Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

malinký je v BA v nemocnici... ide na operáciu obličiek... :lol:

dúfam, že to dobre dopadne...

chudáčik, má aj so srdiečkom problémy, snáď mu anestézia neuškodí...

:)

Zverejnené

Ach sakra, stále sa cítim taký unavený, ospalý, otupený... :lol:

Zverejnené

NEZNASAM NEMCINU!!! :) :lol: :) ;)

To je otrasny jazyk... fakt hnusne to je - gramatika otrasna, slovosled hnusny, pospajane slova a cele to ich debilne sklonovanie!!! I HATE!!! To je ako za trest prekladat nieco nemecke! ;)

;)

Zverejnené

bola som na nakupoch...nadherne topanky, ale velke, mensie cislo nemali...

nadherny prechodny kabatik, ale maly, vacsi nemali...

:lol: unavena, uchodena, presladena.... zbytocne prehananie sa po obchodoch

Zverejnené

Zas sa cítim akoby som bol nahúlený... :lol: ...i keď som prakticky nikdy nebol nahúlený  :)

Zverejnené

chudáčik, má aj so srdiečkom problémy, snáď mu anestézia neuškodí...

:lol:

neboj, dobre to dopadne. sestra ked mala 4 roky tak ju urgentne operovali pod celkovou a to bola v bezvedomi a so 41 horuckami. a tam to riziko je 70/30 ze to srdce nezvladne.

zvladlo a dnes je z nej vacsie hovado ako ja

tak neboj bude to ok.

Zverejnené

tak neboj bude to ok.

:) ďakujem :)

zajtra mám písomku z ruštiny a nechce sa mi učiť, ani písať si úlohu... ;) lenivá som ;)

ale budem mať prázdnu izbu, baby sú už, predpokladám, mimo NR.... :lol:

akurát že ma neustále pokúša kniha, čo som dostala...

Zverejnené

Kurník, dnes bola moja priateľka nejak čudná...alebo som ju nahneval ja?...no neviem, čo jej bolo... :lol:

Zverejnené

Kurník, dnes bola moja priateľka nejak čudná...alebo som ju nahneval ja?...no neviem, čo jej bolo... :)

PMS :) ;) :lol:

Zverejnené

Kurník, dnes bola moja priateľka nejak čudná...alebo som ju nahneval ja?...no neviem, čo jej bolo... :lol:

spytaj sa jej, ci nebola nasrata za to, ze si bol zhuleny :)
Zverejnené

Ale však nebol som doslova nahúlený... :lol:

Ale už sme to vyriešili, som jej zavolal, takže už je to v pohode...

Zverejnené

drahý dnes príde, no príliš neskoro na to, aby sme mohli byť spolu... :lol:

ani na chatu nemôžeme ísť... :)

ktovie kedy ho opäť uvidím... :)

Zverejnené

Tak dnes som sa psychicky opäť zrútil :lol: ...dva hodiny mám len slzy v očiach...ale zajtra uvidím ako ďalej...

Zverejnené

Neviem, čo chcem, mám aj priveľa voľného času, sterotyp - No a hlavne príliš veľa rozmýšlam čo sa týka vzťahu s mojou priateľkou...dnes sme sa akože rozišli...ale ja som rozplakal, keď sme začali hovoriť o perspektíve nášho vzťahu...aj ona ku mne cíti lásku...ja ju mám veľmi rád...ale v hlave to nemám asi nejak v poriadku...ešteže beriem antidepresíva, lebo zas pesimizmus vo mne nie je...

Zverejnené

celý deň mi je nanič, točí sa mi hlava, stále by som spala, mám nehorázne nízky tlak, ale nechutí mi káva... ach jaj, som ako zombie a neviem, čo s tým :lol:

asi začnem brať lieky na anémiu, ktoré by som mala... už to takto ďalej nejde

Zverejnené

som imúnna voči káve... :lol:

a čakám... nechce sa mi tu trčať... o jednej jedna hodina, o pol piatej druhá... :)

nj... :)

Edit: no tak pôjdem na tú druhú hodinu skôr, s druhou skupinou a o pol piatej budem končiť...

aj tak je to ešte kopa času... ;)

Edit dva: môžem to... nebudem tu trčať... tak si prečerpám všetky možné absencie, a čo?! snáď ma s mojím votrelcom nepošlú do nemocnice...

drahý už ide po mňa... ;)

Zverejnené

Vcera som prezuval gumy, vyjdem z pneuservisu a ono snezi. A dnes rano mraz. Ako naschval.

Zverejnené

Vcera som prezuval gumy

diakritika má niečo do seba, túto vetu som pri prvom prečítaní pochopil úplne inak, ako ju RoSo myslel. : )

inak myslím, že pneumatiky už môžu byť letné, tá zima už len straší. záleží na tom, kde bývaš, niekde vyššie, pod horami možno ešte pripraví prekvapenie.

Zverejnené

ja som prezul minuly tyzden a neni problem, to ze chvilkovo je 4-5 stupnov a ten akoze sneh, netreba sa zlaknut ide jar :lol:

Zverejnené

Aw, narazil som si ruku o klucku :lol: ako to strasne boli! ale asi to neni zlomene, asi len narazene, no ale awh!!! :)

a este ma opat raz nahnevali pri hodnoteni krasokorculovania, hlavne ako vzdy Kostnerovej prilepsuju, a tiez Japonkam!!! :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov