Skočiť na obsah

Sex v prírode

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Jouzin

btw tu Arviel v spodnom pradle by som ale chcel vidiet

ja sa za seba nehambím, takže sa tomu dá ľahko pomôcť...

• Odpovedí 54
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• arwiel

15

• Sniper

6

• starsi

5

• Polaris

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

treba vymysliet nahradny plan

aaaa niečo sa chystá! :lol:

hmm to vy ste tu nejako vsetci perverzni uchylaci fuj :)

perverzného úchylaka máš v gacoch! :)
Zverejnené

opretá o strom, v daždi, niekde na samote...tu serte na balkón, to je o ničom, najmä keď svitá a všetci vás vidia :lol:

Zverejnené

Arwiel nože pootvor tie dvierka nech niečo vidíme :) stačí málo. Dúfam , že nemáš otvorené okno aby sme nechytili prievan na oko.

k téme: V prírode to bolo niekoľkokrát ale vždy dosť rozporuplné zážitky.

najhorší však bol, keď som bol v sene, nie však pri tom, ale potom. To seno alebo čo sa na mňa nalepilo, bolo najhoršie, keďže som bol spotený a nebolo kde sa umyť. Veľmi to pichalo, štípalo a pod. k umytiu doslo až som sa vrátil, ale to nebolo hneď, lebo som ju doprevádzal skoro domov.

Od tej doby hovorím nikdy viac v sene. Zatiaľ sa mi to darí dodržovať, lebo doma nemáme seno.

:) :lol:

Zverejnené

starsi

to sa mám capnúť do tejto témy? radšej sa dám do albumu...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Bude to môj prvý príspevok na tomto fore. Zvolil som si celkom dobrú tému. :) Bolo to asi pred rokom. Bolo krásne teplúčko. Také nečakané. Vzrušujúce. :lol:

Zverejnené

zazil som>boli sme pri jazere a tak sme boli dostipany od komarov ze az...........ale aspon sme sa potom mohli spolocne natriet fenistilom :lol: na luke to moze byt fajn ak tam nieje vselijaka hmyzia haved

Zverejnené

Počíta sa lavička v parku vtáčkovia a okoloidúci ľudia veď niektorý sú tiež zvieratá? :lol:

Zverejnené

jak že nie, jeden chlapík dokonca aj psa vláčil, takže aj zverinec tam bol :lol:

Zverejnené

síce je teraz vonku pekná kosa, no vedela by som si predstaviť sex pri ohníku... na trávičke... hm...

Zverejnené

Mal som taky polovicaty sex IN DA NATURE.......ale konkretne to bolo na streche chaty v Senci.....za BIELEHO dna, kde nas kazdy mohol vidiet, kebyze maju dalekohlad....a to sme este aj robili zo zadu....akoze konec...najlepsi zazitok....to bolo v lete...no pekne pieklo........

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

hmmm... keby ešte pršalo, bolo by to dokonalé... teplúčko, dážď, vetrík, príroda a ešte k tomu na streche... ajaj... :lol: :) :)

Zverejnené

Este aby som nezabudol....aj vlaaaacik nam kazdych 5 sekund isiel okolo :lol: No nemali ludia nadherny vyhlad? Hlavne vela starych ludi takymto sposobom umiera.....uff...no dufam, ze to prezili :)

Zverejnené

hmmm... takto zabiť niekoho sexom a nie partnera.... to neznie zle... presne viem, kto by sa mal pozerať... taká jedna stará rachetla, čo mi kedysi pokazila život... :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

No zrovna na to by som nemyslel, ked uz by bol sexik :)

Treba to brat tak, ze uz je to za tebou a myslim si, ze tvoja polovicka ti v zivote hodne pomoze :lol:

Sice teraz neviem, ze ci si ma spravne pochopila, alebo aj ja teba, ale dufam, ze som odpovedal tak, ze sme sa obaja pochopili. :)

Zverejnené

teraz neviem ani ja... :lol: ale tú rachetlu by som veru rada zabila a ak by som si pritom ešte aj ja užívala, tak by to bolo to pravé :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Čo hovoríte na snehu v zime. Toto mi hovoril raz jeden spolužiak, že to zažil.

Osobne by som to asi vynechal ležať na snehu aj keď by som mal byť navrchu :lol: :)

Zverejnené

hmmm... v snehu... dala by som sa nahovoriť.... to by sa ale ten sneh rýchlo topil.. :lol: na zimu som si už zvykla... :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ja mam v podstate jedno....vyskusam cokolvek....som za vsetko :lol: Osobne preferujem taku haluz....ze mame chut a ideme na to......bez rozdielu na to, ze kde sa prave nachadzame :) Ale to by boli jake zazitky :)

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

aký mám doškriabaný zadok, ale páni, stálo to za to! :lol:

uprostred lúky, kde tráva bola taká vysoká, že nás nebolo vidieť ani keď sme v nej sedeli, okolo nás nič, ticho, len zvuky prírody... :)

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

starsi

to sa mám capnúť do tejto témy? radšej sa dám do albumu...

tak kde je ta fotka ??

Zverejnené

"sex v prirode"

kazdopadne adrenalin :lol: najprv riadne vyhecovat partnera, a ta predstava, ze viem ze by nie moc rad ale uz to nemoze vydrzat, to je to co ma na tom najviac burcuje :)

uff...no zacinam spominat ake horuce bolo nielen toto leto :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov