Nox Zverejnené 2. Január, 2008 Zverejnené 2. Január, 2008 A zítra škola, taky nic moc...no aspoň uvidim ostatní..
weirdo Zverejnené 2. Január, 2008 Zverejnené 2. Január, 2008 blbo si to vychytal .. na Slovensku je to tusim az od 7
Nox Zverejnené 2. Január, 2008 Zverejnené 2. Január, 2008 Sestra ma taky až od 7., je to jak kde...ale nám samozřejmě nemůžou odepřít vzdělání :lol:
Bijou Zverejnené 2. Január, 2008 Zverejnené 2. Január, 2008 som chorá, všetko ma bolí, asi mám chytené pľúca alebo priedušky. No už len toto mi chýbalo, naučiť sa v takomto stave za 6 dní na 2 skúškya. :lol:
arwiel Zverejnené 2. Január, 2008 Zverejnené 2. Január, 2008 matka ma vyhlásila za maróda... ale veď ja som s tou rozseknutou rukou žila štyri hodiny a na odpadnutie mi bolo iba štyri krát... bože! dve hodiny vonku ma nezabijú! :) a učiť sa mi nechce... mám 5 dní na tri skúšky... ach jo... :lol:
doll Zverejnené 2. Január, 2008 Zverejnené 2. Január, 2008 preco sa vzdy tesim...a obzvlast na jednu vec, ktora ma postretla od vianoc... :) a dnes zistim ze ono to ani tak myslene nebolo... je mi uplne nanic, citim sa ako debil...a hlavne mi to je luto, lebo som sa na to vsetko moc tesila :lol:
arwiel Zverejnené 3. Január, 2008 Zverejnené 3. Január, 2008 nemôžem chodiť von! :lol: chcem ísť von... :) ruku už mám relatívne v poriadku, nebýva mi zle, môžem s ňou hýbať, dokonca na naj aj spím! a jedna návšteva kaviarne by ma nezabila! :)
tiborco Zverejnené 3. Január, 2008 Zverejnené 3. Január, 2008 Ach,zajtra ma čaká ďalšia návšteva psychiatričky :) ...teda len tretia,ale i tak to nie je moje vysnívané miesto...ale zas nič hrozné,predsa mi to nejak pomáha :lol:
game Zverejnené 3. Január, 2008 Zverejnené 3. Január, 2008 unavená som ako malé mača :lol: začínam byť hladná, ale ešte stále sa mi nechce jesť, a spať neviem a roboty moc a chvalabohu že už je zajtra piatok ... aj keď znovu do večera ... ach jaj :)
cizy Zverejnené 3. Január, 2008 Zverejnené 3. Január, 2008 moje ucenie dnes zas dopadlo ako som si myslel...nijako, namiesto toho som si otvoril pivo a presunul som to na zajtra, ale nadej je aspon v tom, ze zajtra si to pojdem dat vytlacit, lebo z monitora sa ja ucit nevim
Sniper Zverejnené 4. Január, 2008 Zverejnené 4. Január, 2008 Smradi mi zmazali video z youtube, vraj som porušil autorské práva :lol: :)
aljak63 Zverejnené 4. Január, 2008 Zverejnené 4. Január, 2008 Sakraaa... na traviane sa neska krv prelievala!!! Bohuzial aj krv mojej army! :lol: pri ranajsich bojoch prislo o zivot mnoho jednotiek hrdinsky Legii: 2020 pesich jednotiek, a 1172 konikov cest ich pamiatke :) R.I.P. a co ma najviac nasralo, padol aj moj hrdina - ktory bol uz na urovni 16!!! :)
tiborco Zverejnené 4. Január, 2008 Zverejnené 4. Január, 2008 Do kelu,zrušili Dakar 2008,kvôli debilným teroristom!!ako ich nenávidím týchto radikálov!! :lol:
aljak63 Zverejnené 4. Január, 2008 Zverejnené 4. Január, 2008 skoda ze politka leze do sportu!!! a som smutny ze taka tradicna motoristicka sutaz ako je Rally Dakar je zrusena... :lol: a este aj 3.cast turneho 4 mostikov bola zrusena kvoli silnemu vetru ... takze miesto Innsbrucku sa bude 2krat skakat v Bischofshofene...
Jovzin Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 Skoda ze moja mila mala herpes na ustach :lol: Som sa nejako nemohol tak uvolnit na tie bozky ako som chcel A kurnik zacinam byt chory tazke bude aspon 3 dnova abstinencia od milacika
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 konecne som sa doucil Obchodne pravo. teraz sa idem odplazit domov. dufam, ze vonku nie je velka namraza. :lol:
arwiel Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 nespravila som skúšku :lol: prišla som tam: "vyberte si otázky" "nebudem si ťahať" "a prečo, pani kolegyňa?" "rozprávala som sa na chodbe s kolegyňami a myslím, že by to nemalo zmysel" "ako myslíte, kolegyňa, zapíšte sa na ďalší termín" :)
Nokia Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 no neviem, ale o com to je ist tam a vzdat to bez boja?skusky sa robia stylom ze vytiahnem, a vymyslam aj ked neviem, az sa z toho nejak vykecamked potom nespravim, aspon mam pocit ze som pre to nieco spravil, ale casto spravim tymto stylom
arwiel Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 ani som to nevidela... a pokiaľ by som nevedela 2 otázky na 100% a tretiu na 50% tak som ani nemusela rozprávať... spravili to za dva dni dvaja zo štyridsiatich...
Sniper Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 So skúškami je to ťažké. Ale ako hovorí Nokia, stačí sa niečoho chytiť a potom to pri dobre vôli pôjde aj samo.Ja na skúške polovicu času rozmýšľam čo vlastne odo mňa chcú. Ešte šťastie že mávame iba písomné.
cizy Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 tak to mas dobremna este cakaju 3 ustne a ta zajtrajsia je z predmetu, ktory opakujem a ked ho nespravim...no to bude tazke potom
arwiel Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 tento predmet, čo som spomínala, tak ten teraz s veľkou pravdepodobnosťou nespravím, budem ho prenášať a skúšať to zas o rok... a keď to potom nespravím, tak letím... a ja mám ešte dve písomné a tri ústne....
cizy Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 no aj ja mam este k tym trom ustnym dve pisomne. ale ked spravim tu zajtra hned sa mi bude lepsie spavat
Sniper Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 Inak si myslím že o škole, skúškach a testoch by sa viac oplatilo písať do kategórie Škola lebo sa nám tu rozmáha pekná duplicita. V tej kategórii sa píše presne to isté čo tu, každý sa sťažuje na skúšky a na druhý deň sa teší že ju spravil.
Odporúčané príspevky