Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

200 korunová pokuta za fajčenie na železničnej stanici v Trnave. nezaškodil by vonku nejaký oznam o zákaze, krista im

do boha, keby nie som na tom tak perfektne s financiami, tak ma to až tak nesere :lol:

Myslím že ten oznam tam niekde je. Ináč o tomto zákaze už viem veľmi dlho a neplatí to len v Trnave.
Zverejnené

nut, ale mne sa to skutočné páčilo

teraz som nebol ironický

takto si predstavujem uľavte si tu

a nie písať o problémoch v rodine

presne tú kritiku čo si napísala som myslel

Zverejnené

Myslím že ten oznam tam niekde je. Ináč o tomto zákaze už viem veľmi dlho a neplatí to len v Trnave.

ježiš, áno, ten oznam tam je, ale len na nástupišťach, vonku na tom voľnom priestranstve nie je. a podotýkam pre istotu, že nástupištia sú úplne mimo zóny, kde som ja dostala pokutu... ale tak čo už, prispela som na darček manželke alebo čo :lol:
Zverejnené

zobudila som si v noci uplakaná... a vravela som si: nenahováraj si...

snívalo sa mi, že okolo mňa behali moje klony, že som si bola u nás na balkóne zapáliť s učiteľom z ĽŠÚ, ale keď sa mi snívalo, že mi prišiel list aj s fotografiami od niekoho, kto mi dal v živote asi dva listy, i to vtedy, keď sme si plánovali cestu do zahraničia... bolo to tak nereálne, najmä preto, že teraz sme s tou osobou nadobro odlúčení...tak som sa zobudila, nedalo sa tomu veriť...

a bolo mi to neskutočne ľúto...

ešte si pamätám, že som ten list začala čítať, ale skončila som hovoriac si, že to nie je pravda, nie je to pravda, nie, nieje....

Zverejnené

Kurník, nejak nám padá net v poslednom čase...a sem tam aj stanice nám padnú v TV... :lol:

Zverejnené

ti hajzli tlacovy zakon schvalili .. to snad nie je mozne, akeho bordelu som obcanom ..

Zverejnené

zaspala som na skúšku... :lol:

dúfam, že mi to dovolí písať o týždeň...

Zverejnené

Tak to uz je moc aj na mna!!! ;) :lol: :)

Finky vyhrali na zenskych MS 2008 senzacne 1:0 nad Americankami a kazdy ich uz videl vo finale... Pretoze je jasne ze Canadanky su proste the best, a canadanky dostali od americaniek 4:2! To kde sme? Takze finky nakoniec bojuju len o 3.miesto (so Suisse), a to mi je ohromne luto lebo tento rok mali na viac!!! Takze zase to vyzera uz na v poradi 8mu bronzovu medailu v historii zenskych MS! Neni to zle, ale proste mali na viac a je mi to strasne luto! :) Finale teda klasicky: Canada vs USA!

btw. PISEM TO SEM DO TEJTO TEMY LEBO NEMAME ZIADNU TEMU O ZENSKOM HOKEJI a NIETO ESTE O ZENSKYCH MS ;)

Zverejnené

chcela som ist bud. piatok na Karpinu do Randalu.. a vyzera to tak, ze to budem musiet vynechat :)

so zastichovanym krkom by asi nebolo dobre skakat hore - dole :lol:

Zverejnené

btw. PISEM TO SEM DO TEJTO TEMY LEBO NEMAME ZIADNU TEMU O ZENSKOM HOKEJI a NIETO ESTE O ZENSKYCH MS :lol:[/b]

beriem to na seba

ano priznávam sme diktátorské fórum, na ktorom môžu témy zakladať iba moderátori a admini

obzvlášť v športe

kurnik aljak

koľkokrát som Ti už písal, že keď Ti chýba téma, tak ju založ

napísal by som Ti SS, ale fakt si ma naštval, tak si tu uľavujem

Zverejnené

kua vonku krasne, tak ze s kolegom skocime na kofolu na kuchajdu a krcmy este niesu otvorene, takze ziadna kofola sa nekona :lol:

Zverejnené

Nokia, v BA nie su terasy, kde si mozes dat vobidek a kofcu k tomu? :lol:

Zverejnené

su, ale ja som chcel ist do bufacu pri jazere kuchajda co mam 5 metrov od roboty, tam kam sme chodili v lete

som dufal ze ked je vonku teplo slnecno ze budu otvoreny, a prd z toho :lol: este furt maju zavrete

Zverejnené

drahý príde dnes okolo jedenástej večer domov...

a ja zajtra ráno odchádzam do kúpeľov.. s matkou...

dúfam, že mi to prospeje, bo som celá ubolená, nevládzem nič....

a nebudem s drahým, prídem až v nedeľu poobede a pojdem do NR.... :lol:

ach bože, idem spať....

Zverejnené

Sakra, od soboty nám nejde net, teraz som sa naň dostal v internetovej kaviarni...debilný T-Com, už sa toto nestalo prvýkrát, lezú mi na nervy :lol:

Zverejnené

moja finančná situácia vďaka nedávnej kolízii môjho punta s ytongom je viac než žalostná :lol:

Zverejnené

som hladny, ale nechcem rozbit celu bankovku na drobne. rozmyslam, ze by som isiel zobrat von na ulicu, aby so si mohol kupit hotdog, ale na to vyzeram prilis dobre.

Zverejnené

drahý má na krku rozchod...

hrozne ma vytočil...

no najmä sklamal... :) :lol:

Zverejnené

Nevyspaty som az to pekne neni. Mam v sebe 2 kavy a furt nic! :lol:

Zverejnené

kua a to som vazne chcel ist rano do skoly :lol: :)

som zvedavy ci sa tam aspon na obed dokopem

ale aspon ze od vecera do rana bolo fajne :)

Zverejnené

neustále premýšľam: rozísť sa alebo nie? :lol: :)

Zverejnené

vonku je zase otrasne..clovek sa tesi na vikend..a potom cely cas prsi..pomaly zacinam neznasat ten blby april

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov