Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

pri kofole som dnes upadla do akéhosi tranzu... a za kladenia otázok drahému, ktorý mi veľmi ochotne odpovedal, no ja som všetko otázkami prekrúcala a on sa zamotával... no k niečomu to bolo dobré... veľa vecí som si uvedomila... a... niečo podniknem... v tichosti.... a nik o tom nebude vedieť... a potom sa spýtam na niekoho súhlas... a...

ospravedlňujem sa, no dnešné skóre je 11... keď som si to uvedomila, rozplakala som sa... mrzí ma to.... :lol:

Zverejnené

drahý mal asi pravdu... svet sa mení, no stále mu nemožno veriť... mení sa a s ním aj ľudia... a menia sa ich priority...

tak mne neostáva nič iné, len snívať....

Zverejnené

na kua mal som ist rano boardovat do rakuska ale radsej som to zrusil, do polnoci som hral poker, a tak nevyspaty by som sa na svahu akurat tak dobre dolamal :lol:

skoda, rad by som uz konecne isiel na hory

Zverejnené

včera sme sa s drahým vychystali peši do Veľkých Uheriec... že možnože tam niekoho stretneme... ešte v Baťovke pri kostole som zavolala jujke... no a do Uheriec sa nešlo... skončili sme v nemocnici... jujka tam leží, zatiaľ dva dni a nik nevie čo jej to vlastne bolo...

drahý so mnou nechcel ísť na oddelenie, že počká na chodbe... von som vyšla po hodine aj štvrť a dosť sme sa pohádali...

:lol:

Zverejnené

nabúrala som si auto... moje malé punto milované som trafila rovno do ytongu...

tri hodiny som si poplakala, šok jak hovado...

sekunda nepozornosti a predok je v prdeli... dúfam len, že si to neodnieslo niečo pod kapotou, je dosť zrolovaná, no neviem, domov som došla normálne, uvidím po sviatkoch v servise... všetky peniaze, čo šetrím pôjdu na opravu... cítim sa ako najväčší magor, idiot, meganajhorší šofér pod slnkom!!! taká debilná chyba!!!

Zverejnené

aj takáto skúsenosť je dobrá, ak si v poriadku. vodiči, ktorí majú za sebou havárku bývajú na cestách opatrnejší. škoda auta, no ide len o peniaze, buď rada, že si to odniesol ytong a nie nejaké rozbehnuté decko. prajem ti aby to bola tvoja posledná havárka! :lol:

Zverejnené

dik, valcik, aj ja dúfam...

nechápem, čo sa mi to stalo, ja som veľmi opatrný šofér (niekedy až priveľmi), nejaké veci mi tam popadali z priehradok, čo ma na moment odpútalo a prásk... pár metrov od parkoviska... nebolo kde, vďakabohu, ohroziť ľudí...

Zverejnené

kupila som celej rodinke na vianoce poukazy do wellness na masaze a do saun...a zrovna ked tam chcem ist, tak tu svoju neviem najst :)

stve ma to, lebo to nestalo male prachy :lol: ... faka, mozem si za to sama

Zverejnené

celú cestu na horný pomník som rumázgala drahému na pleci až ho mal celé osoplené a mokré od sĺz... :)

nj... :)

a opäť sa nemám s kým stretnúť, môj motýlik je preč... :lol:

Zverejnené

No tak to som sa teda "super" vyspal, sakra :lol:

Zverejnené

Fandím McLarenu - preteky skutočne na jednicu

Fandím Pool-u - 0:3 na OldShitford

Fandím Gunners - prehra s Chelski

Fandím Dukle - dva nášupy

kurnik asi začnem fandiť Čechom, nech je z toho aspom nejaký účinok

Zverejnené

Kurník, také sa asi nikdy nestane, aby človek si v jeden deň vybavil tie záležitosti, ktoré chce :lol:

Idem k očnej, sestrička kuká na mňa, že čo chcem, že už končia, ordinujú do 13:30(hoci je vypísané 14:00), potom sa kuknem na hodinky a povedal som, že však je iba 13:10 a potom zvrkne, že ale aj tak dnes končia...Do riti! :)

Zverejnené

nech ide do ****** ....!

nie som decko! mám 19! kruci!

neznášam to, keď ju musím poslať do ****** ... :lol:

Zverejnené

Bohaaaaa tie weekendy su ale neskutocne kratke!!! :lol: :) :) ;)

Nooo ani by neboli take kratke keby som neprisiel kazdy tyzden domov az piatok o 20:30, a neodchadzal by som hned v pondelok rano o 5:00!!! Za to moze nas uzasny rozvrh, totalne rozhadzeny po celom tyzdni ;)

Zverejnené

No teraz sa ukazuje jedna nevýhoda jari - združili sa Rómovia s bezdákmi a vykrikujú  :lol:

Zverejnené

do pi*i aj....podam si ticket a omylom dam miesto na vysledok zapasu len na vysledok polcasu, zapas vysiel ako som chcel ale ten polcas samozrejme ze nie :) ak mi vsetko ostatne vyjde a len kvoli tejto blbosti mi ujde ticket tak ma asi ebne :lol: :) ;)

Zverejnené

fras, rozbil som si chodidlo o stenu. teraz nemozem poriadne chodit.

Zverejnené

200 korunová pokuta za fajčenie na železničnej stanici v Trnave. nezaškodil by vonku nejaký oznam o zákaze, krista im

do boha, keby nie som na tom tak perfektne s financiami, tak ma to až tak nesere :lol:

Zverejnené

helca a naco ma byt zakaz

zakon o zakaze fajcenia vo verejnych priestoroch pokial viem je uz davno uzakoneny, neznalost zakona neospravedlnuje :lol: :)

Zverejnené

vieš, ale v trnave to máš tak, že na verejnom priestranstve železničnej stanice DOLU, čo je aj kryté nadchodom, sa fajčiť môže, ale HORE na poschodí, kde nič nie je, je tam voľné priestranstvo, žiadne vlaky iba cesta k podchodu a nadchod, tam sa nemôže. a veľa ľudí tam fajčieva, ale akurát včera museli ísť vyberať :lol: tiež mám takú smolu /ale tie zákazy by tam aj tak mohli byť, keď na nástupištiach im to problém nerobilo vyvesiť ich

ale však dobre, veď ja viem, že to bola moja chyba /aj keď spolužiakova väčšia, lebo on ma ukecal :) /

a blbci, keby sa pozrieme doprava, tam už železniční vypisovali pokutu dvom chalanom

Zverejnené

vcera som bol opity a padol som, najhorsie je ze som si roztrhal skoro uplne nove gate, koleno mam oskrete jak 10 rocny chlapec a asi aj zlomeny prst ten najdlhsi na lavej ruke

Zverejnené

takéto ulavte sa mi páči

nie len také bezduché vyplakávačky

LEG - KungFu Fighting?

Nokia - čo to bol za zápas nech sa pobavím ešte viac? ale nie súcitim, aj mne sa stalo

Nut - sa bavím na fajčiaroch ako vyplakávajú, že dostávajú pokuty

koľko balíčkov by za to bolo?

Cizy - keby si nebol opitý, tak by si si rozchňapal prašinu a mal otras mozgu,

lebo ako stará pravda vraví opitému sa nikdy nič nestane

no ale ke´d by si nebol opitý, tak by sa Ti nič nestalo

vďaka pobavil som sa

:lol: :) :)

Zverejnené

včera som sa vytrela na námestí na korčulach.... pekná modrina... :lol:

Zverejnené

tešila som sa na koncert, nakoniec to dopadlo tak (ako sa aj dalo čakať), že som sa ožrala a keď došla na radu moja kapela už som tam nebola

Zverejnené

takéto ulavte sa mi páči

nie len také bezduché vyplakávačky

...

vďaka pobavil som sa

:) ;) :)

takéto príspevky úplne milujem, akoby si človek zakaždým musel uľavovať nad "vážnymi" vecami...

keď sa rozčulujem nad takou ťalafatkou akou bola pokuta za fajčenie aspoň nemusím myslieť na veci, čo ma serú väčšinu môjho času... ale možem tu začať vypisovať o tom, ako ma serie, že doma sú také problémy, že je možné, že nebudem mocť doštudovať na bakalára... alebo o tom, že moja sestra má tak trhnutú svokru, ktorá ich chce vyhodiť z bytu, aj keď zaň platia... alebo ako som minulý týždeň skoro umrela strachom, keď môj synovec ležal v nemocnici s horúčkami nad štyridsať a nevedeli, čo mu je...

keď sa občas naseriem za hovadinu, aspoň nezcvoknem z tých ostatných vecí... za chvíľu sa tu nebodaj bude filtrovať, z čoho sa smie uľavovať a čo za to nestojí :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov