Jump to content

S kým sa viete bez zábran rozprávať o sexe ?

Recommended Posts

Posted

takže s kým ?

o problémoch, pochybnostiach, nezopovedaných otázkach ...

vedeli ste / viete to s rodičmi, kamarátom, kamarátkou, so svojím priateľom, priateľkou ?

s nikým ? napíšete to niekde na net ? nájde sa človek, pred ktorým nemáte žiadny ostych ?

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• game

4

• doll

4

• Polaris

3

• arwiel

3

Posted

bez zabran sa dokazem rozpravt o sexe s docela dost ludmi, ale urcite nie s rodicmi, s rodicmi sa nerozpravam skoro vobec, iba ked nieco potrebujem.

bez zabran sa rozpravat o svojom rozpolozeni a o svojich pocitoch dokazem uplne asi len s dvoma ludmi,ale to sem nepatri.

Posted

ja som clovek dost otvoreny, takze nemam problem s dost ludmi :lol:

Posted

len s priatelmi, naši si hádam myslia, že ešte verím na bociany a nerozumiem tomu so včeličkami... :lol:

Posted

V podstate s hocikym (ale najprv sa musim "rozhovorit" cez ICQ), mam par ludi, ktori naozaj vedia vsetko... A zistil som ze aj s rodicmi sa da, teda s mamou... otec vzdy zdrhne (mal som problem ktory som s nimi musel predebatovat)...

Posted

f! a f! a f f f !!! :) hehehe

coze! hovorit os sexe s rodicmi?! tak to si viem len tazko predstavit - ved to je verbalny incest :lol:

Posted

s priatelom a s kamoskou :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Bez zábran s nikým, ale částečně s lidma ze třídy...jak kterejma teda...

Posted

Dokážem sa o sexe rozprávať s hocikým bez zábran.

Horšie je že nie každý sa tak dokáže rozprávať so mnou ... :lol:

Ale však čo je na tom? Robí to každý, a rád (väčšina), tak prečo si nepovymieňať rady a skúsenosti? :) :)

• 2 weeks later...
Posted

Ja si dokazem o tom pokecat s kazdym.

Posted

keď mám náladu, tak s hocikým okrem rodičov a súrodencov

Posted

s jedenásťročným bratom asi ťažko... takže ani so súrodencami...

Posted

s každýýýým.. ak chcem...no okrem, mamy otec, babky, a

• 2 weeks later...
Posted

Ja sa viem s hocikým (okrem staršej rodinky). Ale niektorí sa nevedia so mnou :lol: Asi je to ešte pre nejakú časť populácie tabu.

Posted

s cizym :lol:

Posted

No tak s rodicmi si to neviem a ani nechcem predstavit, s bratmi tiez moc nie no s kamoskami v pohode

• 1 month later...
Posted

Dokazem si pokecat s vela ludmi, pokial v nich mam doveru :lol: Forum je nieco ine.....tu sa dokazem odviazat, neviem cim to je, ale je to tak :) Samozrejme ze s rodicmi ee......zato docela s priatelkou nam to ide :) ;)

• 3 weeks later...
Posted

vyzerá to tak, že už sa viem otvorene o sexe baviť len sama so sebou.... akosi mi došli slová...

Posted

????

Tomu mam ako rozumiet? Nenachadzas slova, ale ked si sama, tak ano??? Divna zienka veru ze ano :lol:

• 7 months later...
Posted
nemám problém pred nikým, so sestrou sme boli vychovávané tak, aby sme nemuseli odpoveda hladať kade tade ... u nás doma nie je tabu žiadna téma, tým pádom sa viem o vela veciach porozprávať s rôznymi luďmi
  • 2 months later...
Posted

:) Tak to mas dobre, mne by to bolo uz divne, kedze nie odmalicka. Ale tak rad si o tom urcite pokecam, pokial budem vidiet z druhej strany taktiez snahu :) Samozrejme rodicov vynechavam :lol: