Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

v tejto téme sa na to sťažujem a do kategórií Škola neprispievam...

a ešte... v NR sú super zľavy v Centro Nitra... a ja nemám peniaze... :lol:

Zverejnené

Ach išiel som spať o polnoci,zobudil som sa o 6:30,som ospalý,ale zaspať už neviem :lol:

Zverejnené

som na marodke..znova na antibiotikach, liekoch...

zapalena priedusnica, dusivy kasel, nadcha...a v celom pozadi pravdepodobne nejaka alergia, pripadne chronicky kasel :lol:

navyse dnes nesla IBA v mojom byte elektrika, tak mi nezostavalo nic ine, len spat ... a ked dosla mamca, nieco pomackala na poistkach a zas vsetko islo...skoro ma dr.lo.... :)

mala som dnes ist hrat bowling, faka, takto lezim doma...

dosla kamoska z UK, cez vikend sme mali ist na akusi akciu...no jasne, bezo mna :)

Zverejnené

Dnes mi niekto nejaký nehorázny debil ktorého by som uškrtila ukradol z vrecka kabátu (!!!) visiaceho v skrinke v schole (!) moju milovanú čelenku farebnú z Holandska :lol: :)

A celý deň mi je zle a všetko ma bolí.

Zverejnené

Dobry kolega lezi po nestastnom pade v nemocnici v kome :lol:

Zverejnené

DARKMAN

ake su odrazu tie nase problemy nic v porovnani s niektorymi ludmi :lol:

drzim mu palce :)

Zverejnené

je mi to ľúto

dnes sme tu a zajtra tam, toľko tu znamenáme - jeden pád

úprimnú sústrať

Zverejnené

stále by som iba spala, premrhala som celý deň, je mi zle zo seba

Zverejnené

počas jedného dňa som povedala dvom ľuďom: Drž sa!...

prvý bol opitý, pije odkedy mu padol k nohám ten chlap z desiateho...

druhého ani veľmi nepoznám, v lete mi ponúkol moje prvé a posledné bongo, no keď sa pochválil, že je pod permitínom, tak som mu to povedať musela...

... kam tento svet speje? :lol: :)

a houby viem na zajtrajšiu skúšku, to bude ďalšia, ktorú nespravím... :)

Zverejnené

rano skuska, akurat som si tak rychlo zbehol slajdy z prednasok, bude fun :lol:

Zverejnené

Bohuzial, kolega dnes skonal.

Taktiez sa pripajam...uprimnu sustrast :lol:

Zverejnené

dnes som šla na skúšku a pred dverami som sa otočila a šla domov... ani som do tej nitry nemusela ísť... :lol:

takto tie skúšky neporobím... :)

a drahý mi odišiel do roboty, asi sa uvidíme až o tri týždne... :)

Zverejnené

uz sa netrapim...vcera som ten tlak nevydrzala a napisala svojmu ex, ako je na tom, priznala som sa mu, ze nedokazem zabudnut...on ma schladil tym ze uz ku mne nic neciti...toto som potrebovala pocut...

aj som sa ukludnila, nevyronila som ani jednu slzu, a som vnutorne zmierene, kludna.... mozno aj rada...

kazdopadne som single uz celym svojim telom i dusou :lol:

Zverejnené

som vnutorne zmierene, kludna.... mozno aj rada...

kazdopadne som single uz celym svojim telom i dusou :lol:

len dokedy? ci ta zas nechytia tie nalady znova

Zverejnené

nie, nechytia, ja som si to totizto od rozchodu takto nevysvetlila s mojim ex..

teda jasne, stat sa moze, ale uz nie pri mojom poslednom ex...

Zverejnené

Idú nám zateplovať pivnice, bude treba vypratať horné police aby od plafóna bolo aspoň pol metra voľné miesto. Keď som videl čo všetko máme v pivnici tak mi až zle prišlo, som zvedavý kto to bude vypratávať :lol:

Zverejnené

na taketo cinnosti sa pouziva sestrin frajer. :lol:

Zverejnené

cestovala som dnes domov z NR, MP3ojka na ušiach, kukala som na snúbenicu môjho bývalého ako prstom píše na zarosené sklo reklamu jeho firme a vravela si, že dnes budem ešte plakať...

a veru som aj... hodinová prednáška o mojej neschopnosti, polhodinové premýšľanie, či vôbec na tú školu mám a či má zmysel v tom ešte pokračovať a potom telefonát s drahým a už to šlo von...

chýba mi... :lol:

Zverejnené

Sakra,teda túto noc sa mi nespalo bohvieako - najprv som nevedel dlho zaspať,každú chvíľu som mal zvláštne a krátke sny,potom klasicky som musel ráno pred šiestou ísť na WC...a potom tie sny pokračovali... :lol: ...som,rád,že sa už tá noc skončila

Zverejnené

sakris, som si uvedomila ze sa mam ucit, tak som zrusila stretko u kamosa.... po dlhej dobe som si mohla..hmm....podebatit :lol: .. a nic z toho

Zverejnené

práve som si hnusne popálila parou tri prsty z vrchnej strany a bolí to desne :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov