arwiel Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 v tejto téme sa na to sťažujem a do kategórií Škola neprispievam... a ešte... v NR sú super zľavy v Centro Nitra... a ja nemám peniaze... :lol:
tiborco Zverejnené 10. Január, 2008 Zverejnené 10. Január, 2008 Ach išiel som spať o polnoci,zobudil som sa o 6:30,som ospalý,ale zaspať už neviem :lol:
doll Zverejnené 10. Január, 2008 Zverejnené 10. Január, 2008 som na marodke..znova na antibiotikach, liekoch...zapalena priedusnica, dusivy kasel, nadcha...a v celom pozadi pravdepodobne nejaka alergia, pripadne chronicky kasel :lol: navyse dnes nesla IBA v mojom byte elektrika, tak mi nezostavalo nic ine, len spat ... a ked dosla mamca, nieco pomackala na poistkach a zas vsetko islo...skoro ma dr.lo.... :) mala som dnes ist hrat bowling, faka, takto lezim doma...dosla kamoska z UK, cez vikend sme mali ist na akusi akciu...no jasne, bezo mna :)
hisham Zverejnené 10. Január, 2008 Zverejnené 10. Január, 2008 Dnes mi niekto nejaký nehorázny debil ktorého by som uškrtila ukradol z vrecka kabátu (!!!) visiaceho v skrinke v schole (!) moju milovanú čelenku farebnú z Holandska :lol: :) A celý deň mi je zle a všetko ma bolí.
Darkman Zverejnené 11. Január, 2008 Zverejnené 11. Január, 2008 Dobry kolega lezi po nestastnom pade v nemocnici v kome :lol:
doll Zverejnené 11. Január, 2008 Zverejnené 11. Január, 2008 DARKMAN ake su odrazu tie nase problemy nic v porovnani s niektorymi ludmi :lol: drzim mu palce :)
game Zverejnené 12. Január, 2008 Zverejnené 12. Január, 2008 je mi to ľútodnes sme tu a zajtra tam, toľko tu znamenáme - jeden pád úprimnú sústrať
Bijou Zverejnené 12. Január, 2008 Zverejnené 12. Január, 2008 stále by som iba spala, premrhala som celý deň, je mi zle zo seba
arwiel Zverejnené 13. Január, 2008 Zverejnené 13. Január, 2008 počas jedného dňa som povedala dvom ľuďom: Drž sa!...prvý bol opitý, pije odkedy mu padol k nohám ten chlap z desiateho...druhého ani veľmi nepoznám, v lete mi ponúkol moje prvé a posledné bongo, no keď sa pochválil, že je pod permitínom, tak som mu to povedať musela...... kam tento svet speje? :lol: :) a houby viem na zajtrajšiu skúšku, to bude ďalšia, ktorú nespravím... :)
doll Zverejnené 13. Január, 2008 Zverejnené 13. Január, 2008 trapim sa...stale myslim iba na jednu osobu... :lol:
Nokia Zverejnené 14. Január, 2008 Zverejnené 14. Január, 2008 rano skuska, akurat som si tak rychlo zbehol slajdy z prednasok, bude fun :lol:
Polaris Zverejnené 14. Január, 2008 Zverejnené 14. Január, 2008 Bohuzial, kolega dnes skonal. Taktiez sa pripajam...uprimnu sustrast :lol:
arwiel Zverejnené 14. Január, 2008 Zverejnené 14. Január, 2008 dnes som šla na skúšku a pred dverami som sa otočila a šla domov... ani som do tej nitry nemusela ísť... :lol: takto tie skúšky neporobím... :) a drahý mi odišiel do roboty, asi sa uvidíme až o tri týždne... :)
doll Zverejnené 14. Január, 2008 Zverejnené 14. Január, 2008 uz sa netrapim...vcera som ten tlak nevydrzala a napisala svojmu ex, ako je na tom, priznala som sa mu, ze nedokazem zabudnut...on ma schladil tym ze uz ku mne nic neciti...toto som potrebovala pocut... aj som sa ukludnila, nevyronila som ani jednu slzu, a som vnutorne zmierene, kludna.... mozno aj rada... kazdopadne som single uz celym svojim telom i dusou :lol:
Nokia Zverejnené 14. Január, 2008 Zverejnené 14. Január, 2008 som vnutorne zmierene, kludna.... mozno aj rada... kazdopadne som single uz celym svojim telom i dusou :lol: len dokedy? ci ta zas nechytia tie nalady znova
doll Zverejnené 14. Január, 2008 Zverejnené 14. Január, 2008 nie, nechytia, ja som si to totizto od rozchodu takto nevysvetlila s mojim ex..teda jasne, stat sa moze, ale uz nie pri mojom poslednom ex...
Sniper Zverejnené 15. Január, 2008 Zverejnené 15. Január, 2008 Idú nám zateplovať pivnice, bude treba vypratať horné police aby od plafóna bolo aspoň pol metra voľné miesto. Keď som videl čo všetko máme v pivnici tak mi až zle prišlo, som zvedavý kto to bude vypratávať :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 15. Január, 2008 Zverejnené 15. Január, 2008 na taketo cinnosti sa pouziva sestrin frajer. :lol:
arwiel Zverejnené 15. Január, 2008 Zverejnené 15. Január, 2008 cestovala som dnes domov z NR, MP3ojka na ušiach, kukala som na snúbenicu môjho bývalého ako prstom píše na zarosené sklo reklamu jeho firme a vravela si, že dnes budem ešte plakať... a veru som aj... hodinová prednáška o mojej neschopnosti, polhodinové premýšľanie, či vôbec na tú školu mám a či má zmysel v tom ešte pokračovať a potom telefonát s drahým a už to šlo von... chýba mi... :lol:
tiborco Zverejnené 16. Január, 2008 Zverejnené 16. Január, 2008 Sakra,teda túto noc sa mi nespalo bohvieako - najprv som nevedel dlho zaspať,každú chvíľu som mal zvláštne a krátke sny,potom klasicky som musel ráno pred šiestou ísť na WC...a potom tie sny pokračovali... :lol: ...som,rád,že sa už tá noc skončila
doll Zverejnené 16. Január, 2008 Zverejnené 16. Január, 2008 sakris, som si uvedomila ze sa mam ucit, tak som zrusila stretko u kamosa.... po dlhej dobe som si mohla..hmm....podebatit :lol: .. a nic z toho
game Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 práve som si hnusne popálila parou tri prsty z vrchnej strany a bolí to desne :lol:
Odporúčané príspevky