arwiel Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 malinký je v BA v nemocnici... ide na operáciu obličiek... :lol: dúfam, že to dobre dopadne...chudáčik, má aj so srdiečkom problémy, snáď mu anestézia neuškodí... :)
tiborco Zverejnené 10. Marec, 2008 Zverejnené 10. Marec, 2008 Ach sakra, stále sa cítim taký unavený, ospalý, otupený... :lol:
aljak63 Zverejnené 10. Marec, 2008 Zverejnené 10. Marec, 2008 NEZNASAM NEMCINU!!! :) :lol: :) ;) To je otrasny jazyk... fakt hnusne to je - gramatika otrasna, slovosled hnusny, pospajane slova a cele to ich debilne sklonovanie!!! I HATE!!! To je ako za trest prekladat nieco nemecke! ;) ;)
doll Zverejnené 10. Marec, 2008 Zverejnené 10. Marec, 2008 bola som na nakupoch...nadherne topanky, ale velke, mensie cislo nemali...nadherny prechodny kabatik, ale maly, vacsi nemali... :lol: unavena, uchodena, presladena.... zbytocne prehananie sa po obchodoch
tiborco Zverejnené 13. Marec, 2008 Zverejnené 13. Marec, 2008 Zas sa cítim akoby som bol nahúlený... :lol: ...i keď som prakticky nikdy nebol nahúlený :)
chlapeczjuhu Zverejnené 13. Marec, 2008 Zverejnené 13. Marec, 2008 chudáčik, má aj so srdiečkom problémy, snáď mu anestézia neuškodí... :lol: neboj, dobre to dopadne. sestra ked mala 4 roky tak ju urgentne operovali pod celkovou a to bola v bezvedomi a so 41 horuckami. a tam to riziko je 70/30 ze to srdce nezvladne. zvladlo a dnes je z nej vacsie hovado ako ja tak neboj bude to ok.
arwiel Zverejnené 13. Marec, 2008 Zverejnené 13. Marec, 2008 tak neboj bude to ok. :) ďakujem :) zajtra mám písomku z ruštiny a nechce sa mi učiť, ani písať si úlohu... ;) lenivá som ;) ale budem mať prázdnu izbu, baby sú už, predpokladám, mimo NR.... :lol: akurát že ma neustále pokúša kniha, čo som dostala...
tiborco Zverejnené 13. Marec, 2008 Zverejnené 13. Marec, 2008 Kurník, dnes bola moja priateľka nejak čudná...alebo som ju nahneval ja?...no neviem, čo jej bolo... :lol:
Nokia Zverejnené 13. Marec, 2008 Zverejnené 13. Marec, 2008 Kurník, dnes bola moja priateľka nejak čudná...alebo som ju nahneval ja?...no neviem, čo jej bolo... :) PMS :) ;) :lol:
weirdo Zverejnené 13. Marec, 2008 Zverejnené 13. Marec, 2008 Kurník, dnes bola moja priateľka nejak čudná...alebo som ju nahneval ja?...no neviem, čo jej bolo... :lol:spytaj sa jej, ci nebola nasrata za to, ze si bol zhuleny :)
tiborco Zverejnené 14. Marec, 2008 Zverejnené 14. Marec, 2008 Ale však nebol som doslova nahúlený... :lol: Ale už sme to vyriešili, som jej zavolal, takže už je to v pohode...
arwiel Zverejnené 14. Marec, 2008 Zverejnené 14. Marec, 2008 drahý dnes príde, no príliš neskoro na to, aby sme mohli byť spolu... :lol: ani na chatu nemôžeme ísť... :) ktovie kedy ho opäť uvidím... :)
tiborco Zverejnené 14. Marec, 2008 Zverejnené 14. Marec, 2008 Tak dnes som sa psychicky opäť zrútil :lol: ...dva hodiny mám len slzy v očiach...ale zajtra uvidím ako ďalej...
tiborco Zverejnené 14. Marec, 2008 Zverejnené 14. Marec, 2008 Neviem, čo chcem, mám aj priveľa voľného času, sterotyp - No a hlavne príliš veľa rozmýšlam čo sa týka vzťahu s mojou priateľkou...dnes sme sa akože rozišli...ale ja som rozplakal, keď sme začali hovoriť o perspektíve nášho vzťahu...aj ona ku mne cíti lásku...ja ju mám veľmi rád...ale v hlave to nemám asi nejak v poriadku...ešteže beriem antidepresíva, lebo zas pesimizmus vo mne nie je...
phersu Zverejnené 15. Marec, 2008 Zverejnené 15. Marec, 2008 zomrel moj byvali ucitel zo strednej :lol:
Bijou Zverejnené 18. Marec, 2008 Zverejnené 18. Marec, 2008 celý deň mi je nanič, točí sa mi hlava, stále by som spala, mám nehorázne nízky tlak, ale nechutí mi káva... ach jaj, som ako zombie a neviem, čo s tým :lol:asi začnem brať lieky na anémiu, ktoré by som mala... už to takto ďalej nejde
arwiel Zverejnené 19. Marec, 2008 Zverejnené 19. Marec, 2008 som imúnna voči káve... :lol: a čakám... nechce sa mi tu trčať... o jednej jedna hodina, o pol piatej druhá... :) nj... :) Edit: no tak pôjdem na tú druhú hodinu skôr, s druhou skupinou a o pol piatej budem končiť...aj tak je to ešte kopa času... ;) Edit dva: môžem to... nebudem tu trčať... tak si prečerpám všetky možné absencie, a čo?! snáď ma s mojím votrelcom nepošlú do nemocnice...drahý už ide po mňa... ;)
RoSo Zverejnené 19. Marec, 2008 Zverejnené 19. Marec, 2008 Vcera som prezuval gumy, vyjdem z pneuservisu a ono snezi. A dnes rano mraz. Ako naschval.
valcik Zverejnené 19. Marec, 2008 Zverejnené 19. Marec, 2008 Vcera som prezuval gumydiakritika má niečo do seba, túto vetu som pri prvom prečítaní pochopil úplne inak, ako ju RoSo myslel. : ) inak myslím, že pneumatiky už môžu byť letné, tá zima už len straší. záleží na tom, kde bývaš, niekde vyššie, pod horami možno ešte pripraví prekvapenie.
Nokia Zverejnené 19. Marec, 2008 Zverejnené 19. Marec, 2008 ja som prezul minuly tyzden a neni problem, to ze chvilkovo je 4-5 stupnov a ten akoze sneh, netreba sa zlaknut ide jar :lol:
Jovzin Zverejnené 19. Marec, 2008 Zverejnené 19. Marec, 2008 JOJ som unaveny uz druhy den ale totalne ma to stve...
aljak63 Zverejnené 19. Marec, 2008 Zverejnené 19. Marec, 2008 Aw, narazil som si ruku o klucku :lol: ako to strasne boli! ale asi to neni zlomene, asi len narazene, no ale awh!!! :) a este ma opat raz nahnevali pri hodnoteni krasokorculovania, hlavne ako vzdy Kostnerovej prilepsuju, a tiez Japonkam!!! :)
Odporúčané príspevky