Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

od zajtra mám školu... :) to bude zaujímavé, bo dnes v noci robím... ;) ani poslednú noc som toho veľa nenaspala... :lol: nestíham ani ráno prvú hodinu.... ;) a tie ostatné budú veľmi zaujímavé ak sa na ne dostavím ;)

do AIS nám zabudli napísať miestnosti, kde sú ktoré predmety... keďže som na dvoch fakultách, troch budovách, z prsta si to nevycucám.. :)

Zverejnené

bohakristatitam! :lol: nejde AIS! :) ako si ja spravím rozvrh?! :) už mi beží prvá hodina, približuje sa to k druhej ;) a ja to nemôžem zmeniť! ;) krista! ;)

Zverejnené

Včera ma nahnevala sestra  :lol: - diriguje mi,že na akú stanicu v TV mám prepnúť,ale hlavné je,že tú telku ani večer poriadne nesleduje...len aby proste išla a hlavné je,že ona je notbooku,píše si diplomovku počúva hudbu a dopisuje si s kamoškami...a keď poviem svoj názor ohladne toho,že načo ide telka,(alebo chcem dačo iné pozerať,aj to ju zvykne vytáčať,že vždy ona sa musí "prispôsobiť")keď to aj tak nesleduje a poviem jej,že ja musím už ísť spať tak sa hneď uráža...sakra :)

Zverejnené

kwa som dead, mam totalny deficit spanku .. vcera som sa chcel vyspat, zavolal som kamosky o 10 vecer na jednu kofcu a skoncilo to nieco po 4 rano na kuchynke .. dzizas

Zverejnené

Sakra,už vážne sa nedá uhádnuť,akú náladu bude mať sestra...už sa pomaly jej budem pýtať,kedy sa "môžem ozvať" :lol: A navyše zas debilné sny som mal... :)

Zverejnené

bohaca, toto iste .. uz sa chystam spat a kamos mi klope na dvere, ze ma narodeniny, ci sa nepridam aspon na jedno poldeci. jasne ze som sa pridal, z jedneho poldeci bolo 5 + 4 piva a domov som dosiel z nejakeho nonstopu o 4.30.

ale ked si spomeniem, ako som s kolejbabou o pol tretej rano hulakal na celu kolej 'Kdyz mne brali za vojaka', tak musim uznat, ze to bol fajny vecer :lol:

Zverejnené

cely som nakapany, prdele to som teraz tak potreboval, hlava ma pobolieva plny nos krista tam ako ja toto neznasam

Zverejnené

unavená som, ubolená, uťahaná ako mača ... a to je len štvrtok

ešte zajtra do večera ... neskučný týždeň, mám chuť mierne preriediť ľudstvo :lol:

Zverejnené

od stredy netúžim po spoločnosti... lezú mi na nervy, ba ma až vytáčajú moje dve spolubývajúce, som nevrlá, neochotná, nevnímavá a podráždená... na všetkých... už som oznámila jednej spolubývajúcej že s nimi nemienim bývať aj budúci rok, nech si to vyhodia z hlavy...

cez týždeň som si odstála tri hodiny za kompom kým som pochopila AIS, ktorý už zas nejde, takže netuším kde mám ontogenetickú psychológiu, netuším ani len, na ktorej fakulte, nieto ešte v ktorej miestnosti...

Zverejnené

ľudia v mojom okolí opúšťajú slovinu... a ja ostávam a trpím... netuším, či robím dobre, ale je toho nechutne veľa... len na literatúru je toho jak nasratého, nie ešte na jazyk a od budúceho roku ma toto všetko čaká aj na ruštine... :lol:

som smutná, bo som bez drahého a ešte dlho budem... to je tak, keď obaja musíme byť dospelí... :)

Zverejnené

To snad nieje mozne, na Eurosporte mali byt LIVE skoky na lyziach a oni davaju zaznam z tenisu... :lol: :)

Zverejnené

aljak co sa cudujes? tenis je komercne urcite uspesnejsi sport ako skoky na lyziach

a eurosport je sukromna stanica ktorej ide v prvom a poslednom rade o zisk :lol:

Zverejnené

No ja som strasne stastny,ze tu konecne mozem nieco napisat a to este neviem ako to bude vyzerat.

Zverejnené

Len keby tie skoky neboli LIVE, a ten tenis IBA zaznam... o to mi hlavne ide!!! :lol:

Zverejnené

to je vsetko krasne :lol: ale za ten zaznam uz nic nemusia platit :)

ked sa na vela veci pozres cez peniaze, pochopis podstatu :) ;)

Zverejnené

Ah,dnes je celý deň taký čudný,nevadel som sa ani poriadne sústrediť na učenie.... :lol:

Zverejnené

Už ma vážne vytáča moja drahá sestra! :) že ja sa neviem prispôsobovať...dám jej,ona sa nevie,kvôli nej sa nedá ísť skôr spať a to mám prikázané od psychiatričky(tiež by mala navštíviť psychiatriu...)...asi sa odsťahujem z izby na noc :lol:

Zverejnené

kurna uz ma rozculuje kazdemu vysvetlovat kde spravil chybu, ked to robi uz X rokov a mal by to davno vediet :lol:

Zverejnené

nevedela som kde mam hodiny, lietala som po NR a isla mi blbo MHD, takze som nestihala. nakoniec mi hodina , s ktorou som mala najvacsie problemy, odpadla. Moja byvala spolubyvajuca ma s rustinou psychologiu, tak mi povedala, ze to mozno uci doktorka XYZ, povedala mi, kde ju najdem, tak som tam klusala nech mi povie, v ktorej miestnosti je ontogeneticka psychologia, ktoru mam vramci pedagogickeho zakladu. Zatukala som na dvere a bola tam len jedna teta, akurat pila malinovku z flase. Tak som jej povedala ze koho hladam a ona, ze doktorka XYZ je na obede. Tak som sa jej chcela spytat, ze ci nevie, ci doktorka XYZ uci ontogeneticku psychologiu pre vseobecny zaklad, no skocila mi doreci a povedala, ze to je ona a mam ju nechat najest sa. Tak som vycuvala z dveri a pockala kym sa doktorka XYZ naje, umyje a kym mi povie, ze dnes hodina nie je, ale viem uz, v ktorej miestnosti sa vyucuje :)

A na všeobecnej psychológií je jaký sexi magister! :lol:

Edit: nejde mi spustiť ICQ...

Zverejnené

Do riti aj s týmto blbým dňom :lol:  Mne sa snáď dnes prasknú nervy :)

Zverejnené

a mňa aj mužskí... :lol: konkrétne jeden a nie je to môj drahý ani príbuzný...

a ženské... ? :) to noukoment... :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov