Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ach som trochu smutný...nič hrozné, ale tento týždeň sa s priateľkou už neuvidím, ide s rodičmi do Prahy, takže až budúci týždeň sa vidíme :lol: ...ale zas nie je to až tak dlhá doba... :)

Zverejnené

Kua ma sere vsetko a hlavne zase mi beha po mysli par veci a otazok. Uz som si myslel, ze som sa s tym vyrovnal s tou temou boj o prvenstvo ale nejako sa to zase vratilo kua zase kopu otazok co kedy kde ako kolkokrat s kym a vsetko, a hlavne zase nerva depka a vsetko do prkna do prkna kua dajte mi jednu po drzke nech sa uz uvedomim.

Zverejnené

Jouzin,

veľmi rada ... aj z oboch strán.

prestaň jančiť.

Zverejnené

jouzin existuje aj iné riešenie, kt. ťa tohto bláznenia na nejaký čas zbaví

a nepotrebuješ k tomu nikoho, kto by ťa prefackal

zvládneš úplne sám :)

kurnik

tak to piatkové vyučko sa asi nebude dať prehodiť a bude bývať každý týždeň

takže piatky budem domov chodiť o 1930 :lol:

ach jaj

Zverejnené

musím ísť písať prácu a vonkoncom sa mi nechce... nezaujíma ma vývin termínu lyrika :lol:

apoň že dnes už nemám školu, bo posledné dni ťahám od deviatej do dvadsiatej.... :)

Zverejnené

tak ja som do tretej hore jak magor, stresujem sa tým, že nestihnem spraviť rešerš, referát, ani pojmový graf a dnes odo mňa v škole nikto nič nechce :)

som si mohla celý večer váľať šunky :lol:

Zverejnené

Sakra,dnes som si pri umývaní riadu škaredo porezal palec :lol:

Zverejnené

odpadli mi piatočné hodiny,

dnes aj budúci týždeň,

no to, čo ma naštvalo je, že študijné o tom nedalo vedieť na katedru a dozvedeli sme sa to až dnes

študijné je asi to najhoršia časť VŠ

Zverejnené

dva dni sa povalovala na zemi krabicka s kondomami :lol:

nic by na tom nebolo, keby som zrovna nezacinala novy vztah...takto to mamca isto videla, a to si teda musela pomysliet :)

bozinku.....a to som myslela ze uz ziadne sprcky nemam :) ...

Zverejnené

vďaka mojej debilnej zábudlivosti a Slovenskej Autobusovej Doprave Prievidza, som zabila POL DŇA len aby som si kúpila lieky

ma trepne, som sa sem fakt prišla len vyspať a upratať :lol:

Zverejnené

nesere ma ze som prehral

nesere ma kolko som prehral

sere ma ale ako sprosto som to prehral :lol: :) :)

Zverejnené

houby som sa vyspala, bolí ma zub, kruci! :lol:

Edit: DPC! matka! musela som vypnúť ICQ a pichuje mi tu.... kurnik! potrebujem si to vytlačiť a nejde mi tlačiareň... boha! nech ju rozdrapí! DPC!

:)

Zverejnené

Na našom sídlisku sa stala cez víkend nehoda, až dnes som zistila komu patrí veniec pri ceste :lol:

Zverejnené

Vďaka mojej "úžasnej" sestre som zas nevyspatý a

samozrejme ona sa hrá na urazenú...lezie mi to na nervy :lol: ...mi je fakt už pomaly lúto,že máme spoločnú izbu

Zverejnené

Kreteni. Nech zdochnu vsetci ti nafukani frajeri, co si myslia, ze jazdia ako Schumacher. Hovada sproste. Obehuje ma prave vtedy, ked odbocujem dolava k bloku na parkovisko. Minuleho roku takto zabili staru pani na chodniku. Hovada ignorantske.

Zverejnené

fuu vcera som bol na beanii FTVS a dnes som v praci ako chodiaca mrtvola :lol: :)

Zverejnené

včera som to akosi zakríkla a zas ma bolí nebohá stolička... :lol:

au... :)

Zverejnené

Ach, dnes na mňa prišla trochu depka a neistota... :lol: ...ale našťastie potom to bolo celkom fajn, už lepšie zvládam tieto stavy :)

Zverejnené

Hm, musím ísť na úrad práce a zaevidovať sa...nejak sa na to neteším, i keď som PN... :lol:

Zverejnené

ostalo mi akosi smutno... chýba mi nespočetné množstvo vecí... a možno až príliš veľa vecí chcem... najmä je príliš mnoho tých nedosiahnuteľných...

chcela by som prejav... prejav niečoho, čo som ja prejavovala...

no to je nemožné... viem to...

no i tak si to musím stále pripomínať, i tak stále hľadám tú nádej, že sa to zmení...

nezmení...

no tomu ja neverím...

neumiera nádej náhodou posledná?

Zverejnené

dnes bol pohreb bývalého spolužiaka, nebola som tam... stále neverím, že sa stalo to, čo sa stalo...

Zverejnené

Dnes som si šlahol najprv pravé koleno doobeda v škole, teraz večer zas ľavé... sa človek zmrzačí ani nevie ako... A ešte som aj nejaký nakapatý :lol:

Zverejnené

som cela domodrinovana.... :lol:

pred dvoma dnami, respektive nocami som mala nocnu moru, uplne zivu, az tak, za som sa zosuchla z postele do kuta a potom z nej na zem...rano som sa zobudila s obrovskou ranou na kolene, na holeni, s obrovskou modrinou na vnutornej strane stehna, a s modrinou medzi ramenom a laktom (z vnutornej strany) ...

nechapem co som robila.... keby to boli male modrinky, ale to su dzuby o priemere desat cm :)

Zverejnené

dnes ma skoro vystrelo pri pohlade na recent topics. 16 tem s kniznou tematikou.

Zverejnené

dnes mi boli povedane dve krasne slovka... :lol: .. a ja som iba mlcala a nevedela som odpovedat, respektive povedat nieco podobne :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov