Ignatius Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 No už sme tu štyria, takže zakladám topic špecálne pre nás, keďže od polky septembra budem aj dosť mimo domu kvôli škole, tu sa môžme informovať, čo u nás nového, aby sme boli v obraze, ak by sme dačo nového premeškali alebo si len nevšimli :lol: /viem, že by to šlo trebárs cez icq alebo msn alebo aj osobne, no takto to je masovo a navyše aspoň sa nezabudne a keď sa dačo zistí, hneď sa postne :) / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 dobrý nápad hlavne ked budem v írsku ( ak to ovšem vyjde) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedgehog Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Inšpiroval ma príspevok o Stupave... Takže ak chce niekto vedieť viac o Smoleniciach, môže si prečítať... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daekin Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 stvrty clen sa hlasi do sluzby :lol: dufam, ze bude o com pisat. uz viem. konecne nam pred nedavnom postavili v dedine bankomat :) a jedna chata je na prenajom...hned vedla futbaloveho ihriska......co tak prenajat ju na forumacke streka? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumeru Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Jaj, dufala som, ze tu toho najdem viac :lol: Mam S. strasne rada, mi ostala visiet sanka, ked som objavila Smolenicky kras, a dokonca som raz aj bola ubytovana na zamku... Casto tam chodim na vylet... Len tak nejak v poslednom roku sa mi zacalo zdat, ze sa ukrutnou rychlostou menia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Smolenický zámok je fakt krásny. Keď sme tam raz dávnejšie boli z mamou tak tam bola akurát svadba tak sme z vnútra videli trt. A vo futbale sú slabí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 Phersu - No vo futbale slabí sme, ale po debatách a Ajkom som zistil, že s návštevnosťou sme na tom lepšie ako Devínska Nová Ves o ligu vyššie :lol: Sumeru - veru v poslednom období tých zmien bolo viacero, nové podniky a stavby, bankomat priamo v dedine, teraz na jar by mala začať výstavba hotela... Ale vidíš, často chodíš na výlet, tak sa potom niekedy treba ozvať :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Vy ste tam mali takého starého stopéra tuším Ekhart sa volal alebo ako. U nás je tiež návštevnocť dobrá, hlavne keď príde jeden starý týpek a celý zápas kričí penalta, daj mu kartu, faul, koľko ti zaplatili a takéto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumeru Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 :lol: no, sag nehovor dvakrat ... minule som tam bola... pred troma tyzdnami (boze, to zas ubehlo)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 Takže nabudúce keď sa budeš chystať sem, tak sa ozvi, aby bolo možné nič iného neplánovať :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Včera nám poodpadali nejaké hodiny, tak sme išli na túru, teda vychádzku na Zárubyboli sme teda aj v Smoleniciachvcelku pekná dedinkav ASIA Shop-e som sa chcel opýtať, či nevedia, kde bývajú Kallovci, ale nebol som si istý, či IGN a spol. sú zo Smoleníc alebo Lošonca :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daekin Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 priamo zo Smolenic...som ti chcel povedat, ze co si sa neozval, ale aj tak som nebol doma ale v BA...(a Igny tiez) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 Tak, dva príspevky nad vidíte, ako to vyzerať nemá (že Tomassi :) ), keď človek príde a ani vopred nedá vedieť, ani sa neozve pri príchode, až dodatočne sa človek dozvie... Príklad si berte s nášho veľkého admina, ktorý avizoval dopredu, že pôjde aj s frajerkou na Červený kameň a tak budú prechádzať cez Smolenice, dnes pred odchodom sa ozval, pýtal si kontakt aby sa mohol ozvať pri príchode do Smoleníc, zaparkoval to (bez toho aby to vôbec tušil :lol: ) nejakých 50m od nás a pekne sa ozval, tak sme s Daekinom šli naproti, chvíľu sme pokecali, pozoznamovali sa (nie s ním - on je dávno známa firma :) ), dali ďalšie inštrukcie a spokojne sa rozišli... A chudák Hedge to zas prepásol (poľovnícka akcia) ;) Edit:Takže ešte doplním; cestou nazad zašli ešte pozrieť na zámok, kde sa však nedostali (ešte nie je sezóna a jednak zrejme aj nejaká akcia tam bola), a potom sa stavili aj u nás na kávičku, pričom konečne aj Hedge už bol doma ;) Pokecali sme, Axel sa povyhrážal, že dačo možno aj do blogu napíše, takže uvidíme... V každom prípade keď odchádzal, mal starosti, či vytočí z nášho dvora, ale zvládol to, načo ja som prehodil, že "Zvládol to chlapec, nie nadarmo je tým adminom" ;) Takže toľko k tomu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts