RoSo Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 Nosíte slnečné okuliare? Z blšáku alebo značkové?
game Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 nosím, na silnom slnku mám problém, rovnako v aute značkové z blšáku :lol: :)
arwiel Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 nosím i keď momentálne ich mám rozpadnuté, asi sa zas zastavím u nejakého číňana... ale mám aj dioptrické tmavnúce, lebo som mala problémy so žltou škvrnou... takže mám slnečné takmer stále na nose...
Ignatius Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 Nosím permanentne dioptrické okuliare, slnečné nenosím... Kedysi som mal tie stmavňovacie, ale pri vybavovaní nových mi to prišlo ako zbytočne drahý luxus...
Nokia Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 mam jedny okuliare uz asi 8 rokov, neviem zohnat podobne nove, tak stale nosim tieto aj ked su uz uplne znicene a cakam kedy sa mi na nose rozpadnu mam este jedny, tie som kupil pred nejakymi dvoma rokmi ale pokazili sa mi a nemam cas s nimi zbehnut do optiky, ci sa vobec oplati ich opravovat slnecne okuliare nosim skoro stale, potrebujem ich pretoze len co je trosku slnka, hned zmurim, a ked je troooosicku silnejsie doslova prd vidim :lol:
Ajk Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 S tymi okuliarmi je to tak, ze pokial chcete seriozne brile, musite obetova slusnu sumu, ale stoji to za to... U vietnamcoch sa kupuju len imidzovky... lebo ked by ste isli s imidzovkami napr lyzovat, alebo na splav.. tak si viac uskodite ako polepsite... ja momentalne nenosim ziadne, lebo ich nemam kde dat a na hlave mi nedrzia
Wittmann Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 nosím slnečné okuliare a sú značkové...nechcem si zničiť oči okuliarmi z blšáku
Sniper Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 cakam kedy sa mi na nose rozpadnu:lol: :) ja nenosím žiadne, iba občas počas zvláštnych udalostí.
Nox Zverejnené 20. August, 2006 Zverejnené 20. August, 2006 nosím slnečné okuliare a sú značkové...nechcem si zničiť oči okuliarmi z blšáku Mnoo...v publicistickým pořadu na čt1 černé ovce prováděli test, kde zjistili, že po stránce filtrů jsou i ty nejlevnější brýle stejně kvalitní jako ty drahý a že rozdíl je spíš právě v tom ostatním (tím tě nechcu přesvědčit abys nakupoval v blšáku :lol: , jen tak...ono stejně asi neprověřovali ostatní věci a souhlasim, že prostě značkový budeš mít v mnoha aspektech kvalitnější). Jinak sluneční brýle nenosím, protože potřebuju dioptrické a sluneční s filtrem se mi nepáčí
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Autor Zverejnené 2. September, 2006 ja momentalne nenosim ziadne, lebo ich nemam kde dat a na hlave mi nedrzia :lol: tak tomuto akosi nerozumiem, veď ak máš uši, tak ti musia držať a navyše v očnej optike by ti ich mali upraviť presne na tvoju hlavu.
Wink Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Ja tiez nenosim slnecne. Musim dioptricke a bez nich som slepa ako patron :lol: Mala som take dioptricke co sa zafarbovali sklicka podla intenzity slnecneho ziarenia ale to vyzeralo veeelmi cudne ked boli take polo hnede - polo priesvitne. Tak som ich prestala nosit. A este mam uzku hlavu a tak vo vsetkych vyzeram ako mucha tse-tse(ci ako sa to pise :) )
secretka Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 Nosíte slnečné okuliare? Nenosim - a pritom mam na slnku problemy... vzdy si az vtedy, ked problemy nastanu spomeniem, ze som si mala okuliare vlozit do tasky :lol: /na okuliare zabudam, ale zato dazdnik nosim celucicky rok :) /
Lydži Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 ... zjistili, že po stránce filtrů jsou i ty nejlevnější brýle stejně kvalitní jako ty drahý... V optike máme prístroj, ktorý zistí, či okuliare majú dostatočný, slabý alebo žiadny filter. A aj okuliare, ktoré stoja cez 1000 Sk, nemusia mať filter. Takže nie je všetko jedno. edit 1: Tým nechcem povedať, že na blšáku žiadne okuliare nemajú filter. Podľa mňa je to však veľmi nepravdepodobné. Existuje riešenie aj pre nás, čo nosíme dioptrické okuliare. Dioptrické šošovky, či už sklenené alebo plastové, sa dajú zafarbiť (tie najobyčajnejšie, bez špeciálnych úprav; ináč je to zbytočne drahé). Môžu byť zafarbené mierne, viac alebo takmer úplne. A v rôznych farbách. Jedinou chybou je, že to stojí viac, ako okuliare z blšáku. edit2: Predávajú sa aj okuliare so slnečným predvesom - klipom. Pripne sa na okuliare magnetom a nemusíte si ich ani zložiť.
hisham Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Nenosím.Dám si ich, len keď na terase čítam knihu, stránky od slnka bijú do očí.
weirdo Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 no ked dam dole dioptricke, tak nevidim skoro nic, takze so slnecnymi by som videl totalne hovno
chrust Zverejnené 19. December, 2008 Zverejnené 19. December, 2008 Nokoľko nosím dioptrie,tak slnečné sa mi už na hlavu nezmestia :lol: .Mám jedny UV a keď som niekde kde čítam,alebo lúštim krížovku a slnko mi svieti na text.Vtedy zo seba sundám dioptrie /na diaľku/ a nandám slnečné.
Ryan Giggs Zverejnené 19. December, 2008 Zverejnené 19. December, 2008 Nenosim žiadne okuliare. Nejak mi slnko nevadi.
Tom182 Zverejnené 19. December, 2008 Zverejnené 19. December, 2008 ja som na tom tak isto..slnecne okuliare nenosim, nemam ich rad, vadia mi
lopata555 Zverejnené 19. December, 2008 Zverejnené 19. December, 2008 Ja slnečné okuliare nosím lebo potom nemôžem pozerať lebo mám háklivé oči, a dakedy si ich dám aj v noci / ale to fakt len dakedy /
aljak63 Zverejnené 19. December, 2008 Zverejnené 19. December, 2008 Ja slnecne okuliare nenosim vobec, nehodia sa mi, a prezijem aj slnko, kedze milujem leto a som stastny ked svieti, a nieto zeby som sa este pred nim skryval. Zazil som veru aj totalne ostre arabske slnko a to uz trochu bolo aj na obtiaz ked sa to odrazalo ostro do oci. Ale aj to som prezil... a dakedy si ich dám aj v noci / ale to fakt len dakedy / No toto som nikdy, ale vazne nikdy nepochopil!! Naco su niekomu slnecne okuliare v noci?
Tom182 Zverejnené 19. December, 2008 Zverejnené 19. December, 2008 no to sa vola vraj "image" a niektorym na tom desne zalezi :lol: :)
lopata555 Zverejnené 19. December, 2008 Zverejnené 19. December, 2008 DDD ................... ono to nie je iba "image" pre niekoho je to jeho štýl ako pre iného dlhé vlasy či naušnica v uchu . Ja to nosím raz za čas a to iba kvôli jedej veci. A ešte zabudol som odpovedať tak samozrejme že značkové ............. z normálneho obchodu .......
aljak63 Zverejnené 19. December, 2008 Zverejnené 19. December, 2008 Iba tak ma napadlo ... kolko stoja bezne take znackove "kvalitne" slnecne okuliare? :) ja osobne by som za ne nedal ani 100 korun :lol: EDIT: pre mna je to zbytocnost, slnko znasam velmi dobre.
Nokia Zverejnené 19. December, 2008 Zverejnené 19. December, 2008 znackove kvalitne slnecne stoja aj 15 tisic :lol:no nedaj za ne ani sto korun, nik ta nenuti...to su take hlasky, asi akoby som pisal ze za take veci ako finska vlajka by som ani 5 korun nedal...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz