Klingonka Zverejnené 23. Máj, 2008 Zverejnené 23. Máj, 2008 musim sediet doma a pocitat sproste trojne integraly sa mu žije, ja som vždy chcela vedieť super počítať všeliaké príklady, ale som na to dutá (vždy som bola), teraz mi to chýba - by som bola nejaká astrofyzička
weirdo Zverejnené 26. Máj, 2008 Zverejnené 26. Máj, 2008 aaaaaaa kurnaaaa s Aeroflotom, oni nevedia drzat booking viac ako 24hodin!!!!!!!! :lol: :)
Darkman Zverejnené 30. Máj, 2008 Zverejnené 30. Máj, 2008 Kokos, ja z toho visia porodim trojcata! Ze unified modeling language...... :lol: Ani omylom!
nutrinka Zverejnené 31. Máj, 2008 Zverejnené 31. Máj, 2008 niečo je s naším hafanom :lol: podlamujú sa jej nohy, dostáva kŕče, nevie vstať, ledva chodí, keď sadá, tak sa jej trasú nohy a v podstate si ani nemôže sadnúť, chúďatko :)
valcik Zverejnené 31. Máj, 2008 Zverejnené 31. Máj, 2008 nutrinka, keď som choval vlčieho šp!ca, toto isté sa mu stalo krátko po zaočkovaní proti besnote, dostal príliš silnú vakcínu. ak ste boli so psom na očkovaní, treba s ním čo najskôr zájsť k veterinárovi.
nutrinka Zverejnené 31. Máj, 2008 Zverejnené 31. Máj, 2008 no naši s ňou idú v pondelok k veterinárovi, lebo je to horšie a horšie :lol:ale z očkovania nemyslím, že to je, to má dávnejšie za sebou dúfam, že bude v poriadku, lebo na tie jej smutné oči sa nedá pozerať :)
weirdo Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 pane boze, co to spravili s post.sk dizajnom???
Sniper Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 To zas bude horúca diskusia na PF :lol: No je ten dizajn trochu divný, nepáči sa mi, taký krabicový.
Nokia Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 otvorte si title.post.skto ma este stary dizajn :lol:
Tom182 Zverejnené 2. Jún, 2008 Zverejnené 2. Jún, 2008 presne to bola moja prva reakcia na novy post.sk...naco to preboha menili? nepaci sa mi to :lol:
arwiel Zverejnené 4. Jún, 2008 Zverejnené 4. Jún, 2008 drahý sa snaží zo všetkých síl šetriť peniaze a stále sa mu to nedarí... pretože príde jeho drahá a stále ho do niečoho núti a pripomína mu, že ešte niečo by mal zaplatiť, že toto by sa mi zišlo kúpiť, aj tamto... a zas z toho nič nie je...okrem toho sa mu prejavila alergia, takže sa neustále dopuje tabletkami, sprejmi a kvapkami... :lol: a skončilo mi ubytovanie v NR, takže musím byť doma a počúvať matkine reči...
tiborco Zverejnené 4. Jún, 2008 Zverejnené 4. Jún, 2008 Kurňa, demolujú prastarú strechu a práve vedľa nášho okna je trubica, z ktorej padajú črepy... :lol:
aljak63 Zverejnené 4. Jún, 2008 Zverejnené 4. Jún, 2008 Pokazil sa mi Winamp :lol: EDIT: tak nie, Winampu nic nebolo... to sa mi vsetky mp3ky v PC zrazu pokazili a neisli mi prehravat!!! tak to som este nezazil, takze razom mam o 5 GB lahsi disk, ale zeby som mal z toho nejaku radost to veru nie :) Skor ma to nasralo ze som prisiel o moju hudbu, najhorsie ze niektore klenoty uz nebudem vediet zohnat :)
Darkman Zverejnené 8. Jún, 2008 Zverejnené 8. Jún, 2008 This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management Krista, toto co je? Clovek si chce pozriet koliziu Hamiltona v boxoch a youtube nanho toto vypluje? :lol: :)
tiborco Zverejnené 8. Jún, 2008 Zverejnené 8. Jún, 2008 No žial je to tak...FOM sa to nepáči a veľkú časť videí si nechá odstrániť :lol: ....Ja viem, že tu ide o prachy, ale toto je abolútne trápne s tým zmazávaním a nie, že by urobili dohodu, prispelo by to športu...žial zvykol som si na to.
Andulqa Zverejnené 10. Jún, 2008 Zverejnené 10. Jún, 2008 celu noc som nevedela spat a ked som konecne na chvilu zaspala tak som sa o hodinu zobdila na to ze mi je zle a teraz uz neviem zaspat :lol: :) :)
weirdo Zverejnené 10. Jún, 2008 Zverejnené 10. Jún, 2008 nejaky debil utyral maciatka a dostane za to 1.5 roka maximalne .. to kde sme??? :lol:
arwiel Zverejnené 12. Jún, 2008 Zverejnené 12. Jún, 2008 cítim sa previnilo, s drahým máme výročie a ja si píšem na pokeci s bývalým... :lol:
Lolisha Zverejnené 12. Jún, 2008 Zverejnené 12. Jún, 2008 cely den je na houby ...som unavena, zaspata, mrzuta.. a teraz ma este aj depka chytila :lol:
arwiel Zverejnené 13. Jún, 2008 Zverejnené 13. Jún, 2008 včera som sa dozvedea niečo, čo keby som vedela pred rokom, tak s drahým vôbec nechodím...
valcik Zverejnené 13. Jún, 2008 Zverejnené 13. Jún, 2008 cítim sa previnilo, s drahým máme výročie a ja si píšem na pokeci s bývalým... :lol:včera som sa dozvedea niečo, čo keby som vedela pred rokom, tak s drahým vôbec nechodím...napadlo ma, že keď si sa to dozvedela na pokeci, môže ísť len o nejakú klebetu. v tom prípade sa najprv opýtaj svojho drahého ako sa veci majú. ľudia toho niekedy nakecajú..
arwiel Zverejnené 13. Jún, 2008 Zverejnené 13. Jún, 2008 k tomuto sa mi priznal samotný drahý a tvrdil mi, že mi to vravel... keby mi to vravel, tak s ním nie som...
weirdo Zverejnené 13. Jún, 2008 Zverejnené 13. Jún, 2008 som na smrt unaveny ... musim spravit par veci a hajde domov spat ...
Odporúčané príspevky