Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

kua spim 5 hodin do obeda, 4 hodiny potom poobede a vstanem o pol 7 a som uplne rozbity :lol:

Zverejnené

ajajaj ... stalo sa, co sa nemalo stat, ale koledoval som si ... od rana blinkam zlc ..

Zverejnené

Faka, strašne veľa učenia, ale tak keď sa celý týždeň, čo sa tu váľam, do kníh nepozriem.. :lol: ach jach, hesh hish

Zverejnené

zapálila som si len dvakrát aj to som si dvakrát opálila palec! :lol:

Zverejnené

Dnes teda bolo dosť ludí na psychiatrii, samí dôchodcovia, neobvykle dlhé čakanie...no ako v bláznici, sama lekárka sa čudovala, že dnes toľkí prišli... :lol:

Zverejnené

padol mi v robote v sklade tlačív rebrík na hlavu ... au :lol:

Zverejnené

kua mal som ist von a vonku tak pridrbano prsi ze sa mi nikam nechce ist moknut :lol:

Zverejnené

Ulica kde bývam mi vždy liezla na nervy, ale už je to čoraz horšie a človeka ešte viac bolí hlava z toho hluku, vykrikovania a povalačov :lol:

Zverejnené

mala som zálusk na Panasonic Lumix TZ-2, navyše za super cenu, úmorne som ho vyberala a porovnávala s inými kompaktmi, tak som ho dnes aj šla objednať, tešila som sa najviac, že ho už onedlho budem mať dom. Všetko vyzeralo v pohode, keď som začínala vyplňovať objednávku bol ešte na sklade a jakmile som ho objednala už "dočasne k dispozícii nie je" !!!! Porazí ma! Peniaze sa mi vrátia, o to nejde, ale chcem ho, čo najskôr a za túto istú cenu, budem musieť asi čakať, kým bude opäť na sklade !!! Je toto možné, že mi niekto vyfúkol spred nosa posledný kus?! :lol:

Zverejnené

bijou, možno to bol osud. : ))

panasonic nie je zlý, ale teraz keď ho nemajú, využi čas a pozisťuj si niečo o fotoaparátoch Nikon. podľa mňa je to špičkový výrobca, aj kompakty majú dobré. ja mám starší fotoaparát Fuji, ale hneď ako to bude možné, chmatnem po zrkadlovke a určite to bude Nikon.

skús sa opýtať známych, aké majú s jednotlivými výrobcami a ich foťákmi skúsenosti.

Zverejnené

j, Nikon je dobrý, má ho tato, ale v tej cenovej hladine mne prístupnej je tento Panasonic najvýhodnejšia voľba. Pýtala som sa hodne.

K téme:

sku.vený vy.ebaný deň!!!!

Zverejnené

tečie nám teplá voda iba ráno, takže si nemám kedy umyť vlasy, keďže ráno mám väčšinou školu, tak behám s mastnými vlasmi... :lol:

v utorok nám pán magister na Lexikológií povedal čo budeme mať všetko vedieť na písomnú a potom aj na ústnu skúšku... no nepotešil asi nikoho... :)

Zverejnené

stále sú mi vyčítané maličkosti, ide ma poraziť, ja sa nechcem stále hádať...

Zverejnené

To je katastrofa vysávať našu izbu - prastarý koberec a navyše sestra si musí svoje husté vlasy žehliť v izbe, čo mi teda vôbec nezlahčuje vysávanie po tomto koberci :lol:

Zverejnené

Kua mal som ist korculovat a hovno z toho, sa musi tak nahovno rozprsat :lol:

Zverejnené

no môj TZ-2 už nebudú mať, vyradili ho aj z ponuky :lol:

tak som objednávku zmenila na Canon Ixus 70, ktorý pri vyberaní postúpil do finále práve s TZ-2... tak som zvedavá... no vyskúšame, uvidíme :)

každopádne sa to nebude dať ani porovnať s mojím terajším (Olympus Camedia C-310) :)

Zverejnené

Canon Ixus vyborna volba

ja mam doma starsi Ixus 40...skvele kovove telo, vyborna optika, pekne foti :lol: novsie rady su len lepsie a lepsie

Zverejnené

myslím, že bolo načase preriediť fotky a albumy... :lol:

zato na pokeci ich mám teda požehnane... :)

Zverejnené

Celý deň sa mi krúti hlava a sem tam je mi na odpadnutie :lol:

Zverejnené

som debil, som debil, už týždne sa mi nedarí začať s esejou, čas sa mi kráti a ne a ne sa aspoň kuknúť do toho... keď je to taká strašná blbosť, čo ma absolútne vôbec nezaujíma.... :lol: veď koho by aj zaujímala budúcnosť prieskumových strojov, že...

Zverejnené

V noci som sa nejak veľmi nevyspal, no a tie abnormálne sny čo mávam v poslednje dobe...pfu :lol:

Zverejnené

Boha, neska som vobec nemusel ist do skoly, este som mohol byt doma a oddychovat, namiesto toho mam zbytocne nervy ze som prisiel do skoly kde som zistil ze niesu prednasky - ah jaj! toto vzdy nasere!!! :lol: :)

Zverejnené

zajtra mám mať na anglinu hotovú záverečnú prezentáciu, od ktorej závisí, či celý predmet spravím a ako. nemám ešte tému vybratú, a nemám hlavne ani potuchy ako to má vyzerať, čo to má obsahovať etc... toto bude dlhá noc :lol:

Zverejnené

Spustím Winamp a až po piatej skladbe zistím že som nezapol repráky. Už je toho na mňa akosi moc :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov