game Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 takže s kým ? o problémoch, pochybnostiach, nezopovedaných otázkach ... vedeli ste / viete to s rodičmi, kamarátom, kamarátkou, so svojím priateľom, priateľkou ? s nikým ? napíšete to niekde na net ? nájde sa človek, pred ktorým nemáte žiadny ostych ?
cizy Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 bez zabran sa dokazem rozpravt o sexe s docela dost ludmi, ale urcite nie s rodicmi, s rodicmi sa nerozpravam skoro vobec, iba ked nieco potrebujem. bez zabran sa rozpravat o svojom rozpolozeni a o svojich pocitoch dokazem uplne asi len s dvoma ludmi,ale to sem nepatri.
Nokia Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 ja som clovek dost otvoreny, takze nemam problem s dost ludmi :lol:
arwiel Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 len s priatelmi, naši si hádam myslia, že ešte verím na bociany a nerozumiem tomu so včeličkami... :lol:
Ajk Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 V podstate s hocikym (ale najprv sa musim "rozhovorit" cez ICQ), mam par ludi, ktori naozaj vedia vsetko... A zistil som ze aj s rodicmi sa da, teda s mamou... otec vzdy zdrhne (mal som problem ktory som s nimi musel predebatovat)...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 f! a f! a f f f !!! :) hehehe coze! hovorit os sexe s rodicmi?! tak to si viem len tazko predstavit - ved to je verbalny incest :lol:
Nox Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Bez zábran s nikým, ale částečně s lidma ze třídy...jak kterejma teda...
Sniper Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Dokážem sa o sexe rozprávať s hocikým bez zábran.Horšie je že nie každý sa tak dokáže rozprávať so mnou ... :lol:Ale však čo je na tom? Robí to každý, a rád (väčšina), tak prečo si nepovymieňať rady a skúsenosti? :) :)
nutrinka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 keď mám náladu, tak s hocikým okrem rodičov a súrodencov
arwiel Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 s jedenásťročným bratom asi ťažko... takže ani so súrodencami...
havarka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 s každýýýým.. ak chcem...no okrem, mamy otec, babky, a
Wink Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 V podstate s každým. Samozrejme okrem rodiny...
hisham Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ja sa viem s hocikým (okrem staršej rodinky). Ale niektorí sa nevedia so mnou :lol: Asi je to ešte pre nejakú časť populácie tabu.
peva Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 No tak s rodicmi si to neviem a ani nechcem predstavit, s bratmi tiez moc nie no s kamoskami v pohode
Polaris Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dokazem si pokecat s vela ludmi, pokial v nich mam doveru :lol: Forum je nieco ine.....tu sa dokazem odviazat, neviem cim to je, ale je to tak :) Samozrejme ze s rodicmi ee......zato docela s priatelkou nam to ide :) ;)
arwiel Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 vyzerá to tak, že už sa viem otvorene o sexe baviť len sama so sebou.... akosi mi došli slová...
Polaris Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ???? Tomu mam ako rozumiet? Nenachadzas slova, ale ked si sama, tak ano??? Divna zienka veru ze ano :lol:
gowinda Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 nemám problém pred nikým, so sestrou sme boli vychovávané tak, aby sme nemuseli odpoveda hladať kade tade ... u nás doma nie je tabu žiadna téma, tým pádom sa viem o vela veciach porozprávať s rôznymi luďmi
Polaris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :) Tak to mas dobre, mne by to bolo uz divne, kedze nie odmalicka. Ale tak rad si o tom urcite pokecam, pokial budem vidiet z druhej strany taktiez snahu :) Samozrejme rodicov vynechavam :lol:
Recommended Posts