Skočiť na obsah

Slnečné okuliare

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ja mám ten istý problém ako Nokia (s okuliarmi, nie s aljakom :lol:)... aj keď nesvieti slnko a je zamračené strašne ma pália na svetle oči, slzia, bolí z toho hlava, celkovo sa cítim dezorientovaná, kam pozriem bolí to, nič príjemné... rada by som vedela, z čoho to je, dioptrie nenosím, ani so zrakom nemám žiadne diagnostikované problémy, neviem... rada by som si aj kúpila fakt kvalitné značkové brýle, lebo to je jedna z vecí, ktoré maximálne využijem, ale to by som si musela najprv kúpiť aj kvalitný obal/púzdro... mne jedny okuliare vydržia v celku tak do troch týždňov a nemám toľko kešov, aby som si každú chvíľu kupovala nové brýle nad liter... mala som už aj kvalitné, trochu drahšie (nie zas 15 tisíc) a ten rozdiel tam bol značne cítiť, v pohode sa s nimi dalo prežiť na svahu, čo je pri takých z miletičky za tri stovky nemysliteľná vec... ale zas to môže byť kľudne tým, že mali vyššie číslo/stupeň filtra/alebo ako sa to označuje, na tieto veci nepozerám, mala by som no.. idem si o tom hneď niečo pozisťovať, momentálne som bez okuliarov, tak si doprajem jedny na vianoce :)

Zverejnené

ja musim nosit slnecne kvalitne okuliare v podstate stale, pokial vyslovene nie je tma, inak by som si po operacii oka ktoru som podstupila pred 1/4 rokom, mohla navzdy poskodit zrak...

myslim si ze ludia co si davaju na toto pozor nie su rozhodne hlupi... skor to, ked niekto slnecne vobec nevyuziva, pripadne si kupi maximalne shity...co je este horsie, lebo oko je vdaka tmavsiemu sklu v tom, ze je chranene, a prijima este viac lucov bez toho aby sa prizmurilo

:lol:

Zverejnené

no konecne niekto kto chape ze kvalitne okuliare a ochrana zraku ma vyznam....

ked to je pre niekoho blbost nech je...ukazuje tym len svoju vlastnu :lol:

Bijou, skus si pozriet nieco o svetloplachosti, ze vraj sa to da liecit...ja ju mam celkom slabu, neboli ma z toho hlava akurat obcas stipu a slzia oci, ale co som cital tak niektori z toho mavaju dokonca zavrate...

Zverejnené

hm, hmm... toto som nemala robiť, som totiž kyberhypochonder :) okrem toho, že som svetloplachá som ešte zistila, že mám "zaručene" otravu ťažkými kovmi, všetko sedí, hehe :) aj problémy s obličkami, kovová chuť v ústach, únava, nevysvetliteľné chudnutie, kŕče v končatinách sa tým dajú vysvetliť... no už len zistiť, kto ma takto nenápadne doma trávi ortuťou (nech mi ešte skúsi mama neikedy nabrať polievku, keď sa nepozerám !!! ) ;) heh, vďaka internetu sa ešte zo mňa stane paranoik :lol:

Zverejnené

Myslím,že ním už si :lol: ... aj bez internetu.

P.S.: Nie som psychiater,tak tento príspevok neber doslovne :)

Zverejnené

ach, tak keď dá niekto tisíc smajlov všade a aj tak niej e pochopené, že príspevok netreba brať vážne, tak už vážne neviem...

Zverejnené

Asi som Tvoj posledný príspevok nepochopil a Ty s tým mojím tiež nemáš celkom jasno.Lež by sme sa pustili do ďalekosiahlého vysvetľovania kto to ako myslel,... nechajme to otvorené.

V tomto prípade budeme mať za nechápavého mňa.Dobre ?!? Som zvyklý :lol: .

Nakoľko smajlom prikladáš väčší význam,ako som si myslel,tak ich sem veľa nenacápem....O.K ?

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Som na tom podobne,celkovo som svetloplacha a nerobi mi ani jasne svetlo dobre,trebars v zime,odraz bieleho snehu a biela celkovo,placem :lol:

Zverejnené

slnecne okuliare vobec nenosim - lahko to stracam, zda sa mi to drahe a rychlo sa mi to dari nicit... ale mala by som ich nosit. tuto zimu som skoro z toho snehu oslepla; niekolko som tak vrazila do tvrdych predmetov, ze som sa vazne zacala bat o svoje ego :lol: a toto prudke slnko je sice pekne a hrejive, ale som tak aj viac nachylna na momentalnu slepotu a skoro nic nikdy nevidim. :)

• Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

Mám slnečné okuliare ale nenosím ich. Neviem si zvyknúť i keď som na okuliare zvyknutá, radšej sa prižmúrim oproti slnku. :lol:

Zverejnené

Nosievam ani nemusi byť silne slnko. A hlavne musia byť kvalitne.

Zverejnené

v lete sa bez nich nepohnem, nemam rada zmuranie, nevraviac o vyzname nosenia slnecnych okuliari

navyse slnecne su dizajnovka, a take veci ja mozem :lol:

pred nejakym tym rokom som nosila slnecne aj ked prsalo, aj ked bola zima :) toto ale "postihuje" kazdeho po operacii oci

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Nosim slnecne len ked je slniecko. Jedny v aute cely rok. Slnecne svetlo mi vadi. V zime ak je nasnezene este viac ako v lete. To su "pracovne okuliare" dalej ako v aute ich nenosim. Mam doma este dvoje. Stracam ich a ked v zime mali vypredaj za par €, zobrala som dvoje s krasnymi kamienkami.

Zverejnené

Majuska,ja musim mat vzdy aspon troje slnecne okuliare...a viac,mam strach,ze by som stratila,alebo zlomila,alebo tak nejak a bez okuliarov sa proste z domu nehnem. Vsimla som si,ze cim som starsia,tym viac mi svetlo a slniecko zvlast robi na oci zle. Takze okuliare mam vzdy z tych kvalitnejsich,aj ked mam v zbierke aj take za 20eur. :lol:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

keď vidím tie slnečné okuliare Pseudonky ... spomenula som si, neviem, či som to kdesi už písala ...

nikdy som priveľmi neznášala silné slnko, doma preklápam žalúzie, aby nesvietilo do očí, na ulici sa mi kedysi pred rokmi stalo, že dlho nevidená spolužiačka ma zastavila v ostrom slnečnom svetle v bielych šatách, a ja som ju takmer prestala vidieť, oči to nezvládali.

napriek tomu som mala vtedy také obdobie, dlhé roky, keď som sa neodvážila veľmi nosiť slnečné okuliare, lebo som si pripadala v nich strašne nápadná ... asi to patrí skôr do témy o psychike :) , ale pripomenulo sa mi to ... dokonca si pamätám, že som v tých časoch čítala nejakú knihu, kde sa písalo, že niekto si schovával oči za čiernymi sklami, a bolo mi to divné, ako to, že nie je nápadnejší s čiernymi okuliarmi na nose ... bolo to dávno ...

odvtedy som to prekonala, a nosím okuliare, oči stále nezvládajú silné slnko, a občas si schovávam oči pred okolím ... : )

ale za posledných desať rokov som si kúpila tuším dvoje slnečné okuliare, po dlhom skúšaní, neutrálne, priveľmi módne sa mi stále zdajú byť nápadné ... :)

už minulý rok som pozerala podozrievavo na tie moje obľúbené, že už sa mi pomaly rozpadávajú :(

Zverejnené

príjdi si kúpiť ku mne.. mám na výber od detských až po dopelácke.. cenovo prístupné, ľuďom s nižším platom od 5,99€ až polarizačné do 24,99€ ja mám za 24,99 lebo nosím dioptrie a tie sú najlepšie a kvalitnejšie.. rámy.. a všetko.. mám na stojanoch 450 druhov.. :D :D

Zverejnené

no mala by si dajaké dať do Inzercie :D ... moje síce ešte držia pokope ... ale jeden nikdy nevie :D

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

mam dvojo znackovych slnecnych okuliarov,jedne su Valentino a druhe Porsche B) :thumbsup:

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Zase nenapíšem značku, ale stáli ma stofku evro, majú osemstofku úv filter, ale práve také poptrebujem do hôr, niesom taký bohatý, aby som kupoval lacné veci!!!!!!!!!!

• Pred 10 rokmi...
Zverejnené

Moje slnečné okuliare.:smile: 

Dnes cestujeme na 10-dňovú dovolenku, darček od manžela k blížiacim sa meninám. Jupííí! 

Opatrujte sa, ja sa vrátim. :ahooj:

Slnečné okuliare.jpg

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Bolo super! :smile: Zrelaxovaní, načerpaní energiou do ďalších dní..počasie bolo tak akurát ani nie príliš horúco ani nie chladno..

Slnečné okuliare zatiaľ málo poslúžili ...:smile:

Tešila som sa  na Vás Forumácka rodina ..:flowers:

jd.jpg

mm.jpg

• Páči sa mi to 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov