Sniper Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 Treba dať prsty pod tečúcu studenú vodu na pár minút. Čím skôr tým lepšie.
game Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 spravila som, mám aj nejaký rastlinný spray na popáleniny, ale nevyzerá to pekne, čo by mi nevadilo, keby to tak hnusne nebolelo :lol: nj :)
aljak63 Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 od rana mi je dost nanic - boli ma hlava a mam teplotu!!! :lol: sakraaaaaaaa!
tiborco Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 Zas som išiel neskoro spať(ja sa asi nepoučím,hoci psychiatrička mi kázala,aby som šiel skôr spať),zas som mal divné sny,zas som o piatej išiel na WC a potom som vstal o 7:00 :lol:
arwiel Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 autobusár chcel po mne 64 Sk za cestu do NR!!!! :lol: a pomýlila som si veci na skúške, takže môžem ísť zas o týždeň! :) Edit: prihorel mi obed...
hisham Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 Faka, práve som sa dozvedela, že ma zajtra skúša z pätnástich maturitných tém z nemčiny, lebo mám medzi 1/2. A nemám doma zošit :lol:
tiborco Zverejnené 22. Január, 2008 Zverejnené 22. Január, 2008 Ah nič nové,zas som mal zvláštny spánok :lol:
arwiel Zverejnené 22. Január, 2008 Zverejnené 22. Január, 2008 každý deň rátam húkajúce sanitky... dnes už pred polhodinou išli dve za sebou na naše sídlisko... :lol:
arwiel Zverejnené 22. Január, 2008 Zverejnené 22. Január, 2008 prišla som do NR a skóre sanitiek sa vyšplhalo na osem.... :lol:
hisham Zverejnené 22. Január, 2008 Zverejnené 22. Január, 2008 Fix, som zabudla, že už včera som mala odovzdať ďalšiu filozofickú esej. Nemám ani čiarku :) A steká mi tu voda z hlavy všetkými telesnými priehlbinkami až do..Sacre, ešte na tú úžasnú filozofiu potrebujem zajtra nadiktovať tému divadla, ktoré sa má týkať filozofie (jak jinak) a netuším čo a ešte aj moja spolusediaca z onoho semináru chýba :) edit: ako otvorím tú opravenú esej??!!?! :lol: Heslo, čo mi povedal, mi nejde.
tiborco Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 Nejak zisťujem,že peňazí mám žalostne málo...aj jaj :lol:
Bijou Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 January 22, 2008 -- Oscar-nominated actor Heath Ledger was found naked and dead in his SoHo apartment yesterday after he apparently overdosed on anti-anxiety pills. :) :) ;) moja platonická láska :lol: ;) ;)
arwiel Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 rozhodla som sa, že je najvyšší čas zmeniť moju situáciu, v ktorej už niekoľko rokov som...v pondelok odchádzam a ak mi matka nedá peniaze, nebudem mať kde bývať, ale to mi jedno... čo potrebujem, si vybavím aj sama...keď matka chce vojnu, nech si ju má, ja jej do nej nejdem... možno zbelo utečiem, ale mne bude dobre...k netu sa snáď dostanem...hauk.
doll Zverejnené 24. Január, 2008 Zverejnené 24. Január, 2008 dnes som zistila ze zajtra musim kvoli plucnemu vysetreniu ist na krv... akoze nestvalo by ma to, keby mi z plucneho a krcno-nosno-usneho nevraveli ze tam nepotrebujem nic...chcela som len odporucenie od obvodnej, a ta na mna vyrukovala s tymto... :) ale vsak v pohode, ja sa kludne ulejem z prace a pak to budem poobede dobiehat :lol: a zajtra krrrv :) plus zistujem ze mi stale nieco narusa moj planovany harmonogram..uz od stredy si chcem ist zarajtovat na koni...no ale den pred tym zistim ze nie je cas..a nakoniec som mala ist zajtra, a asi to znova zrusim
nutrinka Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 :) :lol: :) nejde mi nainštalovať OS na notebooku, robí to nejaké kokociny. ak ho budem musieť ísť reklamovať, tak ma asi porazí ;) ;) ;) edit: ďakujem nokia ;)
arwiel Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 opäť píšem... síce len súkromné listy, ale píšem... možno to nie je dobré... cítim sa byť taká sama... :lol:
hisham Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 Faka, nejde nám telka, chcela som pozerať Osadu :lol:
tiborco Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 Sakra,zas som nevyspatý...a darmo hovorím sestre,že idem spať,ona eštek musí kukať telku,ach :lol:
arwiel Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 bolí ma celý človek... a to som ani poriadne nežúrovala :lol:
doll Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 zajtra bude bodka za vsetkym tym mojim kaslom co prezivam od konca oktobra :)v pondelok som bola na plucnom, pluca mam ciste, zobrali krv /to som tam znova nariekala :lol: /, a do dvoch tyzdnov zistia ci nemam nejaky druh bacilu, co sposobuje tieto dusive kasle...no a zajtra navsteva alergologie... som zvedava... na jednej strane by som chcela aby konecne zistili nieco, na druhej strane nechcem aby vyplavala na povrch nejaka alergia :)
Bijou Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 zas ma bolia kríže a pridáva sa k tomu brucho, bojím sa, že zase pôjdem do hospital ako naposledy, keď bola tá bolesť podobná a išlo o obličky :lol: :) :)
tiborco Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 Zas som nejak skroro vstal...teda na jednej strane je to fajn,ale stávam hodinu pred budíkom a potom som trochu mimo... :lol:
arwiel Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 konečne mám voľno a drahý nebude doma... :lol:
Odporúčané príspevky