Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

:)

nic v zlom, ale ked si zoberem ako sa zeny stazuju ze chlapi na to nikdy nevedia reagovat a tu vidim ze sa to stalo presne naopak tak ma to strasne rozosmialo :lol:

Zverejnené

Ach dnes priateľka nemohla ku mne prísť :lol: ...a navyše ma bolia aj ďasná :)

Zverejnené

moje nervičky dnes dostávajú zabrať ... zvládam kdečo, ale hru na "je elektrika - nie je elektrika" takmer celý deň, s rizikom, že mi odíde aj pc, akosi nezvládajú ... teším sa na sobotu poobedie a večer, že si v pohode, bez naháňania môžem dopriať fóra a priateľov, a môžem trt... a ešte sa strachovať, či mi ešte naskočí pc ... :lol:

od obeda od dvanástej nebola do pol siedmej, odvtedy vypadla už štyrikrát, v celom meste ... a to trochu viac fúkalo vonku. / tu ani nemusí fúkať, aby bol problém s elektrikou ... neviem, z čoho tu majú upletené káble :) /

Zverejnené

už to vyzerá tak, že posledné dva dni je toto moja téma ... už zasa vypadla elektrika, ešte pred dvanástou, a je v nedohľadne a tu a mi pomaly a nezadržateľne vybíjajú batérie ... začínam nenávidieť elektrikárov, tu je beztak večný problém s elektrikou, aj bez zoslabnutých orkánov ... a je tu zima, lebo niet elektriky, darmo je plyn, keď čerpadlo poháňa elektrika ... dokelu :lol: :)

Zverejnené

tento vikend je idealne pocasie na zababusenie sa do postele a citanie knih :lol:

Zverejnené

NOKIA

hmm...ja si neviem pomoct, pre mna slova "lubim ta" nie su len slovka... ja to nedokazem len tak povedat...

holt, bolo to pri vsetkych mojich priateloch....

ale vcera som to napravila :lol:

edit...bozinku, ja som akasi in love

Zverejnené

Neznasam tych blbov z televizii co napisu do programu casy ktorych sa potom odmietaju drzat! A potom ked si clovek nieco nahra tak tam nema ani poslednu pol hodinu z toho... hlavne ze nejaky posahany Reflex s blbym Bruchalom tam mam odzaciatku dokonca!!!

:lol: :) :)

Zverejnené

Kurník, celý týždeň, každý deň až do popoludnia nemá byť teplá voda :lol: ...ale zdá sa mi, že asi ani do večera nebude... :)

Alebo "zbožňujem" keď v lete vypnú teplú vodu na celý týdeň... :)

Zverejnené

No ešte stále nie je teplá voda a už mi odchádzajú nervy :lol: To je fakt "super"  :) ...a asi ma rastie zub múdrosti a bolí to  :) Takže nie sú to tak ďasná, čo mi spôsobujú bolesť...

Zverejnené

Bohaaa nemam baterky do mp3playeru :lol: to teraz budem chodit len tak nasucho? ah jaj! uz ma ani chodit nebude bavit!

a este ani simpsons nedavaju na CT2 lebo tam teraz vkuse davaju hokej... keby aspon kvalitny a nie cesku extraligu!!!

Zverejnené

zenska, ktora mi napisala pred par tyzdnami ze nema naladu sa so mnou bavit, a ze nevie preco mi zrazu napise ze sa jej nepacil moj clanok, a potom mi vytkne ze len ona sa mne ozve, ze ja jej nie....

kurna este ze som sa ovladol a velmi slusne jej vysvetlil co sa mi nepaci....ako sa dokaze niekto takto zachovat, a to nema 17 ani 19 ale trosku viac ta zenska :lol:

Zverejnené

nemoha som včera zaspať, písala som na kompe jak bláznivá... mala som blbú náladu, okrem toho ma nasrala spolubývajúca, normálne som premýšľala, že s ňou po deviatich rokoch spoločného života už nikdy neprehovorím...

Zverejnené

Kurník, som nevyspatý, navyše prišla na mňa trochu depka...jaj :lol:

Zverejnené

sakra... sbskari dokopu mladeho cloveka do smrti, a media prinesu informaciu, ze za jeho smrt moze neznamy pachatel, a sbs sa tam dostavila neskor :lol:

to ze dotycnemu sbskarovi uz par takychto tikov prepacili tiez nepovedia....

a to som dve hodiny predtym odtial odisla domov....boze, do placu mi bolo ked som sa to dozvedela :)

Zverejnené

zakázali nám používať výťah na škole, od utorka je prístupný len pre zamestnancov

ľudská krutosť nepozná hraníc :lol:

Zverejnené

nebud leniva, vies co to spravi s tvojim zadkom, nebude ako huspenina :lol: :)

Zverejnené

vieš čo je to trikrát za dve prednášky sa trepať na fajčiarsku dole a potom hore na piate poschodie? v takomto prípade som milerada kvargľa :lol:

Zverejnené

no piate poschodie, kebyze aspon 12te, ale co je to piate :lol:

a tak vidis, kebyze nefajcis usetris to behanie, fajcenie skodi a teraz dvojnasobne :)

fuj, prezral som sa z pribinacikov, je mi blbe

Zverejnené

Do riti...zas mám blbú náladu...aj frajerka mala blbú náladu a celé to dorazilo úrad práce s byrokraciou, s neschopnosťou a debilitou :lol:

Zverejnené

mám totálne rozbité hrdlo

prvý krát od SŠ teda pôjdem k lekárke

zakázali nám používať výťah na škole, od utorka je prístupný len pre zamestnancov

ľudská krutosť nepozná hraníc

ja som len rád aspom chodíme po schodoch viacerí

a prístup majú aj telesne postihnutí žiaci

Zverejnené

zas sama... :lol:

a v kine ide Johnny Depp... aspoň tam pojdem...

...sama.... :)

Zverejnené

kamarátka sa v septembri vydáva a ja tu asi nebudem :lol:

kurňa ja som tak chcela ísť na svadbu /a ani koláče nebudú, no boha :) /

Zverejnené

no tych kolacov je skoda mohla si nejake priniest na privat a hlavne tie masove :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov