Nokia Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 kua spim 5 hodin do obeda, 4 hodiny potom poobede a vstanem o pol 7 a som uplne rozbity :lol:
weirdo Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 ajajaj ... stalo sa, co sa nemalo stat, ale koledoval som si ... od rana blinkam zlc ..
hisham Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 Faka, strašne veľa učenia, ale tak keď sa celý týždeň, čo sa tu váľam, do kníh nepozriem.. :lol: ach jach, hesh hish
arwiel Zverejnené 21. Apríl, 2008 Zverejnené 21. Apríl, 2008 zapálila som si len dvakrát aj to som si dvakrát opálila palec! :lol:
tiborco Zverejnené 21. Apríl, 2008 Zverejnené 21. Apríl, 2008 Dnes teda bolo dosť ludí na psychiatrii, samí dôchodcovia, neobvykle dlhé čakanie...no ako v bláznici, sama lekárka sa čudovala, že dnes toľkí prišli... :lol:
game Zverejnené 21. Apríl, 2008 Zverejnené 21. Apríl, 2008 padol mi v robote v sklade tlačív rebrík na hlavu ... au :lol:
Nokia Zverejnené 21. Apríl, 2008 Zverejnené 21. Apríl, 2008 kua mal som ist von a vonku tak pridrbano prsi ze sa mi nikam nechce ist moknut :lol:
tiborco Zverejnené 22. Apríl, 2008 Zverejnené 22. Apríl, 2008 Ulica kde bývam mi vždy liezla na nervy, ale už je to čoraz horšie a človeka ešte viac bolí hlava z toho hluku, vykrikovania a povalačov :lol:
Bijou Zverejnené 22. Apríl, 2008 Zverejnené 22. Apríl, 2008 mala som zálusk na Panasonic Lumix TZ-2, navyše za super cenu, úmorne som ho vyberala a porovnávala s inými kompaktmi, tak som ho dnes aj šla objednať, tešila som sa najviac, že ho už onedlho budem mať dom. Všetko vyzeralo v pohode, keď som začínala vyplňovať objednávku bol ešte na sklade a jakmile som ho objednala už "dočasne k dispozícii nie je" !!!! Porazí ma! Peniaze sa mi vrátia, o to nejde, ale chcem ho, čo najskôr a za túto istú cenu, budem musieť asi čakať, kým bude opäť na sklade !!! Je toto možné, že mi niekto vyfúkol spred nosa posledný kus?! :lol:
valcik Zverejnené 22. Apríl, 2008 Zverejnené 22. Apríl, 2008 bijou, možno to bol osud. : )) panasonic nie je zlý, ale teraz keď ho nemajú, využi čas a pozisťuj si niečo o fotoaparátoch Nikon. podľa mňa je to špičkový výrobca, aj kompakty majú dobré. ja mám starší fotoaparát Fuji, ale hneď ako to bude možné, chmatnem po zrkadlovke a určite to bude Nikon. skús sa opýtať známych, aké majú s jednotlivými výrobcami a ich foťákmi skúsenosti.
Bijou Zverejnené 23. Apríl, 2008 Zverejnené 23. Apríl, 2008 j, Nikon je dobrý, má ho tato, ale v tej cenovej hladine mne prístupnej je tento Panasonic najvýhodnejšia voľba. Pýtala som sa hodne. K téme:sku.vený vy.ebaný deň!!!!
arwiel Zverejnené 24. Apríl, 2008 Zverejnené 24. Apríl, 2008 tečie nám teplá voda iba ráno, takže si nemám kedy umyť vlasy, keďže ráno mám väčšinou školu, tak behám s mastnými vlasmi... :lol: v utorok nám pán magister na Lexikológií povedal čo budeme mať všetko vedieť na písomnú a potom aj na ústnu skúšku... no nepotešil asi nikoho... :)
Bijou Zverejnené 24. Apríl, 2008 Zverejnené 24. Apríl, 2008 stále sú mi vyčítané maličkosti, ide ma poraziť, ja sa nechcem stále hádať...
tiborco Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 To je katastrofa vysávať našu izbu - prastarý koberec a navyše sestra si musí svoje husté vlasy žehliť v izbe, čo mi teda vôbec nezlahčuje vysávanie po tomto koberci :lol:
Nokia Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 Kua mal som ist korculovat a hovno z toho, sa musi tak nahovno rozprsat :lol:
Bijou Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 no môj TZ-2 už nebudú mať, vyradili ho aj z ponuky :lol: tak som objednávku zmenila na Canon Ixus 70, ktorý pri vyberaní postúpil do finále práve s TZ-2... tak som zvedavá... no vyskúšame, uvidíme :)každopádne sa to nebude dať ani porovnať s mojím terajším (Olympus Camedia C-310) :)
Nokia Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 Canon Ixus vyborna volbaja mam doma starsi Ixus 40...skvele kovove telo, vyborna optika, pekne foti :lol: novsie rady su len lepsie a lepsie
arwiel Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 myslím, že bolo načase preriediť fotky a albumy... :lol: zato na pokeci ich mám teda požehnane... :)
tiborco Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 Celý deň sa mi krúti hlava a sem tam je mi na odpadnutie :lol:
Bijou Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 som debil, som debil, už týždne sa mi nedarí začať s esejou, čas sa mi kráti a ne a ne sa aspoň kuknúť do toho... keď je to taká strašná blbosť, čo ma absolútne vôbec nezaujíma.... :lol: veď koho by aj zaujímala budúcnosť prieskumových strojov, že...
tiborco Zverejnené 27. Apríl, 2008 Zverejnené 27. Apríl, 2008 V noci som sa nejak veľmi nevyspal, no a tie abnormálne sny čo mávam v poslednje dobe...pfu :lol:
aljak63 Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 Boha, neska som vobec nemusel ist do skoly, este som mohol byt doma a oddychovat, namiesto toho mam zbytocne nervy ze som prisiel do skoly kde som zistil ze niesu prednasky - ah jaj! toto vzdy nasere!!! :lol: :)
Bijou Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 zajtra mám mať na anglinu hotovú záverečnú prezentáciu, od ktorej závisí, či celý predmet spravím a ako. nemám ešte tému vybratú, a nemám hlavne ani potuchy ako to má vyzerať, čo to má obsahovať etc... toto bude dlhá noc :lol:
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2008 Zverejnené 29. Apríl, 2008 Spustím Winamp a až po piatej skladbe zistím že som nezapol repráky. Už je toho na mňa akosi moc :lol:
Odporúčané príspevky