tomassi Zverejnené 14. August, 2006 Zverejnené 14. August, 2006 Raz sa mi štikútalo okolo 6-tich hodín v kuse (cca 14:00 - 20:00)ani voda, ani zadržanie dychu, proste nič nepomáhalo a potom to zrazu zmizlo viem, že to má niečo spoločné s dýchaním a bránicou, ale keby to niekto objasnil presnejšie bol by som veľmi rádtaktiež by som privítal nejaké hinty - rady ako štikútanie zastaviť alebo ešte lepšie by bolo ako mu predísť ak sa to dá
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 14. August, 2006 Zverejnené 14. August, 2006 mne sa to nestava skoro nikdy max tak raz dvakrat za rok, ale nemam to radani na druhych ludoch. je to veeelmi rusive. aj mna by zaujimalo ako sa to da zastavit (ani nie tak na sebe, ale skor na inom cloveku).
Andulqa Zverejnené 14. August, 2006 Zverejnené 14. August, 2006 ja uz som pocula tolko moznych sposobov, ze az tazko povedat co skutocne pomaha, kazdemu asi nieco ine :lol: napit sa vody, zadrzat dych, urobit stojku, zatlacit rukami smerom nahor o nieco ( :) ), a este nastrasenie :) ja ked mam stikutku, tak sa napijem a snazim sa zhlboka a pomaly dychat a proste myslim na to ze nesmiem stikutnut, vacsinou zaberie ;) ked osm bola mala, niekde som pocela ze stikutanie je ked ti krv kvapkna na srdce ;) ale inak je to tusim ze mas vzduch v zaludku, alebo take nieco, napr ked hltavo jes, tak sa moze stat ze prehltnes vzduch a potom ckas inak tuto je par rad
RoSo Zverejnené 15. August, 2006 Zverejnené 15. August, 2006 To s tou stojkou je zaujímavé. Len si neviem predstaviť praktické prevedenie v práci. To by na mňa kolegovia pozerali ako na E.T.-ho.
Wittmann Zverejnené 16. August, 2006 Zverejnené 16. August, 2006 na štikutanie je ževraj dobrý chleba...dáš si pár kúskov a máš vybavené
Hedgehog Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 Mne sa pravidelne štikútne raz, keď sa napijem niečoho studeného. Asi reakcia zo šoku, alebo čo... Na dlhšie čkanie u mňa zaberá napiť sa viac vody a nedýchať pri tom.
Wittmann Zverejnené 23. August, 2006 Zverejnené 23. August, 2006 no tak to máte dvojnásobnú sebevraždu...utopiť sa a zároven sa aj udusiť...hmmm strašné čo človek nespraví pre zastavenie štikútania
Daekin Zverejnené 28. August, 2006 Zverejnené 28. August, 2006 Raz sa mi štikútalo okolo 6-tich hodín v kuse (cca 14:00 - 20:00) ani voda, ani zadržanie dychu, proste nič nepomáhalo a potom to zrazu zmizloako sa hovori - niekto ta spominal :lol:
Sniper Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 Mne sa začne štikať keď pažravo jem a v tom sa napijem. Skoro ma ide zadusiť :lol:
Raylet Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 Dakujem ludkovia, vase rady mi vazne pomohli :lol: Čaklo sa mi asi pol hodinu - spravila som stojku, zaprela sa o dvere, napila sa teplého čaju so zadržaným dychom aaaaa.....prestalo to!!!!Vdaka :)
doll Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 mne proste VZDY pomoze ak si zapcham nos, a napijem sa vody...cca 7 glgov so zadrzanym nosom,dychom, bez nadychnutia.... ak neprestane, pokracujem /pocula som o tomto hovorit aj jedneho doktora, ten vravel take nieco, ze pri stikutke je potrebne aby pracovala branica bez prisunu kyslika do pluc/ este sa mi nestalo aby mi stikutka potom nepresla....este ako decko som si to vycitala z Prirucky mladych svistov :lol: :)
pralinka Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 mne tusim priatelova neter vravela, (???), ze si treba predstavit 3 plesatych chlapov...len ich hlavy :lol: :) :) no ale neskusala som, ona hej, jej to preslo ;)
gh0strider Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 stikutanie sa zbavite jednoducho zadrzanim dychu na kratke useky, ale niekolkokrat za sebou. zadrzite napr dych na 10sekund v 5 sekundovom intervale az kym stikutanie neprestane, vzdy mi to pomohlo.
doll Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 mne napriklad len zadrzanie dychu nikdy nezahnalo stikutanie...je to proste individualne...
game Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 zvyčajne musím použiť aj čo najdlhšie zadržanie dychu a presne tri glgy vody :lol:
chrust Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 Predtým som to mával častejšie.Hlavne keď som sa napil veľa studeného nápoja.Kvárilo ma to až kým som išiel večer spať.Neskôr som prišiel na to,že mi pomôže vygrcať sa.
littlewitch Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 Tak,ako tu uz bolo spominane,je to nespravne dychanie. Snazim sa hlavne upokojit a plynulo dychat. Odkedy cvicim jogu,stikutku som mala strasne malokrat.Dlhsia stikutka je nebezpecna pre srdiecko.
weirdo Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 ja to mavam tak raz za 2 mesiace, vacsinou v krcme, neviem preco. priemerna doba trvania 3-6hodin.
littlewitch Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 weirdo:lol: tak ti nerobi dobre to ovzdusie,zrejme..alebo alkohol
weirdo Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 ono je to po vacsom mnozstve tekutiny, je jedno ci vody, kofoly alebo piva.
Ryan Giggs Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 Ja použivam jednoduchy a stopercentne učinny recept. Stači sa predkloniť a napiť par hltov z pohara. Vyzera to sice hlupo a smiešne, ale štikutka okamžite prestane. Zatiaľ som nezažil, aby to niekomu nepomohlo.
Eiensama Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 mne pomaha sa rychlo napit, na par sekund zardzat dych a stikutka je okamzite prec. rychly a bezpecny sposob, vzdy zabera :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 mne.Ty sa nepočitaš kedže si weirdo. :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz