovať! Zálohovať!
arwiel Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 Tesco ma sklamalo: žiadne stany, majú vypredané... a to som bola v dvoch, trepala som sa až na Lamač...ale zas, stretla som hisham... :lol:
tiborco Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 Sakra, prečo som dnes tak brutálne ospalý... :lol:
Darkman Zverejnené 1. August, 2008 Zverejnené 1. August, 2008 arwiel Nic proti, ale stan z tesca by som nechcel ani zadarmo :lol: A ja si ulavim....... kavovar mame v robote pokazeny! dalsia z morovych ran!
Odporúčané príspevky