arwiel Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 Jouzin btw tu Arviel v spodnom pradle by som ale chcel vidiet ja sa za seba nehambím, takže sa tomu dá ľahko pomôcť...
Sniper Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 treba vymysliet nahradny planaaaa niečo sa chystá! :lol: hmm to vy ste tu nejako vsetci perverzni uchylaci fuj :)perverzného úchylaka máš v gacoch! :)
nutrinka Zverejnené 24. August, 2006 Zverejnené 24. August, 2006 opretá o strom, v daždi, niekde na samote...tu serte na balkón, to je o ničom, najmä keď svitá a všetci vás vidia :lol:
starsi Zverejnené 31. August, 2006 Zverejnené 31. August, 2006 Arwiel nože pootvor tie dvierka nech niečo vidíme :) stačí málo. Dúfam , že nemáš otvorené okno aby sme nechytili prievan na oko. k téme: V prírode to bolo niekoľkokrát ale vždy dosť rozporuplné zážitky. najhorší však bol, keď som bol v sene, nie však pri tom, ale potom. To seno alebo čo sa na mňa nalepilo, bolo najhoršie, keďže som bol spotený a nebolo kde sa umyť. Veľmi to pichalo, štípalo a pod. k umytiu doslo až som sa vrátil, ale to nebolo hneď, lebo som ju doprevádzal skoro domov. Od tej doby hovorím nikdy viac v sene. Zatiaľ sa mi to darí dodržovať, lebo doma nemáme seno.:) :lol:
arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 starsito sa mám capnúť do tejto témy? radšej sa dám do albumu...
Proteus Zverejnené 29. Október, 2006 Zverejnené 29. Október, 2006 Bude to môj prvý príspevok na tomto fore. Zvolil som si celkom dobrú tému. :) Bolo to asi pred rokom. Bolo krásne teplúčko. Také nečakané. Vzrušujúce. :lol:
rossi Zverejnené 29. Október, 2006 Zverejnené 29. Október, 2006 zazil som>boli sme pri jazere a tak sme boli dostipany od komarov ze az...........ale aspon sme sa potom mohli spolocne natriet fenistilom :lol: na luke to moze byt fajn ak tam nieje vselijaka hmyzia haved
phersu Zverejnené 29. Október, 2006 Zverejnené 29. Október, 2006 Počíta sa lavička v parku vtáčkovia a okoloidúci ľudia veď niektorý sú tiež zvieratá? :lol:
rossi Zverejnené 29. Október, 2006 Zverejnené 29. Október, 2006 tam u vas urcite nic/nikto nesiel okolo takze nie :lol: :)
nutrinka Zverejnené 29. Október, 2006 Zverejnené 29. Október, 2006 jak že nie, jeden chlapík dokonca aj psa vláčil, takže aj zverinec tam bol :lol:
rossi Zverejnené 29. Október, 2006 Zverejnené 29. Október, 2006 takze este aj po psoch pozerate :lol: co ich ludia >vlacia< :)
arwiel Zverejnené 30. Október, 2006 Zverejnené 30. Október, 2006 síce je teraz vonku pekná kosa, no vedela by som si predstaviť sex pri ohníku... na trávičke... hm...
Polaris Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 Mal som taky polovicaty sex IN DA NATURE.......ale konkretne to bolo na streche chaty v Senci.....za BIELEHO dna, kde nas kazdy mohol vidiet, kebyze maju dalekohlad....a to sme este aj robili zo zadu....akoze konec...najlepsi zazitok....to bolo v lete...no pekne pieklo........
arwiel Zverejnené 18. November, 2006 Zverejnené 18. November, 2006 hmmm... keby ešte pršalo, bolo by to dokonalé... teplúčko, dážď, vetrík, príroda a ešte k tomu na streche... ajaj... :lol: :) :)
Polaris Zverejnené 22. November, 2006 Zverejnené 22. November, 2006 Este aby som nezabudol....aj vlaaaacik nam kazdych 5 sekund isiel okolo :lol: No nemali ludia nadherny vyhlad? Hlavne vela starych ludi takymto sposobom umiera.....uff...no dufam, ze to prezili :)
arwiel Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 hmmm... takto zabiť niekoho sexom a nie partnera.... to neznie zle... presne viem, kto by sa mal pozerať... taká jedna stará rachetla, čo mi kedysi pokazila život... :lol:
Polaris Zverejnené 5. December, 2006 Zverejnené 5. December, 2006 No zrovna na to by som nemyslel, ked uz by bol sexik :)Treba to brat tak, ze uz je to za tebou a myslim si, ze tvoja polovicka ti v zivote hodne pomoze :lol: Sice teraz neviem, ze ci si ma spravne pochopila, alebo aj ja teba, ale dufam, ze som odpovedal tak, ze sme sa obaja pochopili. :)
arwiel Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 teraz neviem ani ja... :lol: ale tú rachetlu by som veru rada zabila a ak by som si pritom ešte aj ja užívala, tak by to bolo to pravé :)
starsi Zverejnené 26. December, 2006 Zverejnené 26. December, 2006 Čo hovoríte na snehu v zime. Toto mi hovoril raz jeden spolužiak, že to zažil. Osobne by som to asi vynechal ležať na snehu aj keď by som mal byť navrchu :lol: :)
arwiel Zverejnené 26. December, 2006 Zverejnené 26. December, 2006 hmmm... v snehu... dala by som sa nahovoriť.... to by sa ale ten sneh rýchlo topil.. :lol: na zimu som si už zvykla... :)
Polaris Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 Ja mam v podstate jedno....vyskusam cokolvek....som za vsetko :lol: Osobne preferujem taku haluz....ze mame chut a ideme na to......bez rozdielu na to, ze kde sa prave nachadzame :) Ale to by boli jake zazitky :)
arwiel Zverejnené 25. Jún, 2007 Zverejnené 25. Jún, 2007 aký mám doškriabaný zadok, ale páni, stálo to za to! :lol: uprostred lúky, kde tráva bola taká vysoká, že nás nebolo vidieť ani keď sme v nej sedeli, okolo nás nič, ticho, len zvuky prírody... :)
lukyluky2 Zverejnené 1. December, 2009 Zverejnené 1. December, 2009 starsi to sa mám capnúť do tejto témy? radšej sa dám do albumu... tak kde je ta fotka ??
doll Zverejnené 1. December, 2009 Zverejnené 1. December, 2009 "sex v prirode" kazdopadne adrenalin :lol: najprv riadne vyhecovat partnera, a ta predstava, ze viem ze by nie moc rad ale uz to nemoze vydrzat, to je to co ma na tom najviac burcuje :) uff...no zacinam spominat ake horuce bolo nielen toto leto :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz